canım dün test günüydü galiba ben de merak ediyorum hayırlı haberlerle gelir inşaALLAHArkadslar igraaadan haber varmi testi Nezaman yapılacaktı bilmiyorum ama bu aralar olmazı lazımdı Insallah Gusel haberler verir
sağol canım sanada iyi akşamlarMrb kizlar hepinize iyi aksamlar
merhaba canım iqraa ya üzüldüm zamamı gelmemiş demek kiMerhaba kizlar.
Igraaa nin testi malesef negatif.aralik 2014 topiginden takip ediyorum onu.
2013 kasim topiginden 2014 aralik topigine.artik hamilelik topigi takip etmek istiyorum.rabbim bu son tedavilerimiz olur ins.cok az kaldik bu topikte
İyi akşamlar arkadaşım nasılsın???Mrb kizlar hepinize iyi aksamlar
Evet igraya bende cok uzuldum kendisi de cok uzuldu.nasip kismet rabbim kendiliginden gondersin melegini.merhaba canım iqraa ya üzüldüm zamamı gelmemiş demek kisen tedaviye başladın mı canım inşaALLAH hepimizin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağımız tedaviler ve hamilelikler olur
igraaa ya çok üzüldüm. Rabbm herkesin yüzünü biran önce güldürsün inşallah.sen nasılsın herşey yolundamı canım?Merhaba kizlar.
Igraaa nin testi malesef negatif.aralik 2014 topiginden takip ediyorum onu.
2013 kasim topiginden 2014 aralik topigine.artik hamilelik topigi takip etmek istiyorum.rabbim bu son tedavilerimiz olur ins.cok az kaldik bu topikte
evet canım her şeyin zamanı varEvet igraya bende cok uzuldum kendisi de cok uzuldu.nasip kismet rabbim kendiliginden gondersin melegini.
Ben baslayacagim ins. Ama ne zaman kafam karisti.histeroskopiden sonra d.kontrol hapi kullanmaya basladim bitince adet olacaksin ve baslayacagiz dedi.cumartesiden beri azar azar kanamam var adetli gibiyim.adet oldugumu nasil anlayacagim bilmiyoru..yarin bitiyor hapim bakalim ne olacak.
Sen nasilsin canim.kanaman bitti mi.bebisler nasil.
Amin canim.iyiyim adet olmayi bekliyorum.kismetse baslayacagiz yine.sizden gelecek dogum hikayelerini bekliyorum.igraaa ya çok üzüldüm. Rabbm herkesin yüzünü biran önce güldürsün inşallah.sen nasılsın herşey yolundamı canım?
Amin canim.iyiyim adet olmayi bekliyorum.kismetse baslayacagiz yine.sizden gelecek dogum hikayelerini bekliyorum.
Kizlar dogum hikayesi deyince ne geldi aklima transfer zamanlari sıkısık hallerimiz (gerci benim yasayacagim sıkısık hikayem olacak daha) ne gülmüstük dimi
Amin canim.iyiyim adet olmayi bekliyorum.kismetse baslayacagiz yine.sizden gelecek dogum hikayelerini bekliyorum.
Kizlar dogum hikayesi deyince ne geldi aklima transfer zamanlari sıkısık hallerimiz (gerci benim yasayacagim sıkısık hikayem olacak daha) ne gülmüstük dimi
Sağol cnm iyiyim tedaviyi iple cekiyorum bi yandanda sifirdan olacagi için korku var cnm inş hakkimizda hayirlisi olsunİyi akşamlar arkadaşım nasılsın???
="kalCNNinssdesin, post: 38224100, member: 325734"]sağol canım sanada iyi akşamlar
Sağol cnm iyiyim tedaviyi iple cekiyorum bi yandanda sifirdan olacagi için korku var cnm inş hakkimizda hayirlisi olsun
Sende iyisidir inş cnm çok opuyorum sizi
MasallahRabbim tez zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin canım.
Bende iyiyim canım, 8. ayı bitirdim 9. aya girdim. Aslında zorlanıyorum ama işe gitmeye devam ediyorum. doğum sonrasına 5 haftam kalsın diye. o kadar zor zamanlar geçirdik ki sağlıkla doğurmadan, kızımın sağlıklı olduğunu görmeden asla içim rahat etmeyecek. Rabbim hepimize yardım etsin. bende seni çok öpüyorum.
MasallahCnm inss prensesinde vaktinde saglikla dogar cnm allah sanada kolayliklar versin cnm hersey gonlunce olsun inss
Canim stres yapma,bir arkadasimdan biliyorum evdeyken suyu geldikten sonra hastaneye gitti ve epiduralle guzel bir dogum yapti,ustelik kac saat de bekledi...sen de yetisirsin nasilsa..merakla bekliyorum guzel haberlerini.bu arada bebek icin temizlik malzemesi olarak hangi markayi tercih ettin?