Canım benim inşallah.Ağzından bal damlıyor.
Bebişin uyuyor galiba burdasın :)
Evet cnm uyuttum şimdi bende bir bakayım dedim sizlere. Sezeryandan da hiç korkma cnm çok kolay ve rahat geçti benimki sonrasında da hiçbir zorluk yaşamadım Allah'a şükür.
canım inşaALLAH hepimiz için mutlu son olur yavrularımızı vaktinde kucağımıza alırızbende dış gebelik yaşadım ikiz hamile kaldım biri düştü biri dış gebelik oldu haaa bide transferden hemen önce amipli dizanteri oldum bunların hepsi aynı anda kaç kişinin başına gelir bilmiyorum kanamam durdu çok şükür ama bi ara amniyon suyum geldi oda durdu inşaALLAH yaşadıklarım bunlarla sınırlı kalır her hafta rahim içi yıkıyorlar kabus gibi ama herşey bebeklerimizi sağ salim kucağıma almak için doktorum 30 haftayı tamamlarsak yaşama şansı yüksek diyor dualarla bekliyoruz tatlım Rabbim zamanlı doğmalarını nasip etsin
canımCanım korkudan fazla hareket etmiyorum zaten. Nasıl olsa mecbur sezeryan olacak yürümenin bana fazla bir faydası olmayacak.
Az kaldı 30. haftaya canım arkadaşım inşallah Allahımın izniyle ulaşacaksın bebişlerine. Duacınım canım.
amiiiiiiiiiiiiiiiinAmin Neşem inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Darısı başına canım arkadaşım.
kalbi güzel arkadaşımKizlar hepinize musmutlu pazarlar inşa güzel haberler alalim verelim insallah. l
canım arkadaşım kanamanın azaldığı sıralarda gelen kahverengi kanamada koku hissettim birde şeffaf bir akıntı doktorumu aradım acile git amniyon testi yapsınlar dedi malum kanama devam ettiği için test bize bilgi veremedi hafta içi doktoruma gittiğimde usg de suları iyi dedi ama tedbiren turnusol kağıtlı pedlerden arada bir kontrol edersin dedi o haftanın sonunda benden şeffaf su gibi akıntı gelmeye başladı sızıyordu resmen acaba idrar mı dedim değildi turnusollu pedi koydum yarım saatte ıslandı ve rengi değişti mavi oldu dr.umu aradım hareket etme yat dedi hastaneyede gelsen yapılacak birşey yok dedi küçük bir delik varsa kapanabilir dedi 2 gün sürdü sızıntı azalınca tekrar dr.a gittik bi sorun gözükmüyor dedi rahim ağzını dışarı alıp baktı enfeksiyon var dedi batikomla yıkadı şimdi her hafta rahim ağzını özel bir aparatla dışarıya çıkarıyor ve batikomlu pedlerle yıkıyor tabii bende acıdan kıvranıyorum ama yapacak bişey yok ikizler duruyor canım ALLAH'a şükür iyiler inşaALLAH 30.haftayı görürsek dr.belki hastaneye yatırıp doğumu geciktiririz diyor bende dua ediyorum hastanelerde yatarak geçmesin bundan sonra Rabbim kolaylık versin diye bu hamileliğimde çok hastanede yattım ALLAH kimseyi mecbur bırakmasın aminBen de kanama dışında her şey yolunda sanıyordum. Allah korusun. Amnion sıvısı aktığını nasıl anladın? Rahim içi neden yıkanıyor (ilk kez duydum da)? İkizlerinin ikisi de duruyor mu şimdi?
amin canım inşaALLAHDoğmaz annesi merak etme sen.benimde son zamanlarda akıntım çok artmıştı cnm ama çok normal merak etme sen .herşey yolunda gidecek ve biz inşallah burada diğer bütün arkadaşlarımız ile birlikte bebeklerimizi büyüteceğiz.
canım arkadaşım kanamanın azaldığı sıralarda gelen kahverengi kanamada koku hissettim birde şeffaf bir akıntı doktorumu aradım acile git amniyon testi yapsınlar dedi malum kanama devam ettiği için test bize bilgi veremedi hafta içi doktoruma gittiğimde usg de suları iyi dedi ama tedbiren turnusol kağıtlı pedlerden arada bir kontrol edersin dedi o haftanın sonunda benden şeffaf su gibi akıntı gelmeye başladı sızıyordu resmen acaba idrar mı dedim değildi turnusollu pedi koydum yarım saatte ıslandı ve rengi değişti mavi oldu dr.umu aradım hareket etme yat dedi hastaneyede gelsen yapılacak birşey yok dedi küçük bir delik varsa kapanabilir dedi 2 gün sürdü sızıntı azalınca tekrar dr.a gittik bi sorun gözükmüyor dedi rahim ağzını dışarı alıp baktı enfeksiyon var dedi batikomla yıkadı şimdi her hafta rahim ağzını özel bir aparatla dışarıya çıkarıyor ve batikomlu pedlerle yıkıyor tabii bende acıdan kıvranıyorum ama yapacak bişey yok ikizler duruyor canım ALLAH'a şükür iyiler inşaALLAH 30.haftayı görürsek dr.belki hastaneye yatırıp doğumu geciktiririz diyor bende dua ediyorum hastanelerde yatarak geçmesin bundan sonra Rabbim kolaylık versin diye bu hamileliğimde çok hastanede yattım ALLAH kimseyi mecbur bırakmasın amindestan gibi oldu kusura bakma
hiç sorma canım daha çok sıkıntılarda yaşadım moraller bozulmasın diye yazmadım
Ayy cnm arkadasimNeler olmus allah inss bebislerini size bagislasin okuyunca cok uzuldum empati yaptim allah yardimcin olsun cektigin bu sikintilarin sonunda inss bebislerini rabbim vaktinde sagsalim kucagina aldirsin inan sen dogum yapinca saglikla inss kendimden daha cok sevinecem lutfen bolbol yat dinlen hic birseyi takma kafana az kaldi cnm seni cok seviyorumm
Allah bi daha yasatmasin inss canim arkadasimmmmmkalbimdesin .!.:hiç sorma canım daha çok sıkıntılarda yaşadım moraller bozulmasın diye yazmadımbende seni seviyorum duaların için ALLAH C.C razı olsun canım
sağol canım inşaALLAHAllah bi daha yasatmasin inss canim arkadasimmmmm
canım arkadaşım kanamanın azaldığı sıralarda gelen kahverengi kanamada koku hissettim birde şeffaf bir akıntı doktorumu aradım acile git amniyon testi yapsınlar dedi malum kanama devam ettiği için test bize bilgi veremedi hafta içi doktoruma gittiğimde usg de suları iyi dedi ama tedbiren turnusol kağıtlı pedlerden arada bir kontrol edersin dedi o haftanın sonunda benden şeffaf su gibi akıntı gelmeye başladı sızıyordu resmen acaba idrar mı dedim değildi turnusollu pedi koydum yarım saatte ıslandı ve rengi değişti mavi oldu dr.umu aradım hareket etme yat dedi hastaneyede gelsen yapılacak birşey yok dedi küçük bir delik varsa kapanabilir dedi 2 gün sürdü sızıntı azalınca tekrar dr.a gittik bi sorun gözükmüyor dedi rahim ağzını dışarı alıp baktı enfeksiyon var dedi batikomla yıkadı şimdi her hafta rahim ağzını özel bir aparatla dışarıya çıkarıyor ve batikomlu pedlerle yıkıyor tabii bende acıdan kıvranıyorum ama yapacak bişey yok ikizler duruyor canım ALLAH'a şükür iyiler inşaALLAH 30.haftayı görürsek dr.belki hastaneye yatırıp doğumu geciktiririz diyor bende dua ediyorum hastanelerde yatarak geçmesin bundan sonra Rabbim kolaylık versin diye bu hamileliğimde çok hastanede yattım ALLAH kimseyi mecbur bırakmasın amindestan gibi oldu kusura bakma
Çok geçmiş olsun. Dilerim sağ salim 36-ları bile görürsün, küvözsüz atlatırsınız Allahın izni ile. Yaşadığın acıların ötesinde, yaşadığın stresi tahmin edemiyorum. Allah bebişlerini kucağına almayı da nasip eylesin. Bu arada dr.un kim?canım arkadaşım kanamanın azaldığı sıralarda gelen kahverengi kanamada koku hissettim birde şeffaf bir akıntı doktorumu aradım acile git amniyon testi yapsınlar dedi malum kanama devam ettiği için test bize bilgi veremedi hafta içi doktoruma gittiğimde usg de suları iyi dedi ama tedbiren turnusol kağıtlı pedlerden arada bir kontrol edersin dedi o haftanın sonunda benden şeffaf su gibi akıntı gelmeye başladı sızıyordu resmen acaba idrar mı dedim değildi turnusollu pedi koydum yarım saatte ıslandı ve rengi değişti mavi oldu dr.umu aradım hareket etme yat dedi hastaneyede gelsen yapılacak birşey yok dedi küçük bir delik varsa kapanabilir dedi 2 gün sürdü sızıntı azalınca tekrar dr.a gittik bi sorun gözükmüyor dedi rahim ağzını dışarı alıp baktı enfeksiyon var dedi batikomla yıkadı şimdi her hafta rahim ağzını özel bir aparatla dışarıya çıkarıyor ve batikomlu pedlerle yıkıyor tabii bende acıdan kıvranıyorum ama yapacak bişey yok ikizler duruyor canım ALLAH'a şükür iyiler inşaALLAH 30.haftayı görürsek dr.belki hastaneye yatırıp doğumu geciktiririz diyor bende dua ediyorum hastanelerde yatarak geçmesin bundan sonra Rabbim kolaylık versin diye bu hamileliğimde çok hastanede yattım ALLAH kimseyi mecbur bırakmasın amindestan gibi oldu kusura bakma
Yelizcim canım benimcanımm yaa yazdıklarını okuyunca çok heycanlandım rabbim sana sağlık, bebişlerine dayanma gücü versin...neler neler yaşadın rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşalah....
''cennet anaların ayakları altında" diye laf varya bu laf kesinlikle senin için sölenmiş....
cennet ayaklarının altında olan annelerden biri olucaksın eminim .....çok çook içtenlikle dua ediyorum öpüyorumm
amin canım çok sağoÇok geçmiş olsun. Dilerim sağ salim 36-ları bile görürsün, küvözsüz atlatırsınız Allahın izni ile. Yaşadığın acıların ötesinde, yaşadığın stresi tahmin edemiyorum. Allah bebişlerini kucağına almayı da nasip eylesin. Bu arada dr.un kim?
canımdualarımızın karşılıklı olduğunu biliyorsun değil mii sezeryan belki gözünü korkutuyor olabilir ama Rabbim kolaylık verecek inşaALLAH minik masal mutlu huzurlu dünyaya gelecek