2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Arkadaslar hayirli bayramlar hepinize

Size bisey sormak istiyorum. Esim 1aydir Quenzyme Q10 50mg gunde 1adet ve L-arginine 1000mg gunde 1adet kullaniyor. Bunlari kullandigindan beri sperm sivi yani su gibi geliyor. Böyle olması iyiye mi isaret yoksa kotuye mi?tedaviye baslamaya 1ay var. Telaslaniyorum yardım edin lutfen

Arkadaslar hayirli bayramlar hepinize

Size bisey sormak istiyorum. Esim 1aydir Quenzyme Q10 50mg gunde 1adet ve L-arginine 1000mg gunde 1adet kullaniyor. Bunlari kullandigindan beri sperm sivi yani su gibi geliyor. Böyle olması iyiye mi isaret yoksa kotuye mi?tedaviye baslamaya 1ay var. Telaslaniyorum yardım edin lutfen

Esim hic kullanmadigi icin sana yardimci olamayacagim ama ilaclarin yan etkilerine baktin mi canimcim? Belki orada yazar.

Arkadaslar benim birkac gundur sol göğsümden acik renk sivi geliyor. Normal mi bu? Doktora gitmeme daha 1 hafta var. Meraklanirim simdi. Bilginiz varsa yazarsaniz cok sevinirim :)

sağolun kızlar iyiyimmm... işlerim çok yoğundu; sonra bayram da çok yoğun geçti.... ayın 2 sinde fakültedeydim yapılan kan tahlillerimizde sorun çıkmadı ancak yeni tedavim için önümde 39 kişi var... sanırım bir kaç ay daha tedavi olmayacak; rahatım yani :)))))) hepinizi çok öpüyorummmmm.....

sağolun kızlar iyiyimmm... işlerim çok yoğundu; sonra bayram da çok yoğun geçti.... ayın 2 sinde fakültedeydim yapılan kan tahlillerimizde sorun çıkmadı ancak yeni tedavim için önümde 39 kişi var... sanırım bir kaç ay daha tedavi olmayacak; rahatım yani :)))))) hepinizi çok öpüyorummmmm.....
canım inşaALLAH bu sefer Rabbim yavrularını sana bağışlar :KK68:sayılı gün çabuk geçer:KK55::KK69:

Arkadaslar benim birkac gundur sol göğsümden acik renk sivi geliyor. Normal mi bu? Doktora gitmeme daha 1 hafta var. Meraklanirim simdi. Bilginiz varsa yazarsaniz cok sevinirim :)
Canım merhaba
Ben okumustum bir sitede goğüsten sıvı gelebilir diye hatta sutte gelebiliyormus. Ben yeni gordum msjini belki sende okumussundur. Allaha emanet ol

Cnm iyi olmana sevindim inss son tedavin olsun cnm hakkinda hayirlisini nasip etsin yaradan

merhaba arkadaslarrrrr
ozledim sizleriii
herkes nasil bakalim??? amayacim tedavi gec olsun guc olmasin derler seninkide son olsun sonu tatli tatli bebisli olsunnn..Neecim sen nasilsinn ne zaman basliyorsun tekrar??sezerkose canim akinti olayini hic bilmiyorum doktoru arayip bi sorsaydin normal boyle seyler bence icini ferah tut..merveaydin sen sormustun galiba canim bizde koenzim q10 ve hatta ne bulduysakl kullandik dedigin gibi meni daha akiskan hale geldi..bende hemen bi test yaptirip iyiyemi gidiyorkotuyemi kontrol edin ona gore birakin veya kullanin derim...selen hati nazan roma kalinkam ve ismini sayamadigim diger hamis arkadaslarim (benim hafiza iyice gitti hamislikten oturu diye kendimi kandiriyorum) sizler nasilsinizzz...guzbahar canim sende bir an evvel baslarsin insallah yeni tedavine ve bize guzel haberler veririsin..
oglusum ve bende iyiyiz, gecen cuma gorduk yuzunu gostermedi kerata, ben grip asisi ve tdap denen (tetanoz difteri bogmaca) bi asi oldum, reflumus aymazsak iyiyim, ama reflu cok fenaa mide rahatlatici almazsam sonu kesin istifra.ineyse baska dert keder olmasin buna raziyiz...bu arada plesentam olmasi gerekenden asagiudaydi o yuzden endiseleniyordum ama yukari cikmis cok sukurk...bebisimle her konustugumda sukrediyorum ve hamislerin saglikla kucaklarina almasi hamis kalmak isteyenlerinde biran once hamile kalmasi icin dua ediyorum...birde galiba normal dogum yapicam bebegin pozisyonu elveririse tabi..doktor israrla normal diyor..10yilda 2 kisiye sezeryan yapmis sadecee!!!

opuyorum hepiniziii

Sezercim... Cook çook çooook üzüldüm. .. kalakaldim oturduğum yerde... vallahi ayakta olsaydım düşerdim herhalde... Rabbim bunun son acın olmasını nasip etsin... söyleyecek başka sözüm yok... dualarım seninle

Unbelivable canım sağlıklı sıhhatli olmana çok sevindim... benim de güzel haberim var hatta o nu yazmak için geldim... ama sezere çoook üzüldüm. .. kalakaldim öylece. ..

Sezerim o kadar üzgünüm ki kelimelerim bitti... Allah sana ve eşine sabır versin, dayanma gücü versin. Başka acı göstermesin.
Bundan sonrası hep ferahlık, mutluluk olsun. Acıların en büyüğünü yaşadın, inanıyorum ki mükafatların da en büyüğünü göreceksin. Sen çok güçlü bir kadınsın, minicik bedeninde kocaman bir kalp taşıyorsun. Sana hep dua edeceğim. Yanındayım.

X