2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Melindacim insallah hamilelik sonuclanan bi tedavi olur insallah sana bisey soyliyemmibis Burda malum ezan sesinden mahrumus telefinumda Namaz vakitlerini ayarlamisdim ram insallahvyazacagim dieses ezan okunda insallah okunan ezanin hurmetine sende hamileler kervanina katilirsin hayirlisiyla

Selencim sağol bitanem bende bu günleri en kısa zamanda atlatmak istiyorum kanamadan dolayı artık çok halsizleşiyorum moral bozukluğuda ayrı bir sıkıntı inşaALLAH bu günler giderde bende hamileyim derim bende bir kız bir oğlan olmasını çok isterim doğduklarında 39 yaşında olacağım inşaALLAH Rabbim o günleri gösterir

merhaba arkadaşım hayırlı olsun bebeklerin darısı bizim başımıza sorununuz neydi kaçıncı denemen hangi hastane ve transferden sonra nelere dikkat ettin bilgilendirirsen sevinirim
sağol canımben pcos hastasıyım transfere kadar giden 8.denemem İstanbul Bağcılar Medipol Özel Üniversite hastanesi tüp bebek bölümünde tedavi oldum doktorum yar.doç.Mustafa Acet bu hastanede 3.transferim üçüde dondurulmuş embriyo idi açıkçası transfer sonrası çok özel bir şey yapmadım bilgisayar ve cep tel. kullanmadım ilk üç gün yattım wcye ve yemek yemek için kalktım sağolsun kardeşim baktı bana şuan 38 yaşımı bitirmek üzereyim dilerim en kısa zamanda hamile kalırsın ve çok sağlıklı güzel bir hamilelik yaşarsın

Kalbimdesin canim benim insallah pasalarini saglikli sihhatli eli ayagi duz aza noksansiz vaktinde eline aldirsin hersey istedigin gibi olur canim sevgiler
canımmm ALLAH C.C razı olsun senden sana dua ediyorum inşaALLAH seninde kavuşman yakındırbenim hamilelik sıkıntılı inşaALLAH 9. ayın sonunda sağlıklı hayırlı bir şekilde evlatlarıma kavuşurumdr.önce ikiside paşa dedi dünkü kontrolde bi tane paayı gördük diğeri göstermedi diğerinin kız olması beni çok mutlu ederRabbim neyi uygun gördü ise boynumuz kıldan ince

amin canım inşallah bende 27 yaşındayım 6 senelik evliyim 2 taze tüp bebek 1 dondurulmuşum oldu 1 taze 1 de dondurulmuşum kimyasal oldu diğeri negatif oldu şimdi 4 denemem pazar günü yumurtalarım toplandı 21 tane 15 döllenmiş bugün aradılar 14 bölünmeye başlamış ama doktorum dondurup beni adetime kadar dinlendiricekmiş donmuş daha iyi dedi siz donmuşlamı kaldınız

p

Esmacim Kusura bakma telden yazdim ama benim yazdiklarin gitmemis insallah tedavin hayirli olur hamilelikle sonuclanir Doktor donmuslarla tutunma daha iyimivolur dedi Rabbim gonlune gore versin

canım inşaALLAH hakkında hayırlısı olurRabbim bu sefer yavrularını sana bağışlasınben tedavime geçen yıl başladım ama OHSS oldum o yüzden embriyolar donduruldu 1 Ocak 2014 de ilk dondurulmuu denedim hamile kaldım düşük oldu Şubat 2014 de 2. dondurulmuşla yine hamile kaldım o küretaj oldu 3. dondurulmuş 5 Ağustos 2014 de oldu şuan hamileyim inşaALLAH 9 ayı tamamlayıp hayırlısı ile yavrularımı kucağıma alırım ben 2001 yılında evlendim 2002 yılından beri bu yollarda çabalıyorum

Kalbimdesin canim benim de 5 tane Transfer 2 tanede yarida kaldi 6 tane Burda 1 tane turkitede artik sastim Sen hepsini farkli yerlerdemi Denedin canim benim senin gittigin merkes nasil Negibi tedaviler uyguladilar yazaesan sevinirim insallH bebislerini saglikla elinw alirsin Allah tamamini erdrisin

canım hiç sorma benimde iptal edilen tedavilerim oldu moralim çok bozulurdu ilk 3 tedavimi İstanbul da bir proföserin muayenehanesinde başladım yumurta toplama ve transferler Jinemed Kalamış ve Jinemed Fulya da oldu sonra Internatıonal Hospıtalde yard. doç.dr. ile bir yıl içinde üç kere tedavi oldum sonuncusunda pgt yapıldı bişey çıkmadı son olarakda yine İstanbulda Medipol hastanesinde Mustafa Acet ile bir yumurta toplama yaptık buradada üç kere transferim oldu bütün transferlerimde hamile kaldım ama bi şekilde düşük oldu sebebi yok denildi tedavi şekilleri aynı idi sadece iğnelerin adı farklı idi karışık oldu ama inşaALLAH derdimi anlatmışımdıramin canım çok sağol

anladım benim sorunun sebepsiz infertilite diyorlar ama olmuyor işte ilk 3 tedavimi aynı yerde oldu şimdi değiştirdim artık hayırlısı inşallah bende senin gibi donmuşlarımla hamile kalırım doktor dinlenmiş vücut daha iyidir dedi o kadar ilaçlar vs rahim opuda hırpalanıyorda dinlenmeyi tavsiye etti hayırlısı bakalım yani bende ohss olmadım bekliyorum bakalım

Herkese iyi aksamlar arkadaşlar bugün adet oldum ve hastaneyi aradim randevu aldim tedavi öncesi bir muayene olmak istiyorum biliyorsunuz son iki tedavi düşükle sonuckandi bunun için hitereskopi yaptırmakistiyorum iinss yarin herşey güzel geçer benim iiçin dua ederseniz cçok sevinirim ne yalan söyleyeyim biraz tirsiyorum

hamile kalınca belirtilerin ne oldu

allah yardımcın olsun canım inşallah inşallah bu son tedavin olur bebeğini rabbim kucağına almayı nasip eder histeroskopiden korkma bende haziranda oldum uyuyup uyanıyorsun aynı yumurta toplama işlemine benzer

Teşekkürler cnmma_kavak1907, post: 37622540, member: 554021"]allah yardımcın olsun canım inşallah inşallah bu son tedavin olur bebeğini rabbim kucağına almayı nasip eder histeroskopiden korkma bende haziranda oldum uyuyup uyanıyorsun aynı yumurta toplama işlemine benzer[/QUOTE]
Tsekkurler cnm inşa son tedavilerinin olur seninde tedavinin hayirli olsun cnm

hayırlısı canım herşeyin bir vakti var zamanı dolmadan olmuyor maalesef seninde inşaALLAH bu tedavinde yavruların gelir önce göbüşe sonra ömrüne

Neşecim hadi bismillah diyelim inşaALLAH bu sefer farklı olacak Rabbim yardımcın olsun histeroskopide kolay canım stres yapma lütfen ben iki kere oldum çabuk toparlanıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…