2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

çok şükür senden güzel haber aldığma sevindim çok heycanlı gerçekten okumak bile bile heycan verici yani ..sağlıkla büyüt yavrunu

canımmm gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün inşaALLAH kaç kere yazdık bi ses ver diye öldük meraktan siz iyi olunda gerisi önemli değil paşanla seni öptük canım ALLAH sağlık mutluluk versin çekirdek ailenize

Tebrik ederim canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün. Ben de çok heyecanlandım okurken.

Ohhh be, gözünüzaydın cnm :) çatlattın bizi meraktan.. Sizin sağlıklı olmanız önemli olan tabi. Sağlıklı ve mutlu günlerde büyümesi dileğiyle. Sana da çook geçmiş olsun cnm

Canim hayirli olsun,allah anali babali buyutsun,saglikli uzun omru olsun oglunun...seni merak etmistik.yazmana sevindim.seni ve bebisini cok opuyorum,uygun zamanda foto bekleriz

Sagol,Evet canim az kaldi,2 ay..benimde karnim son 2 haftadir filan sisti iyice:) zaman yaklastikca heyecanim artiyor.insallah zamaninda gelir...bebisin ismini netlestirmedik yaaa..ama simdilik Uzay :)

Canim benim gozun aydın Rabbim anali babalı sağlıkla sihhatle buyutmeyi nasip etsin annesine babasına hayırlı evlat olsun kocaman mutlu bir aileniz olsun torunlarinida kucağına almayı nasip etsin sana ve diğer butun hamile arkadaşlarımıza kolaylıklar dilerim sevgiler

Sagol,Evet canim az kaldi,2 ay..benimde karnim son 2 haftadir filan sisti iyice:) zaman yaklastikca heyecanim artiyor.insallah zamaninda gelir...bebisin ismini netlestirmedik yaaa..ama simdilik Uzay :)
Sağlıkla sihhatle annesini uzmeden gelsin annesine babasına hayırlı evlat olsun ismiylede sağlıklı yıllar ömürler nasip etsin MEVLAM

Tebrik ederimmm

Adıyla yaşasın inşallah... Darısı başımıza

canım hayırlı uğurlu evlat olsun inşallah.Hepimiz meraktan ölmüştük valla. Ama olsun sağlıklı olunda gerisi boş.

Seni ve bebeğini çok öpüyorum. Rabbim birbirinizden ayırmasın.

CAnimmm naptin çatı muayenesi oldun mu normal doğum mu.ben bugün gittim 34+3 bebek 2.100 kili alsin bebek dedi napcam bilmiyorum bu arada bebek doğum kanalına girmiş bile

Evet canım. Bebeğim dönmüş. Aslında dnormal doğum yapabilirmiim ancak doktor yaş 37 olduğu için riske atamam dedi.

Bugün 36+1 idi. boyu 49 kilosu 2800. gelişimi çok iyi dedi. Maşallah.

Benim hafta sonu sancım olmuştu ve hafif su gelir gibi olmuştu. alttan muayene etti açılmamış. o güçlü bir akıntıymış sanırım. Yarın sabah kan ve idrar vermeye gideceğim testler istedi.

Doğum tarihimiz belli oldu 07. ocak 2015 dedi. sizin istediğiniz tarih varmı diye sordu ? bende 5 olsun dedim. erken dedi. 10 olsun dedim bu seferde dayanamazsın zorlanırsın dedi. duruma göre bakıcaz artık.

Canım gün içinde 1 yumurta,2 sefer ballı süt, ceviz badem fındık çiğ olarak tabii, 2 muz ve bolsu iç.o zaman normale döner bence ben hep öyle yaptım. Ayrıca onun dışında canım ne istiyorsa onu yedim. Toplamda 10 kilo aldım. Ancak 1 haftadır düzgün su içmedim. beni o etkiledi zannediyorum.

senin doğum için ne dedi?

[QUOTEçok sunbelivable, post: 38486073, member: 497293"]Merhaba canlarrrr
sonunda oglusumuza kavustuk cok sukur 1 haftalik olduk bile :) sezeryan oldu normal dogum dusunuyordum ama son anda bebisimiz donmus ve normal dogum zaten imkansizmis..sezeryana gun almistik ancak acillik oldum mide yanmasindan ve hadi alalim bebegi dedi doktor :)
Heyecanla stresle merakla ve mide agrisiyla gecirilen 5-6 saatten sonra operasyona girdim millet dogum sancisi ceker benimki mide agrisi oldu :)
Esimde girdi oprasyona agri sizi hicbisey olmadi endise ve merakla minigimin ilk aglamasini bekledim ve hepiniz icin dua ettim..sonra duyuldu mucizemin sesi hatika bir duyguydu tabiki sulugoz ben agladim esim fotograglatimixi cekti...ya anlatilmiyor bile insalkah hepiniz bir an once tadarsiniz bu duyguyu..haber edeyim deddim cok vok operimmmm hepiciginizi..[/QUOTE]

Ohhh cok şükür cnm yazmissin gözün aydin allah saglikla anali babali büyütsün inss cook sevindim tebrik ederim arkadasimm

AAaa 20 ocak görünüyor ama 7 ocak dogum öyle mi ay tatlım 36.haftada belli okur ama brn sezeryan ile alcam dedi hic karismadim ben 17 ocak dogumluyum oglum da benle ayni olsun istiyorum ya olur mu sence

AAaa 20 ocak görünüyor ama 7 ocak dogum öyle mi ay tatlım 36.haftada belli okur ama brn sezeryan ile alcam dedi hic karismadim ben 17 ocak dogumluyum oglum da benle ayni olsun istiyorum ya olur mu sence

Canım hamilelik takviminde yazan tarih tam 9 ay 10 günlük tarih. Sezeryanları ise 38. haftanın ya başında ya da ortasında alıyorlar. Seninki de sezeryan olacağından senin doğum gününe denk gelebilir.

Canım hamilelik takviminde yazan tarih tam 9 ay 10 günlük tarih. Sezeryanları ise 38. haftanın ya başında ya da ortasında alıyorlar. Seninki de sezeryan olacağından senin doğum gününe denk gelebilir.

AYy inşallah bitanem yaa :))

AYy inşallah bitanem yaa :))

Toplam da 10 kilo mu? :) Ne güzel.. Ben şimdiden neredeyse 10 kilo aldım Bakalım kaç kiloyla bitecek Sağlıklı olsunlarda, razıyız ama dimi :)
Çok az kalmış sanada, inşallah hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza alırsınız. Çok heyecanlııı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…