2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Arkadslar igraaadan haber varmi testi Nezaman yapılacaktı bilmiyorum ama bu aralar olmazı lazımdı Insallah Gusel haberler verir

Merhaba kizlar.
Igraaa nin testi malesef negatif.aralik 2014 topiginden takip ediyorum onu.
2013 kasim topiginden 2014 aralik topigine.artik hamilelik topigi takip etmek istiyorum.rabbim bu son tedavilerimiz olur ins.cok az kaldik bu topikte

Merhaba kizlar.
2013 kasim topiginden 2014 aralik topigine.artik hamilelik topigi takip etmek istiyorum.rabbim bu son tedavilerimiz olur ins.cok az kaldik bu topikte
merhaba canım iqraa ya üzüldüm zamamı gelmemiş demek ki:KK43:sen tedaviye başladın mı canım:KK19: inşaALLAH hepimizin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağımız tedaviler ve hamilelikler olur:anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba canım iqraa ya üzüldüm zamamı gelmemiş demek ki:KK43:sen tedaviye başladın mı canım:KK19: inşaALLAH hepimizin bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağımıza alacağımız tedaviler ve hamilelikler olur:anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Evet igraya bende cok uzuldum kendisi de cok uzuldu.nasip kismet rabbim kendiliginden gondersin melegini.
Ben baslayacagim ins. Ama ne zaman kafam karisti.histeroskopiden sonra d.kontrol hapi kullanmaya basladim bitince adet olacaksin ve baslayacagiz dedi.cumartesiden beri azar azar kanamam var adetli gibiyim.adet oldugumu nasil anlayacagim bilmiyoru..yarin bitiyor hapim bakalim ne olacak.
Sen nasilsin canim.kanaman bitti mi.bebisler nasil.

Merhaba kizlar.
igraaa ya çok üzüldüm. Rabbm herkesin yüzünü biran önce güldürsün inşallah.sen nasılsın herşey yolundamı canım?

Evet igraya bende cok uzuldum kendisi de cok uzuldu.nasip kismet rabbim kendiliginden gondersin melegini.
Ben baslayacagim ins. Ama ne zaman kafam karisti.histeroskopiden sonra d.kontrol hapi kullanmaya basladim bitince adet olacaksin ve baslayacagiz dedi.cumartesiden beri azar azar kanamam var adetli gibiyim.adet oldugumu nasil anlayacagim bilmiyoru..yarin bitiyor hapim bakalim ne olacak.
Sen nasilsin canim.kanaman bitti mi.bebisler nasil.
evet canım her şeyin zamanı var:KK43: amin canım Rabbim dualarımızı kabul etsin :KK68::KK68::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:bazen d.kontrol hapları lekelenme yapıyor ilacın bittiğinde 2-4 gün arasında adet olursun tedavin hayırlı olsun inşaALLAH:anneadayı::emir_bebek: benim hamilelik düşe kalka devam ediyor canım:KK57:

igraaa ya çok üzüldüm. Rabbm herkesin yüzünü biran önce güldürsün inşallah.sen nasılsın herşey yolundamı canım?
Amin canim.iyiyim adet olmayi bekliyorum.kismetse baslayacagiz yine.sizden gelecek dogum hikayelerini bekliyorum.
Kizlar dogum hikayesi deyince ne geldi aklima transfer zamanlari sıkısık hallerimiz (gerci benim yasayacagim sıkısık hikayem olacak daha:rolleyes:) ne gülmüstük dimi:KK70::KK70:

Amin canim.iyiyim adet olmayi bekliyorum.kismetse baslayacagiz yine.sizden gelecek dogum hikayelerini bekliyorum.
Kizlar dogum hikayesi deyince ne geldi aklima transfer zamanlari sıkısık hallerimiz (gerci benim yasayacagim sıkısık hikayem olacak daha:rolleyes:) ne gülmüstük dimi:KK70::KK70:

evet çok gülmüştük sıkışık hikayelerimize...tedavin hayırlı olur inşalahh nihancım....son sıkışık hikayenide merakla bekliyoruz ...sevgiler:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

valla haklısın canım ya ne gülmüştük. :-):-):-)neler yaşadık değil mi? hepimiz neler atlattık.

İnşallah güzel bir doğum hikayesi de yaşarız.

Ahhhhh Ahhh Bu arada tedavin hayırlı uğurlu olsun. Umarım bir an evvel sende hamiş olursun. kız o kadar istiyorum ki anlatamam.:KK36::KK36:

Sağol cnm iyiyim tedaviyi iple cekiyorum bi yandanda sifirdan olacagi için korku var cnm inş hakkimizda hayirlisi olsun
Sende iyisidir inş cnm çok opuyorum sizi

Rabbim tez zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin canım.

Bende iyiyim canım, 8. ayı bitirdim 9. aya girdim. Aslında zorlanıyorum ama işe gitmeye devam ediyorum. doğum sonrasına 5 haftam kalsın diye. o kadar zor zamanlar geçirdik ki sağlıkla doğurmadan, kızımın sağlıklı olduğunu görmeden asla içim rahat etmeyecek. Rabbim hepimize yardım etsin. bende seni çok öpüyorum.

Rabbim tez zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin canım.

Bende iyiyim canım, 8. ayı bitirdim 9. aya girdim. Aslında zorlanıyorum ama işe gitmeye devam ediyorum. doğum sonrasına 5 haftam kalsın diye. o kadar zor zamanlar geçirdik ki sağlıkla doğurmadan, kızımın sağlıklı olduğunu görmeden asla içim rahat etmeyecek. Rabbim hepimize yardım etsin. bende seni çok öpüyorum.
Masallah:nazar::nazar::nazar:Cnm inss prensesinde vaktinde saglikla dogar cnm allah sanada kolayliklar versin cnm hersey gonlunce olsun inss:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Masallah:nazar::nazar::nazar:Cnm inss prensesinde vaktinde saglikla dogar cnm allah sanada kolayliklar versin cnm hersey gonlunce olsun inss:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

inşallah canım inşallah.

Sende kendine dikkat et lütfen. bence yediklerimiz kadar transferden hemen sonra sedyeden(yataktan) kalkmamamız da önemli bence. Ben bunda kalkmamıştım. sizde kalkmayın nolur...

Canim stres yapma,bir arkadasimdan biliyorum evdeyken suyu geldikten sonra hastaneye gitti ve epiduralle guzel bir dogum yapti,ustelik kac saat de bekledi...sen de yetisirsin nasilsa..merakla bekliyorum guzel haberlerini.bu arada bebek icin temizlik malzemesi olarak hangi markayi tercih ettin?

ister istemez stres oluyor nazancim ama yetisiriz heralde zira benim dogurma vaktim geldi ama ne gelen varr ne gidennn...cuma gunu bebisin duurmunu kontrol edecekler ultrasonla..ona gore dogumu kendileri baslatacak veya b ir sorun varsa sezeryan yapabilirler..bakalim zaman ne gosterecek..temizlik maddesi derken camasir deterjanini mi kast ettin? burda genelde dreft ve all markalari kullaniliyor pediatrisinlarin onerisi..bende all aldim yikadik utuledik bekliyoruz..yoksa cilt sac temizliginimi soruyorsun? sampuan olarak mustela kopuk sampuan aldim...

herkes iyidir umarim..ben iyiyim..oglusun keyfi yerinde heraldeki hala bekliyoruz :)

hepinizi cok cok opuyorum dualarim sizinlee

X