2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Tesekkur ederim canimin Ici Allah raziolsun kirmizilari gördükçe moral bozuluyo Rabbim bisede bir yol çizmiştir herhalde Insallah sizler guzel günler görürsünüz evlatlarinisla saglikla sihhatle
canım benim vakti gelmeden hiç birşey olmuyor biz kullar aciziz Rabbimiz ol dediğinde oluyor en kısa zamanda hepimiz hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşuruz inşaALLAH

Evlat Dediğin Peygamber Ağlatmış Bir İmtihandır!(Nurettin Yıldız)

canım senin adına cooook heyecanlanıyorum ALLAH'ım sana çok kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin sizde öpüldünüz canım

Evet galiba hormonlardan :)) bu arada bnde normal doğumdan korkuyorumda

Hmmmm okey canim Napiyosun günlerin nasil geciyo cok keyifli geciyodur Insallah hamileliğin inanki cok mutlu oluyorum seni okudukça umudum hic bitmiyo sizleri sevyom
canım inşaALLAH senin tedavin başladığında heyecan ve duayla takipte olacağım biliyorsun 16 Ekimden beri kanamam var azda olsa hala devam ediyor evde sürekli yatıyorum haftada 1 yada 2 kez doktora gidiyorum.benim hamilelik biraz sıkıntılı ama inşaALLAH 9 ayı tamamlayıp yavrularıma sağlıklı bir şekilde kavuşurum

Aminnnnnnnnn butun kalbimle senin ve diğer arkadaslarimin duacisiyimmm

canımmmm geç oldu ama sanada iyi haftalar olsun inşaALLAH
cnm arkadasim

Cnm benim iyi olmana sevindim inss rabbim gonlune gore versin inss kendine iyi bak ozletme cnm lutfen arada yaz

Maşallah Maşallah. Canım yazdıklarından çok etkilendim. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.

inşallah canım arkadaşım.

QUOTE="unbelivable, post: 38080832, member: 497293"]Cok sagolun canlar hepinize ayri ayri tesekkur ediyorum bende guzel hir dogum hikayesi yazmak istiyorum insallah kismet olur hepicigimizee..bugunku ultrason randevumuz iyi gecti cok sukur bebisin durumu iyiymis bas asagi duruyormus normal dogum ici uygunmus bakalim nasil bir dogum kismet olacak vok az kaldi
bu arada haftaya pazartesi cervix te acilma olup olmadigiba bakacaklarmiss biraz agrili bi islemmus galiba ya yaptiran oldumu hic? Tabi ozamana kadar dogurursam gerek kalmicak :))

Hepiniz dualarimdasiniz dogum anindada dua edicem hepinize insallahhh

Operim cook[/QUOTE]

Duaya hepimizin her aşamada ihtiyacımız var canım arkadaşım. Herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. Rabbim sağlıkla bir avazda bebişini kucağına versin inşallah. Dualarım seninle...

Canoooooooo nasılsın az kaldı doğuma :) belli oldu mu tam tarih ? Bu arada hastane çantasına bebek için ne koydun ? Herşeyi yıkadım utuledim ama çanta hazırlamayı bilmiyorum :)

Kusura bakma ancak cevap yazabildim hafta sonu ablamlar geldi İzmirden, iki gündür de işyerim yoğun bir türlü yazamadım.

Canım tam tarih belli olmadı. 38. hafta demişti. 38,5 olabilir dedi. senin bebek erken bile gelebilir dedi ama nst normal geçti haftaya tekrar gideceğim. Masalım daha doğum pozisyonuna girmemiş. doktor zaten sezeryan yapıcaz bir sıkıntı olmaz dedi. inşalahhhhhhhhhhhhh

Canım aslında ben çoktandır hazırım. bebek çantasına koyduklarımı sana özelden atıyorum canım.

senin nasıl gidiyor? Tetenoz aşını yaptırdın mı?

Tatlım doktorum tetanoz aşısı yaptırmadi bana.neden bilmiyorum. Bnimde haftaya kontrolum var.ama ben bu hafta hiç iyi değilim nefes alamıyorum neden bilmiyorum ama çok zorlanıyorum ya

Canim benim nasil gidiyor tests gününe nekadar kaldi Insallah müjdeli haberi verirsin tatlım
simdilik iyi gidioz cnm bnm pek belirtim yok bugun 6. gunumuzdeyizz son 5 gun kaldi gecmiooo valla heeyecan artio ne bilim hayirlisi sen neler yapion :)

simdilik iyi gidioz cnm bnm pek belirtim yok bugun 6. gunumuzdeyizz son 5 gun kaldi gecmiooo valla heeyecan artio ne bilim hayirlisi sen neler yapion :)

Canim benim Insallah 5 gun sonra mutlu haberi verirsin ve bebislerin sağlıkla sihhatle sonuna kadar hamileliğin devam eder kafana takma rahat ol benim transferlerim hep stresli geçti bende tedaviye ikinci ayda basliacam ve dört gosle bekliyom Insallah sonunda Rabbim rbizimde yüzümüze güler

Transferden sonra özel biseyler yaptinmi benim eger tedaviye başlarsak rahime çizik atacaklar Insallah faydası olur böyle rahinr çizik atilipta olumlu sonuç alanlar varmi acaba Rabbim bu yolda kimseye eylemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…