2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Merhaba canlarrrr
sonunda oglusumuza kavustuk cok sukur 1 haftalik olduk bile :) sezeryan oldu normal dogum dusunuyordum ama son anda bebisimiz donmus ve normal dogum zaten imkansizmis..sezeryana gun almistik ancak acillik oldum mide yanmasindan ve hadi alalim bebegi dedi doktor :)
Heyecanla stresle merakla ve mide agrisiyla gecirilen 5-6 saatten sonra operasyona girdim millet dogum sancisi ceker benimki mide agrisi oldu :)
Esimde girdi oprasyona agri sizi hicbisey olmadi endise ve merakla minigimin ilk aglamasini bekledim ve hepiniz icin dua ettim..sonra duyuldu mucizemin sesi hatika bir duyguydu tabiki sulugoz ben agladim esim fotograglatimixi cekti...ya anlatilmiyor bile insalkah hepiniz bir an once tadarsiniz bu duyguyu..haber edeyim deddim cok vok operimmmm hepiciginizi..

:nazar:
70728-1394105071-ce9ac47ab2a470b2a4047a8004d7c042.gif

Müjdeler olsun, nihayet haber çıkmış... Gözün aydın... Çok çok çooook tebrikler canım. :KK15:
Sana lohusalığında sıhhat, minik prensinizle birlikte sağlık diliyorum.
Bahtı hep açık olsun.

İlk gün gibi evinizi hep şenlendirecek bir ömrü olsun. :emir_bebek:
Anneliğin keyfini sür daima...
:KK73:

Toplam da 10 kilo mu? :) Ne güzel.. Ben şimdiden neredeyse 10 kilo aldım :oops: Bakalım kaç kiloyla bitecek :KK55: Sağlıklı olsunlarda, razıyız ama dimi :)
Çok az kalmış sanada, inşallah hayırlısıyla, sağlıkla kucağınıza alırsınız. Çok heyecanlııı :)

Evet canım, ama inan bana dikkat etmedim. Benim eşim 6 ay geçici görevde şehir dışında olunca ben doğru düzgün yemek bile yemedim. Ama önemli maddeleri hamilelik başından beri hep tükettim bebeğim şu anda 2800.

Dediğin gibi bebeklerimiz sağlıklı olsun de gerisi boş. Zaten zor elde ettik kilo vs bunları düşünecek durumda değiliz. :)

Az kaldı canım. Bugün kan tahlillerimizi de yaptırdık şükür temiz çıktı. şafak 12 gün :)

Darısı başına...

Evet canım, ama inan bana dikkat etmedim. Benim eşim 6 ay geçici görevde şehir dışında olunca ben doğru düzgün yemek bile yemedim. Ama önemli maddeleri hamilelik başından beri hep tükettim bebeğim şu anda 2800.

Dediğin gibi bebeklerimiz sağlıklı olsun de gerisi boş. Zaten zor elde ettik kilo vs bunları düşünecek durumda değiliz. :)

Az kaldı canım. Bugün kan tahlillerimizi de yaptırdık şükür temiz çıktı. şafak 12 gün :)

Darısı başına...

Aminn cnm..
Maşallah çok az kaldı, bilmiyorum son günler daha mı zor yada daha mı çabuk geçiyor. Inşallah senden de güzel haberler alıcaz:nazar::KK70:

Hepinize iyi dilekleriniz ve sevincimi paylastiginiz icin tesekkur ediyorum canlar..haklisijiz merakta biraktim ama ani sezeryan ve arkasindan 5 gun hastanede kslinca ancsk firsat oldu..simdi hersey yolundavok sukur cok az bi sariligimiz var onun gecmesini bekliyorum..uykusuzluga ve gece halusinasyonlarina hazir olun :))
Selencim sira sende hadi bakalim saglikla insalkah...kalbimdesin roma monica nazan hati ve isimini unuttugum hamislerim insalkah sorunsuz bir hamikelik gecirir mutlu sona ulasirsiniz :) tedavide olan canlarim ozellikle nese ve amaya ve wishduygu sizlerde eminimki guzel haberi yakinda vereceksiniz bize :)

Simdi hemen uyuyayim bidik uyuyorken firsatbu firsat .operimmm

Hepinize iyi dilekleriniz ve sevincimi paylastiginiz icin tesekkur ediyorum canlar..haklisijiz merakta biraktim ama ani sezeryan ve arkasindan 5 gun hastanede kslinca ancsk firsat oldu..simdi hersey yolundavok sukur cok az bi sariligimiz var onun gecmesini bekliyorum..uykusuzluga ve gece halusinasyonlarina hazir olun :))
Selencim sira sende hadi bakalim saglikla insalkah...kalbimdesin roma monica nazan hati ve isimini unuttugum hamislerim insalkah sorunsuz bir hamikelik gecirir mutlu sona ulasirsiniz :) tedavide olan canlarim ozellikle nese ve amaya ve wishduygu sizlerde eminimki guzel haberi yakinda vereceksiniz bize :)

canım ALLAH bir ömür boyu mutluluk ve sağlık versin size :KK19::KK68::KK68::KK15:

Kizlar hepinize iyi aksamlar bugün adet oldum yarin adana yolcusuyuz inşa bi sorun yoksatedaviye baslicaz korku heyecan sşuan hepsi var ilkten daha heycanliyim inşa bu sefer herşey güzel baslar ve biter dualarinizin duacisiyim

Umarım hiç bir sorun çıkmaz cnm. Rabbim gönlünde olanın hayırlısını versin. Inşallah mutluluğunu paylaştığın anı yaşarız tez vakitte. :anneadayı::KK73:

Canım benim siz iyi olun yeter ki...

Evet canım sıra bende şafak 10 Allahımın izniyle sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım inşallah.

Tabii tüm arkadaşlarımız:KK36::KK36::KK36::KK36:

Kizlar hepinize iyi aksamlar bugün adet oldum yarin adana yolcusuyuz inşa bi sorun yoksatedaviye baslicaz korku heyecan sşuan hepsi var ilkten daha heycanliyim inşa bu sefer herşey güzel baslar ve biter dualarinizin duacisiyim

Dualarımız seninle canım. Rabbim zorunu kolay eylesin. Göbüşünü doldursun inşallah...:KK15::KK15:

Neşecim:KK19: ne güzel bir haber:KK68: yadi bismillah:KK68: Rabbim kolay tedavi, kolay hamilelik ve doğumlar nasip etsin:KK68: sağlıklı uzun ömürlü evlat(lar)nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek: heyecanlı olmanda çok güzel heyecanın pozitif sonucu getirecek inşaALLAH:anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:

Canım benim siz iyi olun yeter ki...

Evet canım sıra bende şafak 10 Allahımın izniyle sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım inşallah.

Tabii tüm arkadaşlarımız:KK36::KK36::KK36::KK36:
Selen canım:KK19: 10 gün kaldı demek:KK55: ne kadar heyecanlı bir bekleyiş:KK17: bende şimdi heyecanlandım:confused: yüzünü bilmesemde seni bebeğinin ilk doğduğu anda kucağında olduğu sahneyi hayal ettim:KK68: Rabbim size yardım etsin beklenen günde kolay ve çooookkk sağlıklı doğum nasip etsin:KK36::KK36::KK36::KK36:

Selen canım:KK19: 10 gün kaldı demek:KK55: ne kadar heyecanlı bir bekleyiş:KK17: bende şimdi heyecanlandım:confused: yüzünü bilmesemde seni bebeğinin ilk doğduğu anda kucağında olduğu sahneyi hayal ettim:KK68: Rabbim size yardım etsin beklenen günde kolay ve çooookkk sağlıklı doğum nasip etsin:KK36::KK36::KK36::KK36:

Evet canım az kaldı bugün ev temizlendi missss oldu. Park yatağımızı falan kurduk. Masalımın nevresimini falan geçirdim. Darısı başına inşallah bu evreleri hepiniz sağlıkla yaşarsınız ve bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız.

Haklısın canım arkadaşım hem çok heyecanlıyım hem her an sevincim kursağımda kalacakmış gibi korkuyorum. Allah esirgesin sanki bir rüyadayım uyanacakmış ve rüya bitecek gibiyim. Yatağını kurunca bebeğimin orada olduğunun düşüncesi bile beni derinden etkiledi. hayali bile harika bişeymiş.:nazar::nazar::nazar:Eşyalarını duayla kurdum ve yerleştirdim. hepimize dualar ettim. Hamişleri rabbim sağlıkla bebişlerine kavuştursun benle beraber dedim. Hamile olmayı bekleyen tüm arkadaşlarıma da tez elden sağlıkla hamilelik nasip etsin dedim. Ben naçizane dileklerimi Yüce Rabbime sundum. Elbet zamanı geldiğinde kabul edecektir. Ben buna canı gönülden inanıyorum.

Canım hayalin benimde hayalimdir. Rabbim benle birlikte herkese yardım etsin.:KK36::KK36::KK36:

Evet canım az kaldı bugün ev temizlendi missss oldu. Park yatağımızı falan kurduk. Masalımın nevresimini falan geçirdim. Darısı başına inşallah bu evreleri hepiniz sağlıkla yaşarsınız ve bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırız.

Haklısın canım arkadaşım hem çok heyecanlıyım hem her an sevincim kursağımda kalacakmış gibi korkuyorum. Allah esirgesin sanki bir rüyadayım uyanacakmış ve rüya bitecek gibiyim. Yatağını kurunca bebeğimin orada olduğunun düşüncesi bile beni derinden etkiledi. hayali bile harika bişeymiş.:nazar::nazar::nazar:Eşyalarını duayla kurdum ve yerleştirdim. hepimize dualar ettim. Hamişleri rabbim sağlıkla bebişlerine kavuştursun benle beraber dedim. Hamile olmayı bekleyen tüm arkadaşlarıma da tez elden sağlıkla hamilelik nasip etsin dedim. Ben naçizane dileklerimi Yüce Rabbime sundum. Elbet zamanı geldiğinde kabul edecektir. Ben buna canı gönülden inanıyorum.

Canım hayalin benimde hayalimdir. Rabbim benle birlikte herkese yardım etsin.:KK36::KK36::KK36:
canım ne güzel işlerini hafifletmişsin bundan sonra herşey güzel olacak inşaALLAH:KK68::KK70: korkulara yer yok Masalın doğumuyla dünya daha güzel olacak :KK36:ALLAH C.C dualarını kabul etsin :KK36::KK36::KK36::KK15:

Hadi Bismillah:nazar::nazar::nazar: arkadaslar sizlerin duasiyla suan itibarila tedaviye baslamis bulunmaktayim bugun ilk ignemi vuracagim inss sonuda basladigim gibi guzel biter hepinize cook tesekkurler manevi desteginiz icin

Dualarımız seninle canım. Rabbim zorunu kolay eylesin. Göbüşünü doldursun inşallah...:KK15::KK15:
ayy amin cnm inss yuregine saglik
Allah sanada bebisini sagsalim kucagina aldirmayi nasip etsin inss:emir_bebek::emir_bebek::KK36::KK36:ailenle mutlu huzurlu yillar gecirirsin ins

[QOUTE ]"kalbimdesin, post: 38548035, member: 325734"]Neşecim:KK19: ne güzel bir haber:KK68: yadi bismillah:KK68: Rabbim kolay tedavi, kolay hamilelik ve doğumlar nasip etsin:KK68: sağlıklı uzun ömürlü evlat(lar)nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek: heyecanlı olmanda çok güzel heyecanın pozitif sonucu getirecek inşaALLAH:anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:[/QUOTE]amin cnm inss dualarinizin duacisiyim allah hepinizden razi olsun gormesem tanimasamda hepinizin yeri bende ayri cook seviyorum hepinizi:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK15::KK15::KK15::KK15:

Hadi Bismillah:nazar::nazar::nazar: arkadaslar sizlerin duasiyla suan itibarila tedaviye baslamis bulunmaktayim bugun ilk ignemi vuracagim inss sonuda basladigim gibi guzel biter hepinize cook tesekkurler manevi desteginiz icin

Allah sanada bebisini sagsalim kucagina aldirmayi nasip etsin inss:emir_bebek::emir_bebek::KK36::KK36:ailenle mutlu huzurlu yillar gecirirsin ins

[QOUTE ]"kalbimdesin, post: 38548035, member: 325734"]Neşecim:KK19: ne güzel bir haber:KK68: yadi bismillah:KK68: Rabbim kolay tedavi, kolay hamilelik ve doğumlar nasip etsin:KK68: sağlıklı uzun ömürlü evlat(lar)nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek: heyecanlı olmanda çok güzel heyecanın pozitif sonucu getirecek inşaALLAH:anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
amin cnm inss dualarinizin duacisiyim allah hepinizden razi olsun gormesem tanimasamda hepinizin yeri bende ayri cook seviyorum hepinizi:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK15::KK15::KK15::KK15:[/QUOTE]
canım arkadaşım:KK19: inşaallah bu tedavin sana yavrulaını getirecek :anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:

canım ne güzel işlerini hafifletmişsin bundan sonra herşey güzel olacak inşaALLAH:KK68::KK70: korkulara yer yok Masalın doğumuyla dünya daha güzel olacak :KK36:ALLAH C.C dualarını kabul etsin :KK36::KK36::KK36::KK15:

İnşallah canım

[QOUTE ]"kalbimdesin, post: 38548035, member: 325734"]Neşecim:KK19: ne güzel bir haber:KK68: yadi bismillah:KK68: Rabbim kolay tedavi, kolay hamilelik ve doğumlar nasip etsin:KK68: sağlıklı uzun ömürlü evlat(lar)nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek: heyecanlı olmanda çok güzel heyecanın pozitif sonucu getirecek inşaALLAH:anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:
amin cnm inss dualarinizin duacisiyim allah hepinizden razi olsun gormesem tanimasamda hepinizin yeri bende ayri cook seviyorum hepinizi:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK15::KK15::KK15::KK15:[/QUOTE]

Dualarım seninle canım ben inanıyorum inşallah bebişlerine kavuşacaksın.

rabbim bebişlerinizi sağlıklı kucagınızada almayı nasip etsin darısı banada olsun dua edin lütfen 4.denememin sonucu 165 cıktı 2 gün sonra 77 düştü ve dün adet oldum diğer iki denememde de kanda pozitif gördüm onlarda düşüyor ilerii gelmiyor sorun bizim sebepsiz diyorlar kanda genetik testler yapıldı temiz hiteroskopi temiz tek olacak diyor doktor embriyolar sağlıklımı diye genetik tarama yapalım diyor 3 donmusumvar kısmet olursa bu ay sonu gibi bakılacak ama 3 sağlıksız olursa yeniden yumi toplanacak dua edin 3 taneden 1 sağlıklı çıksın oda tutsun 5 olucak denemem o kadar denememde olmadı nasibimde var mı yokmu bilmiyorum duanıza cok ihtiyacım var

X