Benimde bu hafta kontrolum var oleyyyyyy aynı zamana denk geldi :)) bizde iyiyiz Hamdolsun birden çıktı gobegim o yüzden biraz zorlanıyorum özellikle gece tuvalet yüzünden uyuyamiyorum ama güzel geçiyor Hamdolsun rabbim herkese nasip etsin bu duyguları inşallah :)
çok geçmiş olsun arkadaşım Rabbim sana güzel sağlıklı günler nasip etsin inşaALLAHMerhaba arkadaslar
yeni hamilelere allah sonuna kadar saglikla nasip etsin ins. Ben bebegi kaybettikten sonra devamli hastanede yattim.menenjitten dolayi. 3 gundur taburcu oldum. Iyiye gidiyorum cok sukur. Hepiniz allaha emanet olun. Sik yazamayabilirim ama kalbim sizinle. Rabbim hepinize saglik versin insallah
Merhaba canım. ..çok sevindim hamile olmana. Hayırlı dogumlar inşallah. ..
Hatırlarsın umarım beni☺
Merhaba arkadaslar
yeni hamilelere allah sonuna kadar saglikla nasip etsin ins. Ben bebegi kaybettikten sonra devamli hastanede yattim.menenjitten dolayi. 3 gundur taburcu oldum. Iyiye gidiyorum cok sukur. Hepiniz allaha emanet olun. Sik yazamayabilirim ama kalbim sizinle. Rabbim hepinize saglik versin insallah
canım inşaALLAH bu sefer çok güzel olacakMasallah topigimizin hamisleri inss hep iyi olsunlar bende iyiyim cnm tedavi oncesindeyim rahimfilmim temiz cikti birvsuru test yapildi onlarin sonuclari iyi cikarsa inss onumuzdeki ay sifirdan baslicaz cnm simdi antibiyotik ve kan ilaci kullaniyorum Allah hakkimizda hayirlisini nasip eder inss
Cnm cok gecmis olsun Allah bidaha yasatmasin inssMerhaba arkadaslar
Iyi tatlım ya.benim oğlan la uğraşıyorum akşama kadar.3.ayimiz bitti çok şükür. Seninde az kalmış kucağına alacaksın kuzucugunu. Erkek mi kız mı ufaklık. ..Aaaa hatırlamam mi yaa.cok Sağol hayatım nasılsın neler yapıyorsun
Merhaba arkadaslar
Merhaba canim Cok geçmiş Olsun Rabbim bidaha yasatmasininsallah en kısa zamanda Rabbim yüzünü guldurur Allaha emanet olMerhaba arkadaslar
Iyi tatlım ya.benim oğlan la uğraşıyorum akşama kadar.3.ayimiz bitti çok şükür. Seninde az kalmış kucağına alacaksın kuzucugunu. Erkek mi kız mı ufaklık. ..
Selam canlar guzrl haberlerinize sevinip yeni tedavilerle umutlar yesertiyorum sizinlee yaxmiyorum diye unuttum sanmayin sinir stres ve endise topu ve heran aglamwya hazir dolaniyorum ortalikta yani etrafimda olmadiginiz icin sandlisiniz :) cok fena bisey oldum ciktim sagolsun esim cok iyi idare ediyor ama anneme bsbama kim gelirse catiyorum...umarim duzelirim :) 3 haframiz kaldii sizlerden guzel hsberler almak suEde guzrl hsberler vermek isterim her daim...saglicakla efenim...
canım yaaa kıyamam sana yaşadıkların normal bence ALLAH C.C yardımcın olsun az kaldıSelam canlar guzrl haberlerinize sevinip yeni tedavilerle umutlar yesertiyorum sizinlee yaxmiyorum diye unuttum sanmayin sinir stres ve endise topu ve heran aglamwya hazir dolaniyorum ortalikta yani etrafimda olmadiginiz icin sandlisiniz :) cok fena bisey oldum ciktim sagolsun esim cok iyi idare ediyor ama anneme bsbama kim gelirse catiyorum...umarim duzelirim :) 3 haframiz kaldii sizlerden guzel hsberler almak suEde guzrl hsberler vermek isterim her daim...saglicakla efenim...
[Masallah elen1977, post: 37835539, member: 342813"]canım benim ben iyiyim sen nasılsın? Ara ara giriyorum güzel haberler var mı diye bakınıyorum. :)
Selam canlar guzrl haberlerinize sevinip yeni tedavilerle umutlar yesertiyorum sizinlee yaxmiyorum diye unuttum sanmayin sinir stres ve endise topu ve heran aglamwya hazir dolaniyorum ortalikta yani etrafimda olmadiginiz icin sandlisiniz :) cok fena bisey oldum ciktim sagolsun esim cok iyi idare ediyor ama anneme bsbama kim gelirse catiyorum...umarim duzelirim :) 3 haframiz kaldii sizlerden guzel hsberler almak suEde guzrl hsberler vermek isterim her daim...saglicakla efenim...
Ay maşallah yaaa toparlandı seninki desene :) benimkide erkek inşallah az kaldı :)) göğüs yarasi oldu mu hiç olduysa nasıl gecirdin en korktuğum konu
selen1977, post: 37860232, member: 342813"]Masallah topigimizin hamisleri inss hep iyi olsunlar bende iyiyim cnm tedavi oncesindeyim rahimfilmim temiz cikti birvsuru test yapildi onlarin sonuclari iyi cikarsa inss onumuzdeki ay sifirdan baslicaz cnm simdi antibiyotik ve kan ilaci kullaniyorum Allah hakkimizda hayirlisini nasip eder inss