- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNN CANıMMMMMMYarabbim bu mübarek cuma günü inşallah dualarimizi kabul et inşallah melindam3535 ve diger tüm arkadaşlarım tez zamanda hamile olurlar amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNN CANıMMMMMMYarabbim bu mübarek cuma günü inşallah dualarimizi kabul et inşallah melindam3535 ve diger tüm arkadaşlarım tez zamanda hamile olurlar amin
Kızlar negatif 4.denemede olmadı nasip buymus. ...
hayırlı cumalar canımgüzel haberlerle gel inşaALLAHYagmurlu bir mersin gününden hepimize hayirli cumalar
Bugünde dr kontrolumuz vardi öğleden sonra inss kalan test sonuclarimizda temiz cikar arkadaşlar hepinize selamlar
canım üzüntüne çare olacak söz bulamıyorum denemeye devam et pes etme lütfen...Kızlar negatif 4.denemede olmadı nasip buymus. ...
ayy inşallah Rabbim bu sıkıntıları bize de yaşatır:) sağlıkla kucağına al inşallah
Kızlar negatif 4.denemede olmadı nasip buymus. ...
Kizlar Dr dan geldik testlerde önemli bir sorun yokmuş çok şükür yumurta rezervler azalmis cikolatakistim varmis bunu da yeni ogrendim Dr önce söyledim diyor bilmiyorum kist sorun yaraturmi Dr bisey olmaz diyor ama kafam karisti haftaya rahimden biyopsi yapilacakmis iltihabi durum varmi diye sonuçta 20gune cikacakmis artik geç olsun da gucolmasin diyorum
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimMelindacim cok üzüldüm Rabbim büyüktür Insallah tedaviye gerek kalmadan nasip eder hepimiz Gusel günleri göreceğiz Insallah
canım her şerde bir hayır vardır tedavin hemen başlamasada tedbirlerini alıp muhtemel riskleri ortadan kaldırmış olacaksın veeee inşaALLAH sonunda kuzucuklara kavuşacaksınKizlar Dr dan geldik testlerde önemli bir sorun yokmuş çok şükür yumurta rezervler azalmis cikolatakistim varmis bunu da yeni ogrendim Dr önce söyledim diyor bilmiyorum kist sorun yaraturmi Dr bisey olmaz diyor ama kafam karisti haftaya rahimden biyopsi yapilacakmis iltihabi durum varmi diye sonuçta 20gune cikacakmis artik geç olsun da gucolmasin diyorum
melindam canım benim evet kısmetten ötesi yok bugüne kadar 8 transferim oldu 7 kez hamile kaldım inşaALLAH 7.hamileliğimde evlatlarımı ALLAH C.C bağışlar kucağıma alırım ben pes etmedim ısrarla devam ettim seninde pes etmeyeceğini biliyorum yinede yazmak istedim Rabbim güzel yüzünü güldürsün dualarını(dualarımızı)kabul etsin inşaALLAHCanlarim tek tek alıntı yapamadım hepinize çok teşekkür ederim nasip buymus durmak ve pes etmek yok yola devamhepinizi seviyorum
Canlarim tek tek alıntı yapamadım hepinize çok teşekkür ederim nasip buymus durmak ve pes etmek yok yola devamhepinizi seviyorum
amin cnm insallah :)Kuzular nasilsiniz topik pek ilerlemiyor artik gercivdunya telaşı hersey bir can Icin degilmi Rabbim bisleride evlatsiz bırakmayacak Insallah herşeyin hayırlısı Allahtan hayırlı evlatlar nasipvetsin sevgilerv
Amin cnm inss bu zahmetler hep onun icin sen nasilsin cnm [/QUOTE]Kizlar hepinize iyi aksamlar nasilniz herkes iyidir innss
[QUOTEQUOTE="kalbimdesin, post: 37919469, member: 325734"]canım her şerde bir hayır vardır tedavin hemen başlamasada tedbirlerini alıp muhtemel riskleri ortadan kaldırmış olacaksın veeee inşaALLAH sonunda kuzucuklara kavuşacaksın
sağol canım sen nasılsın haklısın hepimizde dünya telaşı amin canım Rabbim hepimize duamızı yaşamayı nasip etsinKuzular nasilsiniz topik pek ilerlemiyor artik gercivdunya telaşı hersey bir can Icin degilmi Rabbim bisleride evlatsiz bırakmayacak Insallah herşeyin hayırlısı Allahtan hayırlı evlatlar nasipvetsin sevgilerv