2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Canım benim Rabbim yumurtaların en kalitelilerini eylesin inşallah. En sağlıklı annelerine sıkı sıkı tutunan embriyolar oluştursun.

Veeeeeeeeee önce göbüşün sonra da kucağın sağlıklı bebişlerle dolsun inşallahhhhhhhhhh.

Dualarım senle canım arkadaşım. Biz Masalımla şimdiden dua etmeye başladık bile...............

Melindacim insallah hamilelik sonuclanan bi tedavi olur insallah sana bisey soyliyemmibis Burda malum ezan sesinden mahrumus telefinumda Namaz vakitlerini ayarlamisdim ram insallahvyazacagim dieses ezan okunda insallah okunan ezanin hurmetine sende hamileler kervanina katilirsin hayirlisiyla
canlarim çok teşekkür ederim amin insallah:KK19::KK36::KK36:

Herkese iyi aksamlar arkadaşlar bugün adet oldum ve hastaneyi aradim randevu aldim tedavi öncesi bir muayene olmak istiyorum biliyorsunuz son iki tedavi düşükle sonuckandi bunun için hitereskopi yaptırmakistiyorum iinss yarin herşey güzel geçer benim iiçin dua ederseniz cçok sevinirim ne yalan söyleyeyim biraz tirsiyorum
Canim dualarimiz seninle yarın güzel haberlerini bekliyoruz son tedavin olsun inşallah:KK36::KK36:

Herkese iyi aksamlar arkadaşlar bugün adet oldum ve hastaneyi aradim randevu aldim tedavi öncesi bir muayene olmak istiyorum biliyorsunuz son iki tedavi düşükle sonuckandi bunun için hitereskopi yaptırmakistiyorum iinss yarin herşey güzel geçer benim iiçin dua ederseniz cçok sevinirim ne yalan söyleyeyim biraz tirsiyorum

Dualarimiz seninle canım. Insallah bu kez hayirlisiyla guzel sonuclanan son tedavin olur

Gunaydin Kislar nasilsiniz Herkes Gusel haberlerle Gelsin insallah sizleri seviyom Allaha emanet olun
canımmmm sanada günaydın:KK3:amin canım hepimizin duaları kabul olsun inşaALLAH :KK36::KK36::KK36:sevgi karşılıklı bitanem sende ALLAH 'a emanet ol:KK36::KK36::KK36:

Selencim sağol bitanem:KK19: bende bu günleri en kısa zamanda atlatmak istiyorum kanamadan dolayı artık çok halsizleşiyorum moral bozukluğuda ayrı bir sıkıntı:KK43: inşaALLAH bu günler giderde bende hamileyim derim bende bir kız bir oğlan olmasını çok isterim:KK68::KK68: doğduklarında 39 yaşında olacağım:eek: inşaALLAH Rabbim o günleri gösterir :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Canımmmmm bende 38 de doğurmuş olacağım napayım. Allahım böyle nasip etmiş. sen yıllarca bebekle uğraşmışsın. bense sadece 2,5 yıllık evliyim. Doğru insanı bulamadım. Rabbim hepimizi farklı farklı sınıyor: Rabbim başka dertler vermesin sınavlarımızı kolay ve sonunu güzel eylesin. AMİN

Canım benim inşallah herşey yolunda gider.Dualarım seninle Rabbim tez zamanda göbüşünü doldursun, sağlıklı hamilelik nasip etsin. Tabii sonunda da tatlı tatlı bebişler :))))

Canımmmmm bende 38 de doğurmuş olacağım napayım. Allahım böyle nasip etmiş. sen yıllarca bebekle uğraşmışsın. bense sadece 2,5 yıllık evliyim. Doğru insanı bulamadım. Rabbim hepimizi farklı farklı sınıyor: Rabbim başka dertler vermesin sınavlarımızı kolay ve sonunu güzel eylesin. AMİN
çok haklısın canım vakti gelmeden hiçbirşey olmuyor :KK68::KK68:bu halimizede çok şükür :KK68:amin canım :KK68::KK68::KK68:

Arkadaşlar Drgeldim bir suru kan testi ve idrar testi yapildi esimdende dDNA testi yapildi hhaftaya darahim filmi cektirecem inş temiz cikar
Dualarimiz seninle canım. Insallah bu kez hayirlisiyla guzel sonuclanan son tedavin olur

Canım benim inşallah herşey yolunda gider.Dualarım seninle Rabbim tez zamanda göbüşünü doldursun, sağlıklı hamilelik nasip etsin. Tabii sonunda da tatlı tatlı bebişler :))))
kizlar hepinizden allah razi olsun sagolun

arkadaşlar bugün hastaneden aradılar yumurtalarımın 3.günü 14 tane cuma günü 5.gün olarak dondurulucak kalitesini sordum 2 tane kaliteli var diğerleri orta dedi 5.gününe kadar bekleticez dedi 14 yarısı kalabilir dedi ama iyi dedi yinede ben canımı sıktım sizce iyimi kötümü

X