2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım benım senın hamılelığının ilk zamanlarını bende hatirlıyorum :) sanki dün gibi sana umut olabilmişsem ne mutlu bana :) duaların için ALLAH C.C razı olsun.....şuan hamileliğim çok zor geçiyor sürekli acillik oluyorum 1 gün yatip çıkıyorum inşaALLAH 9 ayı doldurup sağlıklı bir şekilde bende kavuşurum yavrularıma :))

Ay cnm benim allah razi olsun inss sende bir nefeste saglikla kucagina al yavrunu inss

OTE="selen1977, post: 37880433, member: 342813"]Canım günde birkaç adet kuru incir, ceviz,fındık, badem yemiştim ben. Arısütü bal polen propolis içtim. (markette satılanlardan almıştım)Hergün bir yumurta yedim.

Benim yumim 4 tanecik olmuştu ama hiçbiri fire vermemişti. 2 tane transfer edildi 2 tanede dondurulmuştu. Doktor yumilere çok kaliteli bayağı önce gidiyorlar demişti.

Yine aklıma birşey gelirse yazarım.[/QUOTE]

Cnm benim çok sağol mutlaka denicem peki bal ve diğerleri hepsi bir aradaki karisim halindekisatiliyor ccnm bide adini yazarsan sevinirim cnm şimdiden tsk

CNNOTE="nhal83, post: 37886194, member: 260677"]Kızlar nasılsınız? Ben 2kasımda doğum yaptım Allah'a şükür.minik kızım benimle artıkHepinize dua ediyorum herkes sağ salim kavuşacak inşallah meleğine:) sezeryan oldum buarada kızlar sormak istediğiniz bir şeyler olursa yardımcı olmaya çalışayım.kızım biraz minik doğdu ama Allah şükür hiç üzmedi bizi.birlikte çıkıp evimize geldik:)

melindam3535 cnm benim dualarım seninle bu sefer güzel haberleriyle şenlendireceksin forumumuzu:)[/QUOTE]
Cnm masallahAllah anali babali buyutsun insssss

Cnm arkadasim inss biseycik olmuyacak sadece senin minikler cok nazli seni cok optum cnm kalbini ferah tut

Olmaz mısın hiç en büyük tesellileri burdan buluyordum :) inşallah bebeklerini alacaksın cnm kuçağına, hepimiz zorlu yollardan geçtik, sende atlatacaksın bu kötü günleri.ve İnan bana onların kokusunu duyunca yaşadığın herşeyi unutacaksın :) allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu:)

canimsin çok sağol tatlim :)) amın canim ınşaALLAH

maşallah rabbim nazardan saklasın canım.

Benim doktor benim yaşımdan dolayı mecbur sezeryan olacak ve 38. haftanın başında yada ortasında alıcam dedi. şimdiden hem doğumu düşünüyorum. hem ağırlaşmaya başladım tedirgin oluyorum o yüzden sordum canım. şunun şurasında 6 haftam kaldı. İnşallah Rabbim sağlıkla (tüm arkadaşlarımınkiyle beraber) kucağıma verir.

Benim için kuzucuğunu koklaaaaa

Cnm benim çok sağol mutlaka denicem peki bal ve diğerleri hepsi bir aradaki karisim halindekisatiliyor ccnm bide adini yazarsan sevinirim cnm şimdiden tsk[/QUOTE]

rica ederim canım özelden attım şifa olsun inşallah.

Koklarım teyzesi:) cnm ben sezeryandan çok korkuyordum ama ameliyattan sonra bir kere bile cnm acımadı, sağolsun doktırum dikişlerimlerinden tut pansumanıma kadar kendi yaptı.hep ilk kalktığında falan çok ağrın olur dediler bana ama ben hastaneden çıktıktan sonrada hiç yatmadım ve hiç ağrım olmadı Allah'a şükür.seninde az kalmış hayırlısı ile al kızını inşallah kuçağına.birde bol bol uyu canım benim:)

:) dönmekte zorlanıyorum iyice gerildim valla keşke zamanında uyusaymışım ya... bu haftalarda çok zorlanıyorum uyku kısmında :)

[Çok TE="melindam3535, post: 37901856, member: 424994"]Kızlar negatif 4.denemede olmadı nasip buymus. ...[/QUOTE]

Cok üzüldüm cnm geçmiş olsun inss yasadigin son uzuntun olsun cnm olacak İnşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…