- 17 Şubat 2012
- 958
- 892
yarın büyük buluşma var desene herşey yolundadır canım usgde babasına güzel bir poz verir
Inşallah cnm. Darısı sizlere olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın büyük buluşma var desene herşey yolundadır canım usgde babasına güzel bir poz verir
amin canımInşallah cnm. Darısı sizlere olsun
[CTE="kalbimdesin, post: 38446386, member: 325734"]canım yaaa seni ve diğer arkadaşlarımı üzdüm galiba hakkınızı helal edin özellikle yazmıyordum kimsenin morali bozulmasın diye.... bu haftalara kadar getiren ALLAH C.C eminim 36 haftalarıda gösterir amin canım cümlemize inşaALLAH
canım yaaa ne güzel bir hayal düşüncesi bile mutlu ediyor kaderlerimiz burda birleşti belki günün birinde birbirimizi görmekte nasip olur evet Neşecim dua çok büyük kuvvet bizi ayakta tutan motive eden dua dua Rabbim hepimizin duasını kabul etsin bende seni sizleri seviyorum her zaman güzel haberler alalım inşaALLAH[/QUOTE]Cnm arkadasim helal olsun hakkimiz varsa eger tabiki paylasacaksin bizimle biz birbirimize ettigimiz dualarla bugune geldik kulun kula ettigi dua daha makbulmus lutfen oyle dusunme biz seni cok seviyoruz inss saglicakla dogum yaptigin gunleride gorecez gercekten ayni sehirde olmayi cok isterdim topikte kizlarin hepsiyle dusunsene hepimiz bir aradayiz herkes minislerini alip gelmis ohhh hayali bile guzel ama hep gonullerimiz bir gun icinde bile aklimdan geciyorsunuz seni cok seviyorum optum cnm
merhaba canım evet benim hamilelik çok sıkıntılı daha yazmadığım neler neler ama şükürler olsun bu günlere geldik inşaALLAH dediğin günleride görürüz hep beraber senin tedavin Şubat ayındaydı değil mi?heyecanla bekliyorum sonu güzel olur inşaALLAHMerhaba kalbimdesin canim benim coktan beri Topige girmiyodum senin yazdillarini kalbim Carpa Carpa okudum Gusel Allahim insallah saglokla sihhatle kucagina aldigin gunlride gostersin keyifli hamilelikler dilerim bundan sonra hersey guzel olsun canim benim
Canim benim Evet subatta baslamak ustiyorum Bu ay tekrar doktora gidecegim gecen sene kasimda gitmustim bazi nedenlerden dolayi biturlu gidemedim aslinda simdiye tekrar baslamak ustiyorum Bu seferde esimin isleri araya karisti Izin alamayacak oyusden subati beklemek zorjndayim suanda sadece Polen yiyorim gecelerde propolis almisyim icindede jelatin oldigu Icon kullanmadim kapsul olanindam almistim insallah bi faydasi olur Rabbim Bu yollarda kimseui eylemesin Allshim ixniyle Sende ssaglikla bebeklerini kucaklayacaksinmerhaba canım evet benim hamilelik çok sıkıntılı daha yazmadığım neler neler ama şükürler olsun bu günlere geldik inşaALLAH dediğin günleride görürüz hep beraber senin tedavin Şubat ayındaydı değil mi?heyecanla bekliyorum sonu güzel olur inşaALLAH
canını sıkma her işte vardır bir hayır inşaALLAH kullandığın ilaçların faydası olmuştur dua ve teslimiyetten başka elimizden bir şey gelmiyor güzel günler hepimiz için yakın inşaALLAHCanim benim Evet subatta baslamak ustiyorum Bu ay tekrar doktora gidecegim gecen sene kasimda gitmustim bazi nedenlerden dolayi biturlu gidemedim aslinda simdiye tekrar baslamak ustiyorum Bu seferde esimin isleri araya karisti Izin alamayacak oyusden subati beklemek zorjndayim suanda sadece Polen yiyorim gecelerde propolis almisyim icindede jelatin oldigu Icon kullanmadim kapsul olanindam almistim insallah bi faydasi olur Rabbim Bu yollarda kimseui eylemesin Allshim ixniyle Sende ssaglikla bebeklerini kucaklayacaksin
Amin canim benim inssallah dedigin ve diledigin gibi olur insan encok sevdigi seylerle sinanirmis ya esim Cocuk hastasi bende keza Oyle hayirlisi Allahdan Rabbim Gusel gunleride gostercek insallah bizecanını sıkma her işte vardır bir hayır inşaALLAH kullandığın ilaçların faydası olmuştur dua ve teslimiyetten başka elimizden bir şey gelmiyor güzel günler hepimiz için yakın inşaALLAH
amin canım amiiiinnnn inşaALLAHAmin canim benim inssallah dedigin ve diledigin gibi olur insan encok sevdigi seylerle sinanirmis ya esim Cocuk hastasi bende keza Oyle hayirlisi Allahdan Rabbim Gusel gunleride gostercek insallah bize
canım ben tedavi olurken alternatif bişeyler kullanmadım kullanan arkadaşlar cevap verir inşaALLAHSizlerebisey sormak istiyorum canlarim ben tedaviye basladigimda Polen i devam edeyimmi bi zarari olurmu ben cunku tedavinin birinde Yumurtalarin faydasi olur diye corek otu fln yemistim nasip ama Yumurtalarin kist olmustu vevtedavim yarida kaldi napsam acaba tedavi esnasinda devam etsemmiki sasti bekir salavat getir (ALLAHUMME SALLI ALA SEYYIDINA MUHAMMDIN VEALA ELI SEYYIDINA MUHAMMET
Canim bende ozaman bir ay daha kullanayim ondan sonra birakayim korkuyom. insanin emekleri bosjna gidince uzuluyo insan bes tane yumurtam Kiste donustu Doktor Oyle demusti hatta ben tokat yemis gibi oldumcanım ben tedavi olurken alternatif bişeyler kullanmadım kullanan arkadaşlar cevap verir inşaALLAH
Canim merhaba,Canim bende ozaman bir ay daha kullanayim ondan sonra birakayim korkuyom. insanin emekleri bosjna gidince uzuluyo insan bes tane yumurtam Kiste donustu Doktor Oyle demusti hatta ben tokat yemis gibi oldum
Cevabin icin Cook tesekkur ederim canim en iyisi Bu aydan sonra kullanmamak Seninde as kalmis Allshin izniyle sana hayirlu agrilar hayirli dogumlar dilerim canim benim vaktinde saatinde hayirlusiyla saglikli sihhatli Gelsin dunyaya bebisin usmini ne koyacaksin canim benim sevgikerCanim merhaba,
İnsallah tedavinin sonu bebekli biter:)) tedavi surecinde drun verdikleri disinda bisey kullanmani onermem ben.cunku bunlar faydali bile olsa ilaclarla filan etkilesime girebilir bu surecte..ben de aslanpencesi ve sogan kuru yaptim ama tedavi oncesi..1 aydan fazla sure gectikten sonra tedaviye basladim..yada dr kontrolunde olur...
Sizlerebisey sormak istiyorum canlarim ben tedaviye basladigimda Polen i devam edeyimmi bi zarari olurmu ben cunku tedavinin birinde Yumurtalarin faydasi olur diye corek otu fln yemistim nasip ama Yumurtalarin kist olmustu vevtedavim yarida kaldi napsam acaba tedavi esnasinda devam etsemmiki sasti bekir salavat getir (ALLAHUMME SALLI ALA SEYYIDINA MUHAMMDIN VEALA ELI SEYYIDINA MUHAMMET
Iyi geceler canim benim bilgilendirdigin icin cok tesekkur ederim benim basa bi defa kist olayi geldi Pay altarnatif tiptan faydanmustim ama nasipten otesi yok bende propolis almisyim kapsul seklinde ama jelatiliymis kullanmadim ari sutudw almak istiyorum sadece Su Ära Polen yiyorim canim benimİyi geceler canım. Ben bu tedavimde arı sütü bal polen propolis yemiştim her sabah aç karına 4 yumurtam olmuştu. 4ü de kaliteli olmuştu. ikisi transfer edilmişti, ikisi donduruldu. ben onun işe yaradığına inanıyorum. yine de karar seni
Şimdiden tedavin hayırlı olsun canım...
canım allah iyi günlerde büyütmeni nasip etsin..Merhaba canlarrrr
sonunda oglusumuza kavustuk cok sukur 1 haftalik olduk bile :) sezeryan oldu normal dogum dusunuyordum ama son anda bebisimiz donmus ve normal dogum zaten imkansizmis..sezeryana gun almistik ancak acillik oldum mide yanmasindan ve hadi alalim bebegi dedi doktor :)
Heyecanla stresle merakla ve mide agrisiyla gecirilen 5-6 saatten sonra operasyona girdim millet dogum sancisi ceker benimki mide agrisi oldu :)
Esimde girdi oprasyona agri sizi hicbisey olmadi endise ve merakla minigimin ilk aglamasini bekledim ve hepiniz icin dua ettim..sonra duyuldu mucizemin sesi hatika bir duyguydu tabiki sulugoz ben agladim esim fotograglatimixi cekti...ya anlatilmiyor bile insalkah hepiniz bir an once tadarsiniz bu duyguyu..haber edeyim deddim cok vok operimmmm hepiciginizi..