Bu sene erkek bebek senesi kesin ama maşallah biz toparladık evet.Benim göğüs yaralarim epey fazla oldu.1 ay ağlayarak emzirdim. Bütün herseyi denedim.
En çok bepanten kullandım ve açık gezdim :) tam mevsimi istersen ayva çekirdeği jolesini denersin(nette bak)
Ama sonra hicbirsey kalmadı 1 şu zor geçti ama.birde ağustosta sıcak resmen pistim. ..
Kızlar Cumartesi günü test günümzaman geçmiyor son 3 gün dualarinizi bekliyorum
dualarım seninleKızlar Cumartesi günü test günümzaman geçmiyor son 3 gün dualarinizi bekliyorum
Inşallah burayı inletirsin ya :)
İnşallah canlarim çok teşekkür ederimdualarım seninlerabbim yüzünü güldürsün inşalahhh
Kızlar Cumartesi günü test günümzaman geçmiyor son 3 gün dualarinizi bekliyorum
Ben lansinoh aldım kakao yağı aldım göğüs Pedi aldım herseyi aldım korkuyorum o Yaradan :)
canım benimSlm kizlarr telden tek tek alintilayamiyorum...selencim normal dogum oneriyor doktorlar her seferinde fatkli dojyor goruyorum klinikte..o yuzden beklemefeyim yani 40 a kadar vakit var :) hativim iyiyim kuzum heyecanla normal digum bekliyoruz senn bebiste buyudu masallah size...kalbimdesin heyecanla takibindeyim canim sonuna kadar insallahhh guzel haberlerini bekliyorum..nesecim taze transfer taze umut bu defa srnin minige kardes geliyor bence :) melindam guzel haberini bekliyorum cumartesi hadi bakalim cok heyecanli :)
Tedaviye baslayacak canlar hrpinize dua ediyorum guzel haberler yakindir insallah.. hamislerrr saglikla kucaklayalim insallahhh
Cnm benim cok teşekkürler hic yanlis anlamam hatta çok sevinirim başka fikirlerinde olursa lütfen her zaman şöyle inciri kuru mu tuketeyim cnm
Slm kizlarr telden tek tek alintilayamiyorum...selencim normal dogum oneriyor doktorlar her seferinde fatkli dojyor goruyorum klinikte..o yuzden beklemefeyim yani 40 a kadar vakit var :) hativim iyiyim kuzum heyecanla normal digum bekliyoruz senn bebiste buyudu masallah size...kalbimdesin heyecanla takibindeyim canim sonuna kadar insallahhh guzel haberlerini bekliyorum..nesecim taze transfer taze umut bu defa srnin minige kardes geliyor bence :) melindam guzel haberini bekliyorum cumartesi hadi bakalim cok heyecanli :)
Tedaviye baslayacak canlar hrpinize dua ediyorum guzel haberler yakindir insallah.. hamislerrr saglikla kucaklayalim insallahhh
amin canımAnladım kuzum Rabbim bir solukta kurtarsın tüm hamişlerimizi. Çok zor yollardan geçtik, heveslerimizi kursağımızda bırakmasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Valla bazen ne surersen sür olacağı varsa oluyo. Avent göğüs kalkanı var.kullanan arkadaşım memnunudu.e bebek te 40 tl idi.
canım maaşaALLAHKızlar nasılsınız? Ben 2kasımda doğum yaptım Allah'a şükür.minik kızım benimle artıkHepinize dua ediyorum herkes sağ salim kavuşacak inşallah meleğine:) sezeryan oldum buarada kızlar sormak istediğiniz bir şeyler olursa yardımcı olmaya çalışayım.kızım biraz minik doğdu ama Allah şükür hiç üzmedi bizi.birlikte çıkıp evimize geldik:)
melindam3535 cnm benim dualarım seninle bu sefer güzel haberleriyle şenlendireceksin forumumuzu:)
Allah anali babali buyutsun rabbim hayirli evlat eylesin transferden sonra nelere dikkat ettin tavsiyelerin varmi birde belirtilerin neler olduKızlar nasılsınız? Ben 2kasımda doğum yaptım Allah'a şükür.minik kızım benimle artıkHepinize dua ediyorum herkes sağ salim kavuşacak inşallah meleğine:) sezeryan oldum buarada kızlar sormak istediğiniz bir şeyler olursa yardımcı olmaya çalışayım.kızım biraz minik doğdu ama Allah şükür hiç üzmedi bizi.birlikte çıkıp evimize geldik:)
melindam3535 cnm benim dualarım seninle bu sefer güzel haberleriyle şenlendireceksin forumumuzu:)
Kızlar nasılsınız? Ben 2kasımda doğum yaptım Allah'a şükür.minik kızım benimle artıkHepinize dua ediyorum herkes sağ salim kavuşacak inşallah meleğine:) sezeryan oldum buarada kızlar sormak istediğiniz bir şeyler olursa yardımcı olmaya çalışayım.kızım biraz minik doğdu ama Allah şükür hiç üzmedi bizi.birlikte çıkıp evimize geldik:)
Maşallah arkadaşım. Allah analı babalı büyütsün inşallah.
canım hangi hafta sezeryana aldılar. Kaç gr doğdu kuzucuğun?
Allah anali babali buyutsun rabbim hayirli evlat eylesin transferden sonra nelere dikkat ettin tavsiyelerin varmi birde belirtilerin neler oldu
canım maaşaALLAHALLAH C.C analı babalı büyütsün Rabbim mutluluğunuzu daim etsin