2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

2015 sağlıkla huzurla mutlulukla barışla ve coluk coçukla kalabalıklaşarak geçen bir yıl olur inşallah :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68: bizlerin anlayan insanların sayısı artmaz, Rabbim kimseyi evlat hasretiyle ve evladıyla sınamaz inşallahhhh:KK68::KK68::KK68: gebelerimiz sağlıcakla bi avazda bebişlerini kucağına alırlar inşallahhhh:KK68::KK68::KK68:

bende hepiciğiizi çoookkkk seviyoreeeee:KK51::KK51::KK51::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

bide bi deeeee tedaviye başlayan arkadaşlarımız mutlu sona giden tedavilerine başlamış olurlar inşallahhhh..... bide bide bideeeeeee tedaviye başlamayanlarında başlamasına gerek kalmadan gebelik haberleri gelir inşalllllaaaaahhhhh

2015 sağlıkla huzurla mutlulukla barışla ve coluk coçukla kalabalıklaşarak geçen bir yıl olur inşallah :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68: bizlerin anlayan insanların sayısı artmaz, Rabbim kimseyi evlat hasretiyle ve evladıyla sınamaz inşallahhhh:KK68::KK68::KK68: gebelerimiz sağlıcakla bi avazda bebişlerini kucağına alırlar inşallahhhh:KK68::KK68::KK68:

bende hepiciğiizi çoookkkk seviyoreeeee:KK51::KK51::KK51::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

bide bi deeeee tedaviye başlayan arkadaşlarımız mutlu sona giden tedavilerine başlamış olurlar inşallahhhh..... bide bide bideeeeeee tedaviye başlamayanlarında başlamasına gerek kalmadan gebelik haberleri gelir inşalllllaaaaahhhhh
aminnnnnn inşallah canım rabbim anneliği hepimize nasip etsin

Arkadaşlar 2015 ilk gününden herkese iyi akşamlar
Bu yil hepicinize sevgi huzur mutluluk getirsin hep Gusel haberler duyun kötü günler geride mutlu günlerimiz hep önünüzde olsun gonlunuzden geçeni Allahım hepinizinde omrunuze yazssin Allaha ibadet eden kul eşinize cok iyi bir hanm cocuklarinizda mükemmel bir anne olursunuz Insallah ailenizin huzuru neşesi eksik olmasın .azalmayin cogalin Insallah

Herkese merhaba,
Sizlere malesef hastane odasından yazıyorum. Hamile arkadaslarimin morali sakın bozulmasın. Ben bebegimi erken dogumla kaybettim. Rabbim sizinkileri bagislasin. Moral olarak çok iyiyim cok sukur. Yine yazarim.allaha emanet olun.
çok geçmiş olsun cnm rabbim bi daha böyle kötü sonuçlar yaşatmasın. hakan hocada tedavi olman dikkatimi çekti. eğer hala foruma giriyorsan lütfen dr.hakan çoksüer ekibi ve embriyolog hakkında biraz bilgi verebilir misin? çünkü şubatta veni vidi de tüp yaptırmayı düşünüyorum biraz çekicelerim var. yardımcı olursan sevinirim.

X