- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
belirtiler aldatıcı onlara hiç takılma aynı şeyleri hissedip hamile olamayan arkadaşlar olduhamile kalınca belirtilerin ne oldu
doğru söylüyorsunuz allah razı olsun aminnnnn inşallah olur bu defahayırlısı canım herşeyin bir vakti var zamanı dolmadan olmuyor maalesef seninde inşaALLAH bu tedavinde yavruların gelir önce göbüşe sonra ömrüne
ecmain canımdoğru söylüyorsunuz allah razı olsun aminnnnn inşallah olur bu defa
inş cnm benim allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin inssNeşecim hadi bismillah diyelim inşaALLAH bu sefer farklı olacak Rabbim yardımcın olsun histeroskopide kolay canım stres yapma lütfen ben iki kere oldum çabuk toparlanıyorsun
Canım benim Rabbim yumurtaların en kalitelilerini eylesin inşallah. En sağlıklı annelerine sıkı sıkı tutunan embriyolar oluştursun.
Veeeeeeeeee önce göbüşün sonra da kucağın sağlıklı bebişlerle dolsun inşallahhhhhhhhhh.
Dualarım senle canım arkadaşım. Biz Masalımla şimdiden dua etmeye başladık bile...............
canlarim çok teşekkür ederim amin insallahMelindacim insallah hamilelik sonuclanan bi tedavi olur insallah sana bisey soyliyemmibis Burda malum ezan sesinden mahrumus telefinumda Namaz vakitlerini ayarlamisdim ram insallahvyazacagim dieses ezan okunda insallah okunan ezanin hurmetine sende hamileler kervanina katilirsin hayirlisiyla
Canim dualarimiz seninle yarın güzel haberlerini bekliyoruz son tedavin olsun inşallahHerkese iyi aksamlar arkadaşlar bugün adet oldum ve hastaneyi aradim randevu aldim tedavi öncesi bir muayene olmak istiyorum biliyorsunuz son iki tedavi düşükle sonuckandi bunun için hitereskopi yaptırmakistiyorum iinss yarin herşey güzel geçer benim iiçin dua ederseniz cçok sevinirim ne yalan söyleyeyim biraz tirsiyorum
amiiiiiiiiin canıminş cnm benim allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin inss
Herkese iyi aksamlar arkadaşlar bugün adet oldum ve hastaneyi aradim randevu aldim tedavi öncesi bir muayene olmak istiyorum biliyorsunuz son iki tedavi düşükle sonuckandi bunun için hitereskopi yaptırmakistiyorum iinss yarin herşey güzel geçer benim iiçin dua ederseniz cçok sevinirim ne yalan söyleyeyim biraz tirsiyorum
canımmmm sanada günaydınGunaydin Kislar nasilsiniz Herkes Gusel haberlerle Gelsin insallah sizleri seviyom Allaha emanet olun
Selencim sağol bitanembende bu günleri en kısa zamanda atlatmak istiyorum kanamadan dolayı artık çok halsizleşiyorum moral bozukluğuda ayrı bir sıkıntı inşaALLAH bu günler giderde bende hamileyim derim bende bir kız bir oğlan olmasını çok isterim doğduklarında 39 yaşında olacağım inşaALLAH Rabbim o günleri gösterir
Herkese iyi aksamlar arkadaşlar bugün adet oldum ve hastaneyi aradim randevu aldim tedavi öncesi bir muayene olmak istiyorum biliyorsunuz son iki tedavi düşükle sonuckandi bunun için hitereskopi yaptırmakistiyorum iinss yarin herşey güzel geçer benim iiçin dua ederseniz cçok sevinirim ne yalan söyleyeyim biraz tirsiyorum
çok haklısın canım vakti gelmeden hiçbirşey olmuyorCanımmmmm bende 38 de doğurmuş olacağım napayım. Allahım böyle nasip etmiş. sen yıllarca bebekle uğraşmışsın. bense sadece 2,5 yıllık evliyim. Doğru insanı bulamadım. Rabbim hepimizi farklı farklı sınıyor: Rabbim başka dertler vermesin sınavlarımızı kolay ve sonunu güzel eylesin. AMİN
Gunaydin Kislar nasilsiniz Herkes Gusel haberlerle Gelsin insallah sizleri seviyom Allaha emanet olun
evet canım uzun zamandır yazmıyor iyidir inşaALLAHMerhaba kizlar.
Amayadan uzun zamandir ses cikmiyor.merak ettim ben.haberi olan var mi?
Dualarimiz seninle canım. Insallah bu kez hayirlisiyla guzel sonuclanan son tedavin olur
kizlar hepinizden allah razi olsun sagolunCanım benim inşallah herşey yolunda gider.Dualarım seninle Rabbim tez zamanda göbüşünü doldursun, sağlıklı hamilelik nasip etsin. Tabii sonunda da tatlı tatlı bebişler :))))
canım inşaALLAH bütün testlerin temiz çıkar biran önce tedavine başlarsınArkadaşlar Drgeldim bir suru kan testi ve idrar testi yapildi esimdende dDNA testi yapildi hhaftaya darahim filmi cektirecem inş temiz cikar
kizlar hepinizden allah razi olsun sagolun