2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Evet cnm uyuttum şimdi bende bir bakayım dedim sizlere. Sezeryandan da hiç korkma cnm çok kolay ve rahat geçti benimki sonrasında da hiçbir zorluk yaşamadım Allah'a şükür.

Bizim uykularımız onun olsun da hem annesi dinlensin, hemde uyuyup büyüsün inşallah.Benim canım çok tez annem ve arkadaşlar sen çok çabuk kalkarsıın diyor. Ama bebeğime yetemezsem, sancım çok olursa, nasıl kesilecek vs vs herşeyi düşünüyorum.

İnanırmısın cumartesiye kadın alıcam. Dün sancım çoktu bugünde birden şiddetli bir akıntı geldi suyum geldi sandım. Akşam 7 civarlarında bişeyler oluyor bana :))))) acaba pazartesi falanmı alsam diye düşündüm.

Ben de kanama dışında her şey yolunda sanıyordum. Allah korusun. Amnion sıvısı aktığını nasıl anladın? Rahim içi neden yıkanıyor (ilk kez duydum da)? İkizlerinin ikisi de duruyor mu şimdi?

canım dualarımızın karşılıklı olduğunu biliyorsun değil mii sezeryan belki gözünü korkutuyor olabilir ama Rabbim kolaylık verecek inşaALLAH minik masal mutlu huzurlu dünyaya gelecek

Ben de kanama dışında her şey yolunda sanıyordum. Allah korusun. Amnion sıvısı aktığını nasıl anladın? Rahim içi neden yıkanıyor (ilk kez duydum da)? İkizlerinin ikisi de duruyor mu şimdi?
canım arkadaşım kanamanın azaldığı sıralarda gelen kahverengi kanamada koku hissettim birde şeffaf bir akıntı doktorumu aradım acile git amniyon testi yapsınlar dedi malum kanama devam ettiği için test bize bilgi veremedi hafta içi doktoruma gittiğimde usg de suları iyi dedi ama tedbiren turnusol kağıtlı pedlerden arada bir kontrol edersin dedi o haftanın sonunda benden şeffaf su gibi akıntı gelmeye başladı sızıyordu resmen acaba idrar mı dedim değildi turnusollu pedi koydum yarım saatte ıslandı ve rengi değişti mavi oldu dr.umu aradım hareket etme yat dedi hastaneyede gelsen yapılacak birşey yok dedi küçük bir delik varsa kapanabilir dedi 2 gün sürdü sızıntı azalınca tekrar dr.a gittik bi sorun gözükmüyor dedi rahim ağzını dışarı alıp baktı enfeksiyon var dedi batikomla yıkadı şimdi her hafta rahim ağzını özel bir aparatla dışarıya çıkarıyor ve batikomlu pedlerle yıkıyor tabii bende acıdan kıvranıyorum ama yapacak bişey yok ikizler duruyor canım ALLAH'a şükür iyiler inşaALLAH 30.haftayı görürsek dr.belki hastaneye yatırıp doğumu geciktiririz diyor bende dua ediyorum hastanelerde yatarak geçmesin bundan sonra Rabbim kolaylık versin diye bu hamileliğimde çok hastanede yattım ALLAH kimseyi mecbur bırakmasın amin destan gibi oldu kusura bakma

Ayy cnm arkadasimNeler olmus allah inss bebislerini size bagislasin okuyunca cok uzuldum empati yaptim allah yardimcin olsun cektigin bu sikintilarin sonunda inss bebislerini rabbim vaktinde sagsalim kucagina aldirsin inan sen dogum yapinca saglikla inss kendimden daha cok sevinecem lutfen bolbol yat dinlen hic birseyi takma kafana az kaldi cnm seni cok seviyorumm

hiç sorma canım daha çok sıkıntılarda yaşadım moraller bozulmasın diye yazmadımbende seni seviyorumduaların için ALLAH C.C razı olsun canım

[QUOTCNNkalbimdesin, post: 38438617, member: 325734"]sağol canım inşaALLAH dilerim senin bu tedavinde sağlıklı kolay bir hamilelikle biter vaktinde kucağına alırsın ALLAH C.C hepimizin dualarını kabul etsin[/QUOTE]
Amin cnm insss yuregine saglik

canımm yaa yazdıklarını okuyunca çok heycanlandım rabbim sana sağlık, bebişlerine dayanma gücü versin...neler neler yaşadın rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşalah....

''cennet anaların ayakları altında" diye laf varya bu laf kesinlikle senin için sölenmiş....
cennet ayaklarının altında olan annelerden biri olucaksın eminim .....çok çook içtenlikle dua ediyorum öpüyorumm

Çok geçmiş olsun. Dilerim sağ salim 36-ları bile görürsün, küvözsüz atlatırsınız Allahın izni ile. Yaşadığın acıların ötesinde, yaşadığın stresi tahmin edemiyorum. Allah bebişlerini kucağına almayı da nasip eylesin. Bu arada dr.un kim?

Yelizcim canım benim yazdığın herşeyin çok samimi olduğunu biliyorum sana Yeliz ismin ile dua ediyorum bence cennet hepimiz için ayaklarımızın altında neler yaşadık bu günlere geldik gönülden birbirimizle bağımız var dua herşeyin anahtarı yaşadığımız bütüm olumsuzluklar günahlarımıza kefarettir inşaALLAH bende öpüyorum dilerim çok kolay bir tedaviyle sağlıklı sorunsuz hamilelik ve doğum yaşarsın hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşursun

amin canım çok sağol stresi ve gözyaşı bol olan günlerden geçiyorum alt katımdaki komşunun bebeği oldu bebeğin ağlama sesi bana o kadar güzel geliyor ki motive oluyorum tabii annesi neler yaşıyor ALLAH bilir benim doktorum hala Mustafa Acet beni kadın doğum katına göndermedi o takip ediyor öyle olmasıda benim için çok iyi oldu herşeyimi biliyor erken doğuma sebebiyet verecek hiçbirşeyi kaçırmak istemiyor dediğin gibi inşaALLAH 36 haftaları görürüz senin takibini kim yapıyor....

canım dualarımızın karşılıklı olduğunu biliyorsun değil mii sezeryan belki gözünü korkutuyor olabilir ama Rabbim kolaylık verecek inşaALLAH minik masal mutlu huzurlu dünyaya gelecek

İnşallah canım arkadaşım.

Canım benim neler yaşamışsın ve hiçbirşey yazmamışsın. Okuyunca çok ettilendim. Bizler neler yaşadık ki senin yanında. Rabbim bebişlerine ve sana dayanma gücü versin.

Sağ salim bebeklerini kucağına alırsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…