2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ya hiç sorma taaaa kasimda yaptigimi ve sonucta ne kadar uzuldugumu sonra nisandaki ikinci tedaviyi ah ah hamdolsun bizim az kaldı sağ salim kucağımıza alırız aminnn :)

Canım öncelikle başınız sağolsun Allah geride kalanlara uzun ömür versin... Yazdığını görünce çok sevindim... Bebeğinin iyi olmasına da... Kendine çok dikkat et öpüyorum çok

Nazancim basiniz sagolsun uzuntunu paylasiyorum canim benim..bebeginin iyi olmasina cok sevindim..hayat iste olumler dogumlar...cok tuhaf dimi...saglikla kucaklamak nasip olsun insallah canim...

Nazancım başın sağolsun çok üzüldüm... Ben 5,5 yıl önce kaybettim babamı, acını anlıyorum ve paylaşıyorum. Allah sizlere uzun ömürler versin.
Sagolun,allah razi olsun,size ve bebislerinize saglikli uzun omur versin.
Unbelivable senin dogumun eli kulaginda,dilerim istedigin gibi ve bir cirpida pit diye cikiverir senin oglan..

Canım Allah biliyor merak etmeye başlamıştım seni uzun süredir sesin çıkmayınca.
Böyle durumlarda bişeyler söylemeyide, yazmayı da hiç sevmiyorum. Başın sağolsun, Rabbim sabır versin. Yüce Rabbim geride kalanlara sağlıklı ömür versin arkadaşım.

nazancım başın saolsun..rabbim size ömür versin bebeğinle

canım şeker olayını sağlıkla atlatmışsınız maaşaALLAH size kilonda normal her aşaman kolay olsun inşaALLAH

Aminnnn canımcım, darısı sana inşallah. Arkamdan sen geliyorsun, inşallah şeker test sonuçları yazdığın günlerinde görürüz. Hepimize Allah kolaylık versın, inşallah bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olsun :)

amin canım sağlıklı vaktinde inşaALLAH

nazancım başın saolsun..rabbim size ömür versin bebeğinle
Sagolun kizlar...opuyorum

Nazancim basiniz sağolsun cnm allah geride kalanlara saglikli uzun ömürlerversin iinss
Bebisinede maşallah cnm saglikla kucagina al inss

[İnşa E="kalbimdesin, post: 38141729, member: 325734"]canım benimALLAH C.C bu günümüzü aratmasın inşaALLAH[/QUOTE]

İnss cnm arkadasim

Sagolun,allah razi olsun,size ve bebislerinize saglikli uzun omur versin.
Unbelivable senin dogumun eli kulaginda,dilerim istedigin gibi ve bir cirpida pit diye cikiverir senin oglan..
Evet canim cok az kaldi heyecanla bekliyorum meraktayim nasil oluyor dogum sancilari diye epidurali 7 cm acilma varsa vermiyormuslar olurda gec kalirmiyim diye..stres telas heyecan hepsi bir arada yani..hepinize en iyi dileklerimle..opuldunuzzz

Evet canim cok az kaldi heyecanla bekliyorum meraktayim nasil oluyor dogum sancilari diye epidurali 7 cm acilma varsa vermiyormuslar olurda gec kalirmiyim diye..stres telas heyecan hepsi bir arada yani..hepinize en iyi dileklerimle..opuldunuzzz
Canim stres yapma,bir arkadasimdan biliyorum evdeyken suyu geldikten sonra hastaneye gitti ve epiduralle guzel bir dogum yapti,ustelik kac saat de bekledi...sen de yetisirsin nasilsa..merakla bekliyorum guzel haberlerini.bu arada bebek icin temizlik malzemesi olarak hangi markayi tercih ettin?

Cnm buradada epidural anestezi tavsiye edilmiyormuş, çok zorda kalınırlarsa yapılıyor. Orada isteğe göremi, yani yan etkilerinı söylüyorlar mı? Merak ediyorum, Türk sitelerinden de baktım yan etkileri var. Tabi %100 değil.
Canımcım güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…