2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

valla haklısın canım ya ne gülmüştük. :-):-):-)neler yaşadık değil mi? hepimiz neler atlattık.

İnşallah güzel bir doğum hikayesi de yaşarız.

Ahhhhh Ahhh Bu arada tedavin hayırlı uğurlu olsun. Umarım bir an evvel sende hamiş olursun. kız o kadar istiyorum ki anlatamam.:KK36::KK36:
inşallah canım.bizlerde çok istiyoruz Allah razı olsun.Vakti saati gelecek inşallah bizlerde sizler gibi olacağız :KK36::KK36::KK36:

Amin canim.iyiyim adet olmayi bekliyorum.kismetse baslayacagiz yine.sizden gelecek dogum hikayelerini bekliyorum.
Kizlar dogum hikayesi deyince ne geldi aklima transfer zamanlari sıkısık hallerimiz (gerci benim yasayacagim sıkısık hikayem olacak daha:rolleyes:) ne gülmüstük dimi:KK70::KK70:
aaah o günler hakikaten komediydi:oops::KK70::KK70::KK70:

Nasilsin cnm bebisler de iyidir inss kocaman opuyorum sizleri cnm

canım tedavi günlerindeki mücadele hamileliktede devam ediyor bebişler iyiler canım ama ekstra olumsuzluklarla günlerimizi geçirip inşaALLAH 35. haftaları görebiliriz:KK68::KK68::KK68::KK68:senin tedavinide heyecanla bekliyoruz:KK17:

Evet bende üzüldüm igraaa kızlar demekki vakti satı gelmemis Rabbim bu yolda fazla ugrastirmasin bizleri Insallah kendiliğinden gelir bebisi hic kimseyi evlat hasretiyle kavurmasin Allahım sevgiler
amin canım:KK68: Rabbim evladın yokluğuylada varlığıylada sınav etmesin inşaALLAH:KK68::KK68::KK68:

ister istemez stres oluyor nazancim ama yetisiriz heralde zira benim dogurma vaktim geldi ama ne gelen varr ne gidennn...cuma gunu bebisin duurmunu kontrol edecekler ultrasonla..ona gore dogumu kendileri baslatacak veya b ir sorun varsa sezeryan yapabilirler..bakalim zaman ne gosterecek..temizlik maddesi derken camasir deterjanini mi kast ettin? burda genelde dreft ve all markalari kullaniliyor pediatrisinlarin onerisi..bende all aldim yikadik utuledik bekliyoruz..yoksa cilt sac temizliginimi soruyorsun? sampuan olarak mustela kopuk sampuan aldim...

herkes iyidir umarim..ben iyiyim..oglusun keyfi yerinde heraldeki hala bekliyoruz :)

hepinizi cok cok opuyorum dualarim sizinlee

canımcım:KK19: transfer için kaç ay beklemiştin paşan geldi rahatını buldu göbüşten ayrılmak istemiyor:KK48: tabii göbüş rahat, sıcak, yemek, bez derdi yok şaka bir yana sana sürpriz yapacak ve biz teyzelerinede. kavuşmanız müthiş olacak Rabbim kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin:KK68::KK68::KK68:

sagol canım.inş. sende yeniden başlamak için maddi ve manevi gücü biran önce bulursun.

inşallah canım.bizlerde çok istiyoruz Allah razı olsun.Vakti saati gelecek inşallah bizlerde sizler gibi olacağız :KK36::KK36::KK36:

amiiiiinnnn:KK36: inşaALLAH:KK36:Yeliz.sen,menekşe,amaaya,merveeydın,güzbahar,4343 şuan aklıma ilk gelen isimler sabrın sonu selamet inşaALLAH
:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

merveaydın sanırım hamile canım.başka topikte görmüştüm onu.güzbahardan da hiç haber yok acaba o ne yaptı ?
aaa çok sevindim hiç haber vermedi bize:KK20: geçenlerde özelden mesajda attım neyse iyi olsunlarda:KK68: güzbahar bekliyor canım 4 tane embriyosu var dondurulmuş inşaALLAH sırayla sayımız mutlu doğumlarla azalacak:KK68::KK68::KK68:

ister istemez stres oluyor nazancim ama yetisiriz heralde zira benim dogurma vaktim geldi ama ne gelen varr ne gidennn...cuma gunu bebisin duurmunu kontrol edecekler ultrasonla..ona gore dogumu kendileri baslatacak veya b ir sorun varsa sezeryan yapabilirler..bakalim zaman ne gosterecek..temizlik maddesi derken camasir deterjanini mi kast ettin? burda genelde dreft ve all markalari kullaniliyor pediatrisinlarin onerisi..bende all aldim yikadik utuledik bekliyoruz..yoksa cilt sac temizliginimi soruyorsun? sampuan olarak mustela kopuk sampuan aldim...

herkes iyidir umarim..ben iyiyim..oglusun keyfi yerinde heraldeki hala bekliyoruz :)

Senin oglan bakarsin tam da takvimdeki gibi 4gun sonra gelir belki :KK66: Saglikla ve hayirlisiyla gelsin de..
Canim toz sabunum vardi onceden,kendimde kullaniyorum da sampuan,cilt icin demistim.icerigi temiz bir urun almak istiyorum.paraben,alkol,sls,parfum,parafin gibi zararli maddeler icermesin istiyorum:oops: mustelaya bende bakayim.tirnak makasi,ates olcer,biberon,emzik,kendime lohusa gecelik takimi,camasiri vs. almam gerek daha...
Opuyorum kocaman:KK68:

canım tedavi günlerindeki mücadele hamileliktede devam ediyor bebişler iyiler canım ama ekstra olumsuzluklarla günlerimizi geçirip inşaALLAH 35. haftaları görebiliriz:KK68::KK68::KK68::KK68:senin tedavinide heyecanla bekliyoruz:KK17:

İnşallah 35. haftaları da göreceksin canım. Ve de kucağına alacaksın. sen çok azimli ,sabırlı ve inançlı bir kadınsın. İstediğinin peşinden çok koşmuşsun. Rabbim seni sağlıklı doğan bebişlerinle ödüllendirecektir. Ben buna canı gönülden inanıyorum.

Bebek ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi besleniyormuş. Senin oğluşun içerde çok mutlu bence.

Doğumunu bende merak ediyorum. Sağlıkla kucağına alman dileğiyle....

Öpüyorum canım.

İnşallah 35. haftaları da göreceksin canım. Ve de kucağına alacaksın. sen çok azimli ,sabırlı ve inançlı bir kadınsın. İstediğinin peşinden çok koşmuşsun. Rabbim seni sağlıklı doğan bebişlerinle ödüllendirecektir. Ben buna canı gönülden inanıyorum.
canım çok sağol:KK19::KK15:

CNN inOTE="unbelivable, post: 38230006, member: 497293"]ister istemez stres oluyor nazancim ama yetisiriz heralde zira benim dogurma vaktim geldi ama ne gelen varr ne gidennn...cuma gunu bebisin duurmunu kontrol edecekler ultrasonla..ona gore dogumu kendileri baslatacak veya b ir sorun varsa sezeryan yapabilirler..bakalim zaman ne gosterecek..temizlik maddesi derken camasir deterjanini mi kast ettin? burda genelde dreft ve all markalari kullaniliyor pediatrisinlarin onerisi..bende all aldim yikadik utuledik bekliyoruz..yoksa cilt sac temizliginimi soruyorsun? sampuan olarak mustela kopuk sampuan aldim...

hepinizi cok cok opuyorum dualarim sizinlee[/QUOTE]
Cnm inş saglikla alacaksin olgusunu mutlu sona az kaldi iinşa herşey güzel olacak çok opuyorum sizi sabirsizlikla doğum hikayeni bekliyorum cnm

Cnm arkadsim bebisler
iyi olsunda inss 9 ayi guzelce tamamlayacaksin hem bence bundan sonraki zamanlarin daha rahat gececek inss ben inaniyorum kendine iyi bak optum cnm

CNN OTE="kalbimdesin, post: 38230346, member: 325734"]amiiiiinnnn:KK36: inşaALLAH:KK36:Yeliz.sen,menekşe,amaaya,merveeydın,güzbahar,4343 şuan aklıma ilk gelen isimler sabrın sonu selamet inşaALLAH
:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK68:
:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:[/
QUOTE]

Cnm arkadasim inss yaaa bende cok inaniyorum topigimizin butun kizlarihamis kalacak inss tez zamanda:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Cnm

Desteginiz icin hepinize cok cok tesekkur ederim canlarim..kalbimdesin dogru soyluyosun transferi onca bekledim oglusta beni ozlemis demek cikmak istemiyo icerde keyfi yerinde :)
Nazancim ilk aylarda emzik onermiyorlar memeyi tutmaz diye birde ben cam biberon aldim en sagliklisiymis..hakikaten belki burdaki takvime gore gelir belki minnos..var gibi geliyor daha 3/4 gunum..
nesecim bende senin tedavini ve oljmlu sonucunu insallah 4 gozle brkliyorumm canim..
selencim seninde masalin saglikla gelsin..hala inanamiyorum daha dun gibi kac yumurta toplandi muhabbetlerii cok sukur bugunleri gorduk insallah darisi bekleyen arkadaslarimiza olacak..

Hepinizi cok cok operim adini sayamadigim arkadaslarim aklimdasiniz..
Cuma guzel haberler vermek dilegiyle...

X