rabbim bebişlerinizi sağlıklı kucagınızada almayı nasip etsin darısı banada olsun dua edin lütfen 4.denememin sonucu 165 cıktı 2 gün sonra 77 düştü ve dün adet oldum diğer iki denememde de kanda pozitif gördüm onlarda düşüyor ilerii gelmiyor sorun bizim sebepsiz diyorlar kanda genetik testler yapıldı temiz hiteroskopi temiz tek olacak diyor doktor embriyolar sağlıklımı diye genetik tarama yapalım diyor 3 donmusumvar kısmet olursa bu ay sonu gibi bakılacak ama 3 sağlıksız olursa yeniden yumi toplanacak dua edin 3 taneden 1 sağlıklı çıksın oda tutsun 5 olucak denemem o kadar denememde olmadı nasibimde var mı yokmu bilmiyorum duanıza cok ihtiyacım var
iyi geceler kızlar ...hepinizi sevgiyle duayla öpüyorum
ben karar verdim 4ncü tedavime başlıyorum biraz çekingen biraz korkak başladım bugün lucrine bakalım uzun protokol uygun gördüler sonumuz iyi olsun inşalahhh dularınıza ihtiyacım var benimde ....
canım neler yaşadığını tahmin edebiliyorum ben ilk denememde hamile kalmıştım 20 haftalık doğum yapmak zorunda kaldım 2.denememde yine hamile kaldım 7 haftalık düşük oldu bu hamileliğimde birde dış gebelik yaşadım dış gebelikte çok sıkıntım oldu 3.denemem yumurtalar kalitesiz çıktı transfer olmadan iptal oldu 4.denemem 3.transferim 8 haftalık düşük oldu 4.transferim 3 tane dondurulmuş vardı biri sağlam çıktı oda tutunmadı ilk negatif sonucumu aldım 5.denemem ve 5.transferim embriyolara pgd yapıldı sorun yoktu transfer edildi hamile kaldım düşük oldu ( emin değilim ama gebelik haftası 7 den küçük değildi) tabii 2 düşükten sonra biz özel merkezlerde bütün genetik testlerimizi yaptırdık sonuçlar temiz çıktı 2013 yılı Ekim ayında 6.tedavimi oldum 22 yumurta toplandı 9 tane kaldı ben OHSS olduğum için transfer olmadı 2014 1 Ocakta 6.transferim oldu hamile kaldım düşükle sonuçlandı Şubat ayında 7.transferim oldu hamile kaldım düşük oldu 5 Ağustosta 8.transferim oldu şuan çok sıkıntılar yaşasamda hamileyim inşaALLAH Rabbim vaktinde kucağıma almayı almamızı nasip eder birde opuya kadar gidemediğim sayısız tüp tedavilerim ve arada yaşadığım çeşitli bu tedavilere bağlı rahatsızlıklarım oldu kendime 40 yaşına kadar deneyeceğim dedim son tedavime başladığımda bu benim jübilem olacak dedim inşaALLAH yüce yaradan bana da anne olmayı hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşmayı nasip eder.pgd işlemi bende sorun yok olarak çıktığı halde hep düşük yaşadım tıbbı araştırmalarımızı muhakkak yaptırmamız gerekiyor ama bazen herşeyin cevabı bulunamıyor benim öyleydi en azından "eşim doktora neden düşük oldu dedi, doktorumuz bilmiyorum dedi bilim adamıda olsak her sorunun cevabı yok dedi belki bir sorun var sizde ama tıp henüz o hastalığı bulamadı dedi" biz tekrar anladık ki kaderde varsa olacak ama çabalamadan dua etmeden olmuyor zaten duracağın yerde mevla senin içine o hissi veriyor dilerim bundan sonra ki tedavinde yavrularına kavuşursun pes etmeden moralini bozmadan ALLAH dan ümidini kesmeden yoluna devam et bir gün mutlaka olacak ALLAH C.C kaderine kaderimize hayırlı sağlıklı evlatlar yazsınrabbim bebişlerinizi sağlıklı kucagınızada almayı nasip etsin darısı banada olsun dua edin lütfen 4.denememin sonucu 165 cıktı 2 gün sonra 77 düştü ve dün adet oldum diğer iki denememde de kanda pozitif gördüm onlarda düşüyor ilerii gelmiyor sorun bizim sebepsiz diyorlar kanda genetik testler yapıldı temiz hiteroskopi temiz tek olacak diyor doktor embriyolar sağlıklımı diye genetik tarama yapalım diyor 3 donmusumvar kısmet olursa bu ay sonu gibi bakılacak ama 3 sağlıksız olursa yeniden yumi toplanacak dua edin 3 taneden 1 sağlıklı çıksın oda tutsun 5 olucak denemem o kadar denememde olmadı nasibimde var mı yokmu bilmiyorum duanıza cok ihtiyacım var
Yeliz canımiyi geceler kızlar ...hepinizi sevgiyle duayla öpüyorum
ben karar verdim 4ncü tedavime başlıyorum biraz çekingen biraz korkak başladım bugün lucrine bakalım uzun protokol uygun gördüler sonumuz iyi olsun inşalahhh dularınıza ihtiyacım var benimde ....
amiiiiin canımmmmAllah yardımcınız olsun, emeklerimizi, heveslerimizi boşa çıkarmasın. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Inşallah güzel haberlerinizi alırız.
Benim de bu sefer ki uzun protokoldu, ben çok fark olduğunu düşünmüyorum ama.. Sadece daha uzun sürüyor tedavi, hep mıy mıy yapmıştım ama hayırlısıyla bebişim benimle. Inşallah sizede nasip olur. Şu an tepiniyor teyzoşları :) Bu güzel duyguyu allahım tüm isteyenlere yaşatsın. Kucağımıza almak da nasip olsun
Amin allah hepimizin yardimcisi olsun hepimize tez vakitte anneligi tatmayi nasip etsin insallahE esma_kavak1907 allah yardımcın olsun canım..üzüldüm yazıklarına bende aynı durumdayım gönülden dua ediyorum hepimiz için
inşalahh en kısa zamanda kavuşuruz yavrularımıza
canım neler yaşadığını tahmin edebiliyorum ben ilk denememde hamile kalmıştım 20 haftalık doğum yapmak zorunda kaldım 2.denememde yine hamile kaldım 7 haftalık düşük oldu bu hamileliğimde birde dış gebelik yaşadım dış gebelikte çok sıkıntım oldu 3.denemem yumurtalar kalitesiz çıktı transfer olmadan iptal oldu 4.denemem 3.transferim 8 haftalık düşük oldu 4.transferim 3 tane dondurulmuş vardı biri sağlam çıktı oda tutunmadı ilk negatif sonucumu aldım 5.denemem ve 5.transferim embriyolara pgd yapıldı sorun yoktu transfer edildi hamile kaldım düşük oldu ( emin değilim ama gebelik haftası 7 den küçük değildi) tabii 2 düşükten sonra biz özel merkezlerde bütün genetik testlerimizi yaptırdık sonuçlar temiz çıktı 2013 yılı Ekim ayında 6.tedavimi oldum 22 yumurta toplandı 9 tane kaldı ben OHSS olduğum için transfer olmadı 2014 1 Ocakta 6.transferim oldu hamile kaldım düşükle sonuçlandı Şubat ayında 7.transferim oldu hamile kaldım düşük oldu 5 Ağustosta 8.transferim oldu şuan çok sıkıntılar yaşasamda hamileyim inşaALLAH Rabbim vaktinde kucağıma almayı almamızı nasip eder birde opuya kadar gidemediğim sayısız tüp tedavilerim ve arada yaşadığım çeşitli bu tedavilere bağlı rahatsızlıklarım oldu kendime 40 yaşına kadar deneyeceğim dedim son tedavime başladığımda bu benim jübilem olacak dedim inşaALLAH yüce yaradan bana da anne olmayı hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşmayı nasip eder.pgd işlemi bende sorun yok olarak çıktığı halde hep düşük yaşadım tıbbı araştırmalarımızı muhakkak yaptırmamız gerekiyor ama bazen herşeyin cevabı bulunamıyor benim öyleydi en azından "eşim doktora neden düşük oldu dedi, doktorumuz bilmiyorum dedi bilim adamıda olsak her sorunun cevabı yok dedi belki bir sorun var sizde ama tıp henüz o hastalığı bulamadı dedi" biz tekrar anladık ki kaderde varsa olacak ama çabalamadan dua etmeden olmuyor zaten duracağın yerde mevla senin içine o hissi veriyor dilerim bundan sonra ki tedavinde yavrularına kavuşursun pes etmeden moralini bozmadan ALLAH dan ümidini kesmeden yoluna devam et bir gün mutlaka olacak ALLAH C.C kaderine kaderimize hayırlı sağlıklı evlatlar yazsın
Canim rabbim saglikli kucagina nasip etsin insallah sende cok zor gunler yasamissin rabbim sonunda guldurmus insallah bizlerde guleriz kac yasindasin birde acaba dusuk yaptigimiz icin hic kalkmasakmi bazi insan yatarak 9 ayi getiriyor 8 denemende digerlerinden farkli olarak birsey yaptin mi dua et bana bu defa yuzum gulsuncanım neler yaşadığını tahmin edebiliyorum ben ilk denememde hamile kalmıştım 20 haftalık doğum yapmak zorunda kaldım 2.denememde yine hamile kaldım 7 haftalık düşük oldu bu hamileliğimde birde dış gebelik yaşadım dış gebelikte çok sıkıntım oldu 3.denemem yumurtalar kalitesiz çıktı transfer olmadan iptal oldu 4.denemem 3.transferim 8 haftalık düşük oldu 4.transferim 3 tane dondurulmuş vardı biri sağlam çıktı oda tutunmadı ilk negatif sonucumu aldım 5.denemem ve 5.transferim embriyolara pgd yapıldı sorun yoktu transfer edildi hamile kaldım düşük oldu ( emin değilim ama gebelik haftası 7 den küçük değildi) tabii 2 düşükten sonra biz özel merkezlerde bütün genetik testlerimizi yaptırdık sonuçlar temiz çıktı 2013 yılı Ekim ayında 6.tedavimi oldum 22 yumurta toplandı 9 tane kaldı ben OHSS olduğum için transfer olmadı 2014 1 Ocakta 6.transferim oldu hamile kaldım düşükle sonuçlandı Şubat ayında 7.transferim oldu hamile kaldım düşük oldu 5 Ağustosta 8.transferim oldu şuan çok sıkıntılar yaşasamda hamileyim inşaALLAH Rabbim vaktinde kucağıma almayı almamızı nasip eder birde opuya kadar gidemediğim sayısız tüp tedavilerim ve arada yaşadığım çeşitli bu tedavilere bağlı rahatsızlıklarım oldu kendime 40 yaşına kadar deneyeceğim dedim son tedavime başladığımda bu benim jübilem olacak dedim inşaALLAH yüce yaradan bana da anne olmayı hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşmayı nasip eder.pgd işlemi bende sorun yok olarak çıktığı halde hep düşük yaşadım tıbbı araştırmalarımızı muhakkak yaptırmamız gerekiyor ama bazen herşeyin cevabı bulunamıyor benim öyleydi en azından "eşim doktora neden düşük oldu dedi, doktorumuz bilmiyorum dedi bilim adamıda olsak her sorunun cevabı yok dedi belki bir sorun var sizde ama tıp henüz o hastalığı bulamadı dedi" biz tekrar anladık ki kaderde varsa olacak ama çabalamadan dua etmeden olmuyor zaten duracağın yerde mevla senin içine o hissi veriyor dilerim bundan sonra ki tedavinde yavrularına kavuşursun pes etmeden moralini bozmadan ALLAH dan ümidini kesmeden yoluna devam et bir gün mutlaka olacak ALLAH C.C kaderine kaderimize hayırlı sağlıklı evlatlar yazsın
canım güzel duaların için ALLAH razı olsun 39 olmama 1,5 ay kaldı 3 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi 3 üde tuttu 10 gün süren yoğun olmayan bir kanamayla hamileliğin başında 3 den iki ye düştü doktorum herşeyin normal olduğunu işe gidebileceğimi söyledi ama ben yıllık izin alıp gitmedim 13+1 de ALLAH kimseye yaşatmasın sürekli evde ve genelde yatarak vakit geçirdiğim halde bir kanama yaşadım ki anlatamam 2 gün hastanede yattım 14.haftada rahim ağzı dikildi ben yine evde yatmaya devam ettim kanamam tam 48 gün sürdü ama çok yoğundu aklıma gelince bile tüylerim ürperiyor doktor sadece yatacaksın dedi wc ye yemek yemeye kalk dedi kanamam bitti derken 2,5 gün hafif sızıntı şeklinde amniyom suyu geldi yine hastanede yattım sonrasında doktorum sadece hastaneye gelmek için evden çıkacaksın dedi yatıyorum dua ediyorum elimden bişey gelmiyor ALLAH C.C bana bu haftaları gösterdi inanıyorum sonu kucağıma sağlıkla alacağım bir doğum olacak özel yaptığım şey aslında sadece yatmak oldu arada kalkıyorum kan akışı için ev işi yemek v.s bunlar benden çok uzak yapmıyorum suya dua okuyorum ve o suyu çoğaltarak günde 2 litre ve üzeri içmeye çalışıyorum beslenme konusunda iyi değilim 20.haftaya kadar şiddeti azalarak çıkardım yemek yiyemedim hala da iştahlı değilim ama şükür bebekler büyüyor.sevgili kardeşim ALLAH sana duanı yaşamayı nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar versin hiçbirimizi evladın varlığıyla ve yokluğuyla sınav etmesinCanim rabbim saglikli kucagina nasip etsin insallah sende cok zor gunler yasamissin rabbim sonunda guldurmus insallah bizlerde guleriz kac yasindasin birde acaba dusuk yaptigimiz icin hic kalkmasakmi bazi insan yatarak 9 ayi getiriyor 8 denemende digerlerinden farkli olarak birsey yaptin mi dua et bana bu defa yuzum gulsun
Hayirli olsun cnm tedavin inss sonuda güzel bitsin cnmiyi geceler kızlar ...insnizi sevgiyle duayla öpüyorum
Amin allah razi olsun rabbim zamani gelince kanamada olsa verince veriyor rabbim ne guzel ikiz rabbim sana bagislasin duanda benide eksik etme allah razi olsun bilgilerin icincanım güzel duaların için ALLAH razı olsun 39 olmama 1,5 ay kaldı 3 tane dondurulmuş embriyo transfer edildi 3 üde tuttu 10 gün süren yoğun olmayan bir kanamayla hamileliğin başında 3 den iki ye düştü doktorum herşeyin normal olduğunu işe gidebileceğimi söyledi ama ben yıllık izin alıp gitmedim 13+1 de ALLAH kimseye yaşatmasın sürekli evde ve genelde yatarak vakit geçirdiğim halde bir kanama yaşadım ki anlatamam 2 gün hastanede yattım 14.haftada rahim ağzı dikildi ben yine evde yatmaya devam ettim kanamam tam 48 gün sürdü ama çok yoğundu aklıma gelince bile tüylerim ürperiyor doktor sadece yatacaksın dedi wc ye yemek yemeye kalk dedi kanamam bitti derken 2,5 gün hafif sızıntı şeklinde amniyom suyu geldi yine hastanede yattım sonrasında doktorum sadece hastaneye gelmek için evden çıkacaksın dedi yatıyorum dua ediyorum elimden bişey gelmiyor ALLAH C.C bana bu haftaları gösterdi inanıyorum sonu kucağıma sağlıkla alacağım bir doğum olacak özel yaptığım şey aslında sadece yatmak oldu arada kalkıyorum kan akışı için ev işi yemek v.s bunlar benden çok uzak yapmıyorum suya dua okuyorum ve o suyu çoğaltarak günde 2 litre ve üzeri içmeye çalışıyorum beslenme konusunda iyi değilim 20.haftaya kadar şiddeti azalarak çıkardım yemek yiyemedim hala da iştahlı değilim ama şükür bebekler büyüyor.sevgili kardeşim ALLAH sana duanı yaşamayı nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar versin hiçbirimizi evladın varlığıyla ve yokluğuyla sınav etmesin
Birde birsey sorucam bu son denemende yine pgt yapildimi yoksa direk transfermicanım neler yaşadığını tahmin edebiliyorum ben ilk denememde hamile kalmıştım 20 haftalık doğum yapmak zorunda kaldım 2.denememde yine hamile kaldım 7 haftalık düşük oldu bu hamileliğimde birde dış gebelik yaşadım dış gebelikte çok sıkıntım oldu 3.denemem yumurtalar kalitesiz çıktı transfer olmadan iptal oldu 4.denemem 3.transferim 8 haftalık düşük oldu 4.transferim 3 tane dondurulmuş vardı biri sağlam çıktı oda tutunmadı ilk negatif sonucumu aldım 5.denemem ve 5.transferim embriyolara pgd yapıldı sorun yoktu transfer edildi hamile kaldım düşük oldu ( emin değilim ama gebelik haftası 7 den küçük değildi) tabii 2 düşükten sonra biz özel merkezlerde bütün genetik testlerimizi yaptırdık sonuçlar temiz çıktı 2013 yılı Ekim ayında 6.tedavimi oldum 22 yumurta toplandı 9 tane kaldı ben OHSS olduğum için transfer olmadı 2014 1 Ocakta 6.transferim oldu hamile kaldım düşükle sonuçlandı Şubat ayında 7.transferim oldu hamile kaldım düşük oldu 5 Ağustosta 8.transferim oldu şuan çok sıkıntılar yaşasamda hamileyim inşaALLAH Rabbim vaktinde kucağıma almayı almamızı nasip eder birde opuya kadar gidemediğim sayısız tüp tedavilerim ve arada yaşadığım çeşitli bu tedavilere bağlı rahatsızlıklarım oldu kendime 40 yaşına kadar deneyeceğim dedim son tedavime başladığımda bu benim jübilem olacak dedim inşaALLAH yüce yaradan bana da anne olmayı hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşmayı nasip eder.pgd işlemi bende sorun yok olarak çıktığı halde hep düşük yaşadım tıbbı araştırmalarımızı muhakkak yaptırmamız gerekiyor ama bazen herşeyin cevabı bulunamıyor benim öyleydi en azından "eşim doktora neden düşük oldu dedi, doktorumuz bilmiyorum dedi bilim adamıda olsak her sorunun cevabı yok dedi belki bir sorun var sizde ama tıp henüz o hastalığı bulamadı dedi" biz tekrar anladık ki kaderde varsa olacak ama çabalamadan dua etmeden olmuyor zaten duracağın yerde mevla senin içine o hissi veriyor dilerim bundan sonra ki tedavinde yavrularına kavuşursun pes etmeden moralini bozmadan ALLAH dan ümidini kesmeden yoluna devam et bir gün mutlaka olacak ALLAH C.C kaderine kaderimize hayırlı sağlıklı evlatlar yazsın
Amin allah razi olsun rabbim zamani gelince kanamada olsa verince veriyor rabbim ne guzel ikiz rabbim sana bagislasin duanda benide eksik etme allah razi olsun bilgilerin icin
canım benim ALLAH razı olsunBirde birsey sorucam bu son denemende yine pgt yapildimi yoksa direk transfermi
İnsallah canim ben karar veremedim gebelik kanda oluyor dusuyor 3 embriyoya genetik tarama yapalim yada direk koyalim diyor ama doktor genetikten yana karar veremedimcanım benim ALLAH razı olsundondurulmuş olduğu ve kalitesi orta olduğu için doktorum pgd yapmayalım dedi eğer buda olmazsa yeni tedaviyle olan embriyolara pgd yapalım dedi inşaALLAH yeni tedavi olmadan vaktinde kavuşurum evlatlarıma sen de biraz uğraşacaksın gibi ama inşaALLAH sonunda sağlıklı hayırlı cennet kokan yavrularına kavuşacaksın
karar vermek zor canım çünkü sonra verdiğimiz kararları sorgulayıp stres yapıyoruz doktoruna güven ne derse onu yap inşaALLAH güzel haberler alırsınİnsallah canim ben karar veremedim gebelik kanda oluyor dusuyor 3 embriyoya genetik tarama yapalim yada direk koyalim diyor ama doktor genetikten yana karar veremedim
aynen öyle bakalım adet olunca say 21.gün gel dedi şimdi adetliyim 16 ocağa geliyor gidince karar vericez doktor ne derse artık onu yaparız rabbim doğru karar vermeyi nasip eder inşallahkarar vermek zor canım çünkü sonra verdiğimiz kararları sorgulayıp stres yapıyoruz doktoruna güven ne derse onu yap inşaALLAH güzel haberler alırsın
amin canım inşaALLAHaynen öyle bakalım adet olunca say 21.gün gel dedi şimdi adetliyim 16 ocağa geliyor gidince karar vericez doktor ne derse artık onu yaparız rabbim doğru karar vermeyi nasip eder inşallah
amiiiiiiiin******
amin canım inşaALLAHRabbim duanı yaşamayı nasip etsin
rabbim bebişlerinizi sağlıklı kucagınızada almayı nasip etsin darısı banada olsun dua edin lütfen 4.denememin sonucu 165 cıktı 2 gün sonra 77 düştü ve dün adet oldum diğer iki denememde de kanda pozitif gördüm onlarda düşüyor ilerii gelmiyor sorun bizim sebepsiz diyorlar kanda genetik testler yapıldı temiz hiteroskopi temiz tek olacak diyor doktor embriyolar sağlıklımı diye genetik tarama yapalım diyor 3 donmusumvar kısmet olursa bu ay sonu gibi bakılacak ama 3 sağlıksız olursa yeniden yumi toplanacak dua edin 3 taneden 1 sağlıklı çıksın oda tutsun 5 olucak denemem o kadar denememde olmadı nasibimde var mı yokmu bilmiyorum duanıza cok ihtiyacım var
iyi akşamlar canımKizlar hepinize iyi aksamlar