canım ne demek tabii sorabilirsin transfer edilmeyenlerle benim 10. denemem 8. transferim,şimdiye kadar düşüklerimin tıbbı açıklaması yoktuCaNim benim iyum Allaha şükür senin kacinci denemendi Sebeb neymismis mazur sorumu bende isleri hallede bilirsem tune denemek istiyorum ama bi turlu sartlar bizim istedigimiz zamana uymuyo cok yoruldum cooooook Transfer eldilmeyenleri sayarsak 8 olcak uff Allshim tamamina erdirsin arkadasimsevgiler ffffff
Kalbimdesin arkafsim cokkk zorlu yollardan gecmissin Allshim mukafatini sana vermis insallah hayirlidiyla saglikla sihhatle ve zamaninda Nasip etsin kucagina aldirsin MEVLAM guzel gunler sizlerin olsun dua edin tatlum bizim icin kocamannnnn Op seni ve diger arkadslarimizi
Bursaya gitmemiş olursam görüşelim kuzum süper olurburdan istediğin caninin çektiği varsa gondereyim tatlım
Bu arada kizlar,benim simdiye kadar gorup duydugum,tup bebek yapip da normal doguran yok..ben de normal istiyordum ama drum "seninki kiymetli bebek,nirmal dogumda az da olsa saglikla kucagina alamama ihtimali var,bu riski alamayiz" demisti..siz ne dusunuyorsunuz,duydunuz mu hic normal doguran?
Neşecim hiç sorma ben bir kaç gündür giriyorum topiğe ama topik maaşaALLAH almış başına gitmiş okumaya çalıştım beceremedim kime ne yazacağımı bilemedim atlayıpda kırdığım arkadaşlar olur diye hiç birşey yazmıyorumtatlım ben son dondiriklerin taransferini oldum 5 Ağustos da 3 üde tuttu sonra yoğun kanamalarım oldu doktoruma göre 3,yü düşürdüm sürekli yattım halada yatıyorum internet kullanmadım radyosyon v.s zaten
mide bulantılarım başladı son adete göre 10+2 olmam gerekiyor ama ultrasona göre biri bugün itibari ile 9+1 diğeri 10+0 doktor olabilir diyor kafana takma herşey iyi diyor ama gel bana anlat hamile olduğumu yakın akrabalara bile demedim hayırlısı ile 12 haftayı doldurayım inşaALLAH çok rahatlayacağımsende yakında tedaviye başlıyorsun canım inşaALLAH bu sene hepimiz sağlıklı hamileler oluruz 2015 de doğumlarımız vakti geldikçe gerçekleşir
canım benim teşekkür ederim. sen sağlıklı ol ve hamile kal yeter senden başka birşey istemiyorum.
Selencim çok sağol tatlım hoşbuldukhoşgeldin canım arkadaşım. iyi olmana hamile olmana çok sevindim.Rabbim tamamına erdirsin inşallah ikizlerini sana bağışlasın canım.
evett canımcanım senin doktorun Mustafa Acet di dimi?
Kalbimdesinnnn geri donmene hemde 3 kisi donmene cok sevindim :) insallah sonuna kadar gidip kucagimiza almayi nasip etsin rabbimmm hepimizeeevett canım
canım çok sağolKalbimdesinnnn geri donmene hemde 3 kisi donmene cok sevindim :) insallah sonuna kadar gidip kucagimiza almayi nasip etsin rabbimmm hepimizee
Canim arkadaşlarim kurban bayraminiz mübarek olsun kendinizi yormayin çok et yemeyin :) bol bol eşinizle gezin :) bu mübarek arefe günüde bol bol dua edelim rabbim herkese hayirli saglikli evlatlar versin gebelere hayirla kucagina almayi okmayanlarada bi an önce kavusmayi nasip etsin insallah aminnnn
Amn cnm inss allah gonlumuze gore versin inss sanada simdiden iyi bayramlar cnmCanim arkadaşlarim kurban bayraminiz mübarek olsun kendinizi yormayin çok et yemeyin :) bol bol eşinizle gezin :) bu mübarek arefe günüde bol bol dua edelim rabbim herkese hayirli saglikli evlatlar versin gebelere hayirla kucagina almayi okmayanlarada bi an önce kavusmayi nasip etsin insallah aminnnn
amin cnm inss sanada simdiden iyi bayramlar diliyorum cnmAmiiiiinnnn cnm. Herkesin gönlüne göre versin Rabbim
bende arkadaşımın söylediği her söze katılıyorum ve amiiiiiiiiiinnnnnnnnnn diyorumHerkese iyi bayramlaaaar!!! Rabbim bu mubarek gunde hepimizin gonlunden gecenleri kabul eder, hamile olanlara saglikla bebeklerini kucaklarina almayi, bebek isteyenlere de tez zamanda mis kokulu bebislerini nasip eder insallah. Hepinizi coook seviyorum. Koskocaman opuyorum!!!