2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

canım bence süper benim 22 tane toplandı 5.gün 9 tanesi donduruldudaha tedavinin bu aşamasında stres yapma herşey güzel olacak inşaALLAH

canım bence süper benim 22 tane toplandı 5.gün 9 tanesi donduruldudaha tedavinin bu aşamasında stres yapma herşey güzel olacak inşaALLAH
inşallah ya nebiliyim işte öyle biran sıkıntı ettim laburotar da dedi iyi diye iyi düşün iyi olsun diye inşallah güzel sonuçlar alırım bende sizin kalitesi hakkında ne demişlerdi gerçi bu işler birazda kısmet diye düşünüyorum rabbim ol desin yeterki olur

benim 3+3+3 olarak donduruldu ilk gruptakilerden biri doktorun dediğine göre embriyonun gelebileceği en iyi kalitede idi diğerleri kaliteli idi 2. grup kaliteli idi 3. grup biri orta kalite gerisi idare ederdi ben son grup transferinde bu haftaya kadar geldim Rabbim ol desin hepsi bahane

[CNN TE="esma_kavak1907, post: 37640296, member: 554021"]arkadaşlar bugün hastaneden aradılar yumurtalarımın 3.günü 14 tane cuma günü 5.gün olarak dondurulucak kalitesini sordum 2 tane kaliteli var diğerleri orta dedi 5.gününe kadar bekleticez dedi 14 yarısı kalabilir dedi ama iyi dedi yinede ben canımı sıktım sizce iyimi kötümü[/QUOTE]

Cnm bence güzel sayin inşa allah nasip etsin bebisini önce gobisinde sonra kucaginda inss gerisi teferruat

Cnm bence güzel sayin inşa allah nasip etsin bebisini önce gobisinde sonra kucaginda inss gerisi teferruat[/QUOTE]
amin inşallah seninde tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar verirsin bizler rabbim hiçbirimizi evlat hasreti çektirmesin

canım inşallah senin gibi şanslı olurum inşallah hamile kalırım

iyi akşamlar kızlar;
telim bi türlü kk ya girmiyor çözemedim... işlerim çok yoğun olduğundan işten de giremiyorum.... eve gelince de kocam oyundan kafasını kaldırmıyor ve pc onda oluyor sağolsun.... tabletten yazmak zor geliyor, tuşlara alışkınım sanırım.. tüm sebepler bunlar.... belki biraz da uzaklaşmaya ihtiyacım var bilemiyorum... fakülteye gittim 3 kasımda, geçen ay 2 ekim de yine gitmiştim. her ikisi de sonuç göstermek içindi. bir sürü kan tahlili yapıldı, genetik pıhtılaşma.... vs. sorun görünmüyor, pıhtılaşmayla ilgili taşıyıcıymışım ancak bende pıhtılaşma görünmüyor, çocuğumda olma ihtimali yüksek (inşallah çocuğum olduğunda)... bunun dışında da ikinci tedavi için fakülte de bir sıra oluşturulmuştu, 2 ekimde 39 kişi vardı önümde 40. idim, 3 kasım da değişen hiç ama hiç bir şey olmamış. taaaaa geçen yıl ilk tedavi için başvurup tedaviye başlamamış hastalar tedavileri başlanmış. doktor ne kadar bekleyeceğin belli değil, istersen raporunu verelim diğer hastanelerle görüş dedi. bildiğim bursa da sgk anlaşmalı merkez yok. doktor 1-2 hastane ismi verdi, raporunu alan hastalara sormuş nereye gittiklerini.... kesin bilmiyorum böyle dediler bir görüş dedi....
bunun dışında benim aklımda tedavi sonrasında yaptığım araştırmalar sonucunda irenbe tüp bebek merkezi var, izmir.... ama nasıl olur, olur mu olabilir mi... şimdilik bilmiyorum ki henüz ilk tüp bebek için aldığım borcu yeni ödemeye başladım. buna rağmen doktoru arayıp konuştum. en az 2 ay ön takviye tedavi uyguluyormuş, vitaminler antioksidanlar....vs. sonra bir kaç kez tedavi yapıp yumurta toplayıp havuz oluşturuyor ve bir miktar dinlenme süresi sonunda rahim uygun olduğunda donmuş transfer yapıyormuş. ilaçlar hariç 6 bin civarı anladığım kadarıyla; ilaçlar bin tutsa 7 bin olur demişti çünkü... ama tabi ilaçlar fazla tutarsa 8 bine kadar da çıkabilir dedi. rapor geçmiyor malesef ki... şimdilik ne yapacağımı bilmiyorum. sadece biraz dinlenmek istiyorum....

hepiniz aklımdasınız.... melindam inşallah son tedavin olsun, senin de neşecim... herşey çok çok güzel geçsin.... kalbimdesin inşallah sağlıcakla kucağına al.... her duamda tek tek olmasa da tüm kalbimle bu ateşle yanan herkese dua etmeye çalışıyorum....

bu hafta kocam gece vardiasında çalışıyor, açınca sayfaları ilerlemiş görünce hem şaşırdım hem sevindim....
Merhaba kizlar.
Amayadan uzun zamandir ses cikmiyor.merak ettim ben.haberi olan var mi?

tatlım benim hepi topu 4 yumurtam toplanmıştı, ikisi döllendi... yani yarısı :) nası sevindiğimi anlatamam.... 5.gün transferi oldum ve birinci kalite idiler ancak sonu negatif oldu... yine de çok mutluyum... emriyolarım 5.güne gidebildiler diye... lütfen üzülme bu konuda stres yapma....aynen dediğin gibi, kısmet, vakti zamanı gelmeden hiç ama hiç bir şey olmuyor....

canım kalbimizin neşesi insan bazen herşeyden uzaklaşmak istiyor bu sene benimde oldu küretaj olduktan sonra ruh halim değişti biraz zaman tanıyınca herşey eski haline dönüyor fakültede işlerin yavaş gitmesine üzüldüm inşaALLAH bu konu ile ilgili bir çıkış kapısı bulursun kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş benimde malum kanama devam ediyor Rabbime sığındım ne derse o olacak inşaALLAH hepimizin kaderinde uzun ömürlü sağlıklı hayırlı evlatlar vardır

meraba amayaa senden haber aldığıma sevindim...tedavi için hakkında nere hayırlıysa oraya gitmen nasip olur inşalahh bende öle hem güvenim bitti ankaradaki merkezlere hemde zaten paramız bitti :) :) bakalım ne yapıcaz

Amayacim hakkinda hayirlisi olsun canim.Allah sana ve bu ugurda caba sarfeden herkesin yardimcisi olsun.
temmuzda teslim ettim evraklari hala arayan yok ki ben raporu alip istanbula gidecektim.önce raporu disari vermiyoruz dediler simdi de karar degistirdiler demekki (yigilmadan dolayi) disari veriyorlar.imkanlari zorlayip özelden ist.tup bebek mrk.gorustum.adet bekliyorum sonrasinda histereskopi olucam.sonrada tedavi baslsyacak.ben tedaviye baslarim raporu cikartirlar.
Kismet artik bakalim.
Rabbim yar ve yardimcimiz olsun.

Cnm benim çok teşekkürler iyi dileklerin için inşa seninde islerin bir şekilde yoluna gitsin de istediğin zaman tedavine hemencecik baslarsin cnm herşey gönlünce olsun

raporu dışarda kullanacağını söylesen muhtemelen işler hızlanır... yani bilgim yok ama ben öyle düşünüyorum.... bi sor istersen.... gerçi benim rapor da haftaya ancak alabilirmişim.... bakalım ptesi arıycam, bide şahin bey-acıbadem ve pembe mavi ile görüşcem.... jimerde rapor geçiyormuş bir de art de; jimer raporlu 4500 diyomuş, doktorun söylediğine göre...

hakkında hayırlısı olsun tatlım....

Ben söylemistim ilk gittigimde sadece rapor icin geldim burda yaptirmayacagim diye.not alalim doktora soyliyelim dediler.bende yarin ariyayim bakalim.soyliyeyim tekrar.
Art de gecmiyordu rapor benim tedavi zamanimda.sor yinede sen belki degismistir.

Gunaydin amayacim hakkinda hayirlisi olsun kuzum insallah tez vakidde bebeklerimuze kavusur uz Bisde ogunleri ereris ben gecen sene irembede yaptirdim tedavimi sonuc negativ oldu ama cokkk memnun kalimdim Doktorlarda ve hemsireler cok ilgili Burda Oyle ilgi yok hangi vakid olursa olsun doktorunu arayabiliyorsun benim doktorum kaan beydi nasip degilmis olmadi ama iyi bi merkes tavsiye ederim

canım umudunu kaybetme biz mücadele ile sabır ile yavrularımıza kavuşacağız Rabbim ol dediyse sebeplerinide yaratır

amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…