2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Merhaba canım. ..çok sevindim hamile olmana. Hayırlı dogumlar inşallah. ..
Hatırlarsın umarım beni☺

Merhaba arkadaslar
yeni hamilelere allah sonuna kadar saglikla nasip etsin ins. Ben bebegi kaybettikten sonra devamli hastanede yattim.menenjitten dolayi. 3 gundur taburcu oldum. Iyiye gidiyorum cok sukur. Hepiniz allaha emanet olun. Sik yazamayabilirim ama kalbim sizinle. Rabbim hepinize saglik versin insallah

çok geçmiş olsun arkadaşım Rabbim sana güzel sağlıklı günler nasip etsin inşaALLAHduaların hemen kabul olsun yeniden mucizelerine kavuşman duası ile sende ALLAH'a emanet ol

Özür dileyerek soruyorum bebeğini nasıl kaybettin benim hiç haberim olmadı şok oldum

canım inşaALLAH bu sefer çok güzel olacak bütün tedbirleri alıp başlayacaksın sonun koca göbekli hamiş olacak inşaALLAH[/QUOTE]
Ay cnm benim inss oyle olur aminnn

Cnm cok gecmis olsun Allah bidaha yasatmasin inss

Cook gecmis olsun cnm. Bir de üstüne bu hastaligi yasamana üzüldüm. Allahım en kısa zamanda yüzünü güldürür inşallah

Selam canlar guzrl haberlerinize sevinip yeni tedavilerle umutlar yesertiyorum sizinlee yaxmiyorum diye unuttum sanmayin sinir stres ve endise topu ve heran aglamwya hazir dolaniyorum ortalikta yani etrafimda olmadiginiz icin sandlisiniz :) cok fena bisey oldum ciktim sagolsun esim cok iyi idare ediyor ama anneme bsbama kim gelirse catiyorum...umarim duzelirim :) 3 haframiz kaldii sizlerden guzel hsberler almak suEde guzrl hsberler vermek isterim her daim...saglicakla efenim...

Merhaba canim Cok geçmiş Olsun Rabbim bidaha yasatmasininsallah en kısa zamanda Rabbim yüzünü guldurur Allaha emanet ol

Iyi tatlım ya.benim oğlan la uğraşıyorum akşama kadar.3.ayimiz bitti çok şükür. Seninde az kalmış kucağına alacaksın kuzucugunu. Erkek mi kız mı ufaklık. ..

Ay maşallah yaaa toparlandı seninki desene :) benimkide erkek inşallah az kaldı :)) göğüs yarasi oldu mu hiç olduysa nasıl gecirdin en korktuğum konu

Kuzum normal doğum mu olacakkkkkk :))

canım yaaa kıyamam sana yaşadıkların normal bence ALLAH C.C yardımcın olsun az kaldı

[Masallah elen1977, post: 37835539, member: 342813"]canım benim ben iyiyim sen nasılsın? Ara ara giriyorum güzel haberler var mı diye bakınıyorum. :)

Masallah topigimizin hamisleri inss hep iyi olsunlar bende iyiyim cnm tedavi oncesindeyim rahimfilmim temiz cikti birvsuru test yapildi onlarin sonuclari iyi cikarsa inss onumuzdeki ay sifirdan baslicaz cnm simdi antibiyotik ve kan ilaci kullaniyorum Allah hakkimizda hayirlisini nasip eder inss[/QUOTE]

Temiz çıkmasına çok sevindim. Canım benim inşallah herşey yolunda gider ve göbüşlü olursun. Canım şimdiden incir falan yesen mi ki günde birkaç tane?

Yanlış anlama ama ben incirin yumileri kaliteli ettiğine inanıyorum.

Canım arkadaşım son haftalardasın. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kız sezeryan 38. haftada olmuyormu?

Ne hissediyorsun heyecanlı mısın? Aslında anladığım kadarıyla heyecanlı değil streslisin :) Kız hırpalama kimseyi yazık kocana da ya:)

:) fena kız.. Üzme annenleri, gittiklerinde üzülürsün walla
Güzel haberlerle dön cnm her zmn

Ay maşallah yaaa toparlandı seninki desene :) benimkide erkek inşallah az kaldı :)) göğüs yarasi oldu mu hiç olduysa nasıl gecirdin en korktuğum konu

Bu sene erkek bebek senesi kesin ama maşallah biz toparladık evet.Benim göğüs yaralarim epey fazla oldu.1 ay ağlayarak emzirdim. Bütün herseyi denedim.
En çok bepanten kullandım ve açık gezdim :) tam mevsimi istersen ayva çekirdeği jolesini denersin(nette bak)
Ama sonra hicbirsey kalmadı 1 şu zor geçti ama.birde ağustosta sıcak resmen pistim. ..

TE="unbelivable, post: 37858785, member: 497293"]Selam canlar guzrl haberlerinize sevinip yeni tedavilerle umutlar yesertiyorum sizinlee yaxmiyorum diye unuttum sanmayin sinir stres ve endise topu ve heran aglamwya hazir dolaniyorum ortalikta yani etrafimda olmadiginiz icin sandlisiniz :) cok fena bisey oldum ciktim sagolsun esim cok iyi idare ediyor ama anneme bsbama kim gelirse catiyorum...umarim duzelirim :) 3 haframiz kaldii sizlerden guzel hsberler almak suEde guzrl hsberler vermek isterim her daim...saglicakla efenim...[/QUOTE]
Cnm benim bunlar cok normal son haftalarda dogum stresi olabiliyor allah sagsalim kucagina aldirsin inss iyi olmaniza sevindim cnm ben bu arada neseyim cnm kendine iyi bak

Temiz çıkmasına çok sevindim. Canım benim inşallah herşey yolunda gider ve göbüşlü olursun. Canım şimdiden incir falan yesen mi ki günde birkaç tane?

Yanlış anlama ama ben incirin yumileri kaliteli ettiğine inanıyorum.[/QUOTE]
Cnm benim cok teşekkürler hic yanlis anlamam hatta çok sevinirim başka fikirlerinde olursa lütfen her zaman şöyle inciri kuru mu tuketeyim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…