- 18 Haziran 2012
- 6.201
- 4.381
iyi akşamlar canımvurulsun iğneler gelsin yumoşlar
Ne guzel demissin inss cnm bugun 3. gun cuma kontrol var inss kaliteli yumilerim olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar canımvurulsun iğneler gelsin yumoşlar
olacak canım inşaallah herşey güzel olacakNe guzel demissin inss cnm bugun 3. gun cuma kontrol var inss kaliteli yumilerim olur
Ne guzel demissin inss cnm bugun 3. gun cuma kontrol var inss kaliteli yumilerim olur
Yeni yıl sana inşallah bebişlerini getirir canım
Amin cnm inss 2015 te Allah yuregimizden geceni nasip etsin inss
Seninde az kaldi inss guzel bir dogum hikayen olsun cnm saglicakla kalin inss
Canim benim tedavin hayırlı olsun insallah hep Gusel haberler verirsin Insallah bu yil bebisini getirir Insallah sana ve bizlere herkesin gonlune gore verir InsallahKizlar hepinize iyi aksamlar
aminnnnnn inşallah canım rabbim anneliği hepimize nasip etsin2015 sağlıkla huzurla mutlulukla barışla ve coluk coçukla kalabalıklaşarak geçen bir yıl olur inşallah bizlerin anlayan insanların sayısı artmaz, Rabbim kimseyi evlat hasretiyle ve evladıyla sınamaz inşallahhhh gebelerimiz sağlıcakla bi avazda bebişlerini kucağına alırlar inşallahhhh
bende hepiciğiizi çoookkkk seviyoreeeee
bide bi deeeee tedaviye başlayan arkadaşlarımız mutlu sona giden tedavilerine başlamış olurlar inşallahhhh..... bide bide bideeeeeee tedaviye başlamayanlarında başlamasına gerek kalmadan gebelik haberleri gelir inşalllllaaaaahhhhh
amin canım inşaALLAHTünaydın kızlar...
Mevlüd kandilimiz mübarek olsun. Dualarımız kabul olsun inşallah.
çok geçmiş olsun cnm rabbim bi daha böyle kötü sonuçlar yaşatmasın. hakan hocada tedavi olman dikkatimi çekti. eğer hala foruma giriyorsan lütfen dr.hakan çoksüer ekibi ve embriyolog hakkında biraz bilgi verebilir misin? çünkü şubatta veni vidi de tüp yaptırmayı düşünüyorum biraz çekicelerim var. yardımcı olursan sevinirim.Herkese merhaba,
Sizlere malesef hastane odasından yazıyorum. Hamile arkadaslarimin morali sakın bozulmasın. Ben bebegimi erken dogumla kaybettim. Rabbim sizinkileri bagislasin. Moral olarak çok iyiyim cok sukur. Yine yazarim.allaha emanet olun.