2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Ben lansinoh aldım kakao yağı aldım göğüs Pedi aldım herseyi aldım korkuyorum o Yaradan :)

Kızlar Cumartesi günü test günüm zaman geçmiyor son 3 gün dualarinizi bekliyorum

canım benimmmm. Allahım seni çoooook mutlu etsin inşallah. sabırsızlıkla sonucu bekliyorum ve bol bol dua ediyorum.

kuzummmmm sende dua et bol bollll

Yeter ki yüreğinden gelsin sesler.. Çünkü Allah her duayı dinler…

-Hz. Mevlana

Slm kizlarr telden tek tek alintilayamiyorum...selencim normal dogum oneriyor doktorlar her seferinde fatkli dojyor goruyorum klinikte..o yuzden beklemefeyim yani 40 a kadar vakit var :) hativim iyiyim kuzum heyecanla normal digum bekliyoruz senn bebiste buyudu masallah size...kalbimdesin heyecanla takibindeyim canim sonuna kadar insallahhh guzel haberlerini bekliyorum..nesecim taze transfer taze umut bu defa srnin minige kardes geliyor bence :) melindam guzel haberini bekliyorum cumartesi hadi bakalim cok heyecanli :)
Tedaviye baslayacak canlar hrpinize dua ediyorum guzel haberler yakindir insallah.. hamislerrr saglikla kucaklayalim insallahhh

canım benim

Cnm benim cok teşekkürler hic yanlis anlamam hatta çok sevinirim başka fikirlerinde olursa lütfen her zaman şöyle inciri kuru mu tuketeyim cnm

Canım günde birkaç adet kuru incir, ceviz,fındık, badem yemiştim ben. Arısütü bal polen propolis içtim. (markette satılanlardan almıştım)Hergün bir yumurta yedim.

Benim yumim 4 tanecik olmuştu ama hiçbiri fire vermemişti. 2 tane transfer edildi 2 tanede dondurulmuştu. Doktor yumilere çok kaliteli bayağı önce gidiyorlar demişti.

Yine aklıma birşey gelirse yazarım.

Anladım kuzum Rabbim bir solukta kurtarsın tüm hamişlerimizi. Çok zor yollardan geçtik, heveslerimizi kursağımızda bırakmasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Kızlar nasılsınız? Ben 2kasımda doğum yaptım Allah'a şükür.minik kızım benimle artıkHepinize dua ediyorum herkes sağ salim kavuşacak inşallah meleğine:) sezeryan oldum buarada kızlar sormak istediğiniz bir şeyler olursa yardımcı olmaya çalışayım.kızım biraz minik doğdu ama Allah şükür hiç üzmedi bizi.birlikte çıkıp evimize geldik:)

melindam3535 cnm benim dualarım seninle bu sefer güzel haberleriyle şenlendireceksin forumumuzu:)

canım maaşaALLAH ALLAH C.C analı babalı büyütsün Rabbim mutluluğunuzu daim etsin

Allah anali babali buyutsun rabbim hayirli evlat eylesin transferden sonra nelere dikkat ettin tavsiyelerin varmi birde belirtilerin neler oldu

Maşallah arkadaşım. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

canım hangi hafta sezeryana aldılar. Kaç gr doğdu kuzucuğun?

Maşallah arkadaşım. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

canım hangi hafta sezeryana aldılar. Kaç gr doğdu kuzucuğun?

Sağol cnm benim. 38+5 de oldu benim kızım selencim .normal doğumu bekliyorduk biz aslında ama kızım son iki hafta anne karnında kilo almadığından sezeryana karar verdi doktorumuz.2560 gr doğdu teyzesi hastanede 2360 düştü şimdi Allah şükür 18 günlük oldu ve 3200 gr olmuş.

Allah anali babali buyutsun rabbim hayirli evlat eylesin transferden sonra nelere dikkat ettin tavsiyelerin varmi birde belirtilerin neler oldu

Âmin arkadaşım.Cnm ben transferden sonra hiç yatmadım, hatta bir gün hiç unutmuyorum arabam bozuldu omzumda bilgisayar ayağımda topuklu ayakkabı uzun bir yol yürümek zorunda kaldım:) ama allahım yazmış bebeğimi anlıma ki hiç bir şey olmadı. Ben 10. Gün idrar testi yaptım cnm ve silik çizgiyi o zaman gördüm. Ama İnan bana en ufak bir belirtim olmadı.

canım maaşaALLAH ALLAH C.C analı babalı büyütsün Rabbim mutluluğunuzu daim etsin

Canımmm senin bana hamileliğimin başında verdiğin morali ölsem unutmam:) kanamam olduğunda yüreğime su serpen yorumlar almıştım senden ve NAZARBONCUK35 dan. Şimdi sana öyle içten dua ediyorum ki. Inşallah kavuşacaksın yakında bebeklerine:) hepimiz çok ama çok emek verdik bu yolda inşallah hepimiz bebeklerimiz ile çok mutlu olacağız bundan sonra.

[UOTE]="melindam3535, post: 37873717, member: 424994"]Kızlar Cumartesi günü test günüm zaman geçmiyor son 3 gün dualarinizi bekliyorum[/QUOTE]
Cnm inss bu sefer pozitifi gorursun allah gonlune gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…