2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

hosgeldin cnm hadi inss busefer son olsun cnm hayirli lsun tedavin bende inss kasimda baslicam

cnm benium ilk tazede tupde sivi varmis dr gec farketti o sivi rahme akiyormus ve buda tutunmayi engellemis iki dondurulmus tedavimde tuttu ama onlarda ne yazzikki dusukle sonuclandi ben simdi dr la gorusmeye gittigimde hitereskopi istemeyi dusunuyorum pozitiflerden sonra negatife donmesi insani daha cok uzuyor inanki inss hakkimizda hayirlisi olur

butun kalbimle aminnnnnnnnnnn diyorum
canım seninle aynı durumda olan bir arkadaşımız vardı onun tüplerindeki sorun farkedilmemiş 8 tüp yaptırmış bazen kimyasal gebe kalmış devamı gelmemiş..şuan memerialde tekrar tüp yaptırdı laproskopi ile tüplere rahme bazı işlemler yapıldı şimdi hamişş canım sorununuz biribirine benziyor encuuu beki hatırlarsın yumurat rezervi azlığı sayfasında ondan bilgi alabilrisin canım..encu hamille keseyi gördü pıt pıtlar için gün sayıyor..şimdi bizim topikte memorial gündemde canım..orda tüp yaptıran iki arkadaşımız hamiş..

Neşecim hiç sorma ben bir kaç gündür giriyorum topiğe ama topik maaşaALLAH almış başına gitmiş okumaya çalıştım beceremedim kime ne yazacağımı bilemedim atlayıpda kırdığım arkadaşlar olur diye hiç birşey yazmıyorum:oops:tatlım ben son dondiriklerin taransferini oldum 5 Ağustos da 3 üde tuttu sonra yoğun kanamalarım oldu doktoruma göre 3,yü düşürdüm sürekli yattım halada yatıyorum internet kullanmadım radyosyon v.s zaten
mide bulantılarım başladı son adete göre 10+2 olmam gerekiyor ama ultrasona göre biri bugün itibari ile 9+1 diğeri 10+0 doktor olabilir diyor kafana takma herşey iyi diyor ama gel bana anlat hamile olduğumu yakın akrabalara bile demedim hayırlısı ile 12 haftayı doldurayım inşaALLAH çok rahatlayacağım:KK71:sende yakında tedaviye başlıyorsun canım inşaALLAH bu sene hepimiz sağlıklı hamileler oluruz 2015 de doğumlarımız vakti geldikçe gerçekleşir:KK68::KK68::KK68:

kalbimdesin rabbim bebiklerini sana bağışlasın çok güzel bi haber :nazar::nazar::nazar:arkandan bizede nasip etsin inşalahhhhh :KK36::KK36:

canım sen tedavilerinde hiç co cültür denendi mi merak ettim de...şimdi bana bi doktor bu yöntemi uygulamamı öneriyo
kararsızım para için mi yapıyolar değişik yöntem diye hasta mı çekmek istiyolar yoksa gerçekten etkili bi yöntemmi bi türlü karar veremiyoruz...malum benim 3üncü denememde başarısız oldu artık hiç kimseye inanmak gelmiyo içimden herkesten pinpirikleniyorum .......:KK17::KK17::KK17:

canım seninle aynı durumda olan bir arkadaşımız ivardı onun tüplerindeki sorun farkedilmemiş 8 tüp yaptırmış bazen kimyasal gebe kalmış devamı gelmemiş..şuan memerialde tekrar tüp yaptırdı laproskopi ile tüplere rahme bazı işlemler yapıldı şimdi hamişş canım sorununuz biribirine benziyor encuuu beki hatırlarsın yumurat rezervi azlığı sayfasında ondan bilgi alabilrisin canım..encu hamille keseyi gördü pıt pıtlar için gün sayıyor..şimdi bizim topikte memorial gündemde canım..orda tüp yaptıran iki arkadaşımız hamiş..
sagol arkadsim bilgi icin evett biliyorum o arkadasi cok sevindim onun adina allah tamamina erdirsin inss cnm benim dr farkettikten sonra (gec olsada)laporoskopi yapli sonra hersey yolunda dedi ben mersindeyim cnm adana baskene gidiyorum ama bu sefer daha fazla arastirma yapilmasini isteyecegim cnm bilgi icin cok esekkurler cnm inss allah butun arkadaslarimizin yuzunu guldursun

kalbimdesin rabbim bebiklerini sana bağışlasın çok güzel bi haber :nazar::nazar::nazar:arkandan bizede nasip etsin inşalahhhhh :KK36::KK36:

canım sen tedavilerinde hiç co cültür denendi mi merak ettim de...şimdi bana bi doktor bu yöntemi uygulamamı öneriyo
kararsızım para için mi yapıyolar değişik yöntem diye hasta mı çekmek istiyolar yoksa gerçekten etkili bi yöntemmi bi türlü karar veremiyoruz...malum benim 3üncü denememde başarısız oldu artık hiç kimseye inanmak gelmiyo içimden herkesten pinpirikleniyorum .......:KK17::KK17::KK17:
Yelizcim sağol canım inşaALLAH sende hamile kalacaksın az kaldı:KK68:şimdiye kadar tedavi olduğum hiçbir doktor co kültür den bahsetmedi benim bu son dondurulmuş embriyolardı bana kalırsa benim hamileliklerimin devam etmemesinin en önemli sebebi progestan ilaçlarının yetersiz gelmesi idi son 5 transferimde crinone jel kullandım kullanmak istemediğimi doktorlara üzerine basa basa söylediğim halde 8.transferde ben vajinal yolla ilaç almayacağım hap içeceğim dedim ALLAH'a şükür 10.haftaya geldik inşaALLAH sende çok uğraşmadan hamile kalırsın.inanç konusunda sana kesinlikle katılıyorum tüp bebek hastalarını banka olarak görüyorlar 2 kere histeroskopi oldum 6000 tl para verdim yok efendim rahim içi çok şekilsizmiş silikon balonlar yerleştirip düzelteceklermiş operasyon oldu ne yaptınız dr.bey gerek yoktu bişey yapmadım sağ tarafını lazerle biraz düzelttim dedi:KK57:gülermisin ağlarmısın :KK53:

Neşecim hiç sorma ben bir kaç gündür giriyorum topiğe ama topik maaşaALLAH almış başına gitmiş okumaya çalıştım beceremedim kime ne yazacağımı bilemedim atlayıpda kırdığım arkadaşlar olur diye hiç birşey yazmıyorum:oops:tatlım ben son dondiriklerin taransferini oldum 5 Ağustos da 3 üde tuttu sonra yoğun kanamalarım oldu doktoruma göre 3,yü düşürdüm sürekli yattım halada yatıyorum internet kullanmadım radyosyon v.s zaten
mide bulantılarım başladı son adete göre 10+2 olmam gerekiyor ama ultrasona göre biri bugün itibari ile 9+1 diğeri 10+0 doktor olabilir diyor kafana takma herşey iyi diyor ama gel bana anlat hamile olduğumu yakın akrabalara bile demedim hayırlısı ile 12 haftayı doldurayım inşaALLAH çok rahatlayacağım:KK71:sende yakında tedaviye başlıyorsun canım inşaALLAH bu sene hepimiz sağlıklı hamileler oluruz 2015 de doğumlarımız vakti geldikçe gerçekleşir:KK68::KK68::KK68:

Allahim yaaaa ikizi varmis hemde on haftalik olmus bileeeeee yerim onlari bennnnn canim rabbim sonuna kadar saglicakla gitmeni nasip etsin insallah :) seni coj özlemişiz valla ne yazisirdik ya :KK70:

Allahim yaaaa ikizi varmis hemde on haftalik olmus bileeeeee yerim onlari bennnnn canim rabbim sonuna kadar saglicakla gitmeni nasip etsin insallah :) seni coj özlemişiz valla ne yazisirdik ya :KK70:
evet Haticim benim için hayaldi ama Rabbim nasip etti.İyi dileklerin için çok sağol canım :KK68:aaahhhh neydi o eski günler :KK68::KK68:

Canlarim hepinize kucak dolusuuu sevgilerrr ;

Arada girip okuyorum kim napiyor ne alemdeler diye her girdigimde guzel guzel haberler aliyorum cok mutlu oluyorum sevinclerinizle.bizde kizlarimla biraz zorlu ama bir o kadar da guzel bir yolda ilerlemeye devam ediyoruz.kanamalari atlatip rahatladik derken simdide erken dogum riskiyle evde wc disinda kalkmadan yatiyorum.ins.cimcimelerim zamaninda gelip annecigini uzmezler:) rabbim bu yolda ilerleyen kimsnin yuzunu kara cikarmasin evlatlarini bagislasin.

Kendinize ve yavrulariniza iyi bakin.hepinizi seviyorum.

Arangirip okuyorum kim napiyor ne alemdeler diye her girdigimde guzel guzel haberler aliyorum cok mutlu oluyorum sevinclerinizle.bizde kizlarimla biraz zorlu ama bir o kadar da guzel bir yolda ilerlemeye devam ediyoruz.kanamalari atlatip rahatladik derken simdide erken dogum riskiyle evde wc disinda kalkmadan yatiyorum.ins.cimcimelerim zamaninda gelip annecigini uzmezler:) rabbim bu yolda ilerleyen kimsnin yuzunu kara cikarmasin evlatlarini bagislasin.

Masallah serenaycim demek iki kizin olacak allah inss vakinde sagsalim kucagina almayi nasip eylesin cnm bolbol dinlen inss biseycik olmayacak cnm

Canim hicccc yorma kendini bolca dinlen valla bende iki ay oldu işten ayrıldım mis gibi yatıyorum kalkiyorum geziyorum sende yorma kendini :)
Haticim bende işe gitmiyorum ilk 25 gün rapor alabildim doktor artık rapor vermiyor bende yıllık izinleri kullanıyorum hamilelik devam ederse inşaALLAH devam eder ücretsiz izin alacağım bir şekilde evde geçireceğim bu dönemi ben hep evdeyim canım mide bulantılarım var yakın zamana kadar kanamalarım vardı...Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inşaALLAH:KK68::KK68:Yüce Yaradan bütün kardeşlerimize kolay sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşaALLAH:KK68::KK68::KK68::KK68:

Arada girip okuyorum kim napiyor ne alemdeler diye her girdigimde guzel guzel haberler aliyorum cok mutlu oluyorum sevinclerinizle.bizde kizlarimla biraz zorlu ama bir o kadar da guzel bir yolda ilerlemeye devam ediyoruz.kanamalari atlatip rahatladik derken simdide erken dogum riskiyle evde wc disinda kalkmadan yatiyorum.ins.cimcimelerim zamaninda gelip annecigini uzmezler:) rabbim bu yolda ilerleyen kimsnin yuzunu kara cikarmasin evlatlarini bagislasin.

canım RABBİM yavrularını size bağışlasın inşaALLAH erken doğum olmaz ..iyi dileklerin için çok sağol :KK68::KK68::KK68::KK68::KK70:

Haticim bende işe gitmiyorum ilk 25 gün rapor alabildim doktor artık rapor vermiyor bende yıllık izinleri kullanıyorum hamilelik devam ederse inşaALLAH devam eder ücretsiz izin alacağım bir şekilde evde geçireceğim bu dönemi ben hep evdeyim canım mide bulantılarım var yakın zamana kadar kanamalarım vardı...Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın inşaALLAH:KK68::KK68:Yüce Yaradan bütün kardeşlerimize kolay sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşaALLAH:KK68::KK68::KK68::KK68:

Aminnnn gülüm benim :) isyerim sorunlu benim raporlarimi sorun ettiler bnde ayrıldım valla rabbim hamileligimizin devamını getirsin inşallah :)

Canim benim dualarim sizinle kizceler sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah :emir_bebek::emir_bebek::nazar: :KK19:

Aminnnn gülüm benim :) isyerim sorunlu benim raporlarimi sorun ettiler bnde ayrıldım valla rabbim hamileligimizin devamını getirsin inşallah :)
amin canım:KK68:benim iş yerinde suan sıkıntı yok.bende 14 Ekimde doktora gideceğim yavruları sağlıkla görürüm inşaALLAH :KK68:sonra bir oooooooohhhh diyeceğim.ALLAH C.C hepimize yardım etsin:KK68::KK68::KK68::KK68:

Bu arada kizlar,benim simdiye kadar gorup duydugum,tup bebek yapip da normal doguran yok..ben de normal istiyordum ama drum "seninki kiymetli bebek,nirmal dogumda az da olsa saglikla kucagina alamama ihtimali var,bu riski alamayiz" demisti..siz ne dusunuyorsunuz,duydunuz mu hic normal doguran?
Nazancım tüp bebek yapıp normal doğuran elbette var. İnşallah her şey yolunda giderse bir tanesi de ben olacağım. Sezeryan yapmak bence doktorun da hamilenin de işine geliyor, ikisi için de zahmetsiz oluyor. Ama gerçekten dünyada gereksiz sezeryan konusunda çok gereksiz bir ünümüz var. Eğer bebek ya da anne için bir tehlike yoksa ben bu keyfi sezeryanlara çok karşıyım. Hele ki "kıymetli bebek" muhabbetine çok kızıyorum. O ne biçim laf arkadaş, normal hamile kalanın bebeği kıymetsiz mi? Bırakalım doğumda nolacaksa olsun mu? Normal doğum adı üstünde normal olandır. Bebek için de anne için de en idealidir. Vücudumuz, doğamız bunun için programlanmıştır. Doğum sonrasında anneye büyük rahatlık ve kolaylık getirir, duş alır evine gidersin. Dikişlerin, ağrıların olmaz. Sütüm geldi gelmedi olmaz. Bebek her şeyiyle gelişimini tamamlayıp doğru zamanda dünyayla tanışır. Annenin rahminden çıkarken hastalıklara bağışıklık kazanması için çok gerekli sıvılara temas eder, vs. Sen zaten araştırmacı kişiliğinle bunları en az benim kadar biliyorsundur. :) Ben doktorumu değiştirirken, mecbur olmadıkça bana asla sezeryan yapmayacağı, sezeryan olmak zorundaysam bile bunun suyum, sancım geldikten sonra yani doğumun vakti geldiğinde yapılacağı taahhütünü aldım. "Şu gün şu saatte gel sezeryana alalım" şeklinde randevulu doğumları kabul etmiyorum. Doktorlar sağolsun tatil planlarına göre millete doğum yaptırtıyor. Ay ne doluymuşum ben de :) Tabii ki senin kararın ama bence kendini de bebeğini de bundan mahrum etme arkadaşım. Bir mecburiyet durumu olursa tabii sezeryan olursun. Ama durup dururken karnını kestirip, bebeğini kucağına aldığın gün ameliyatlı olmaya ne gerek var? İnşallah sağlıkla gelsin hepsi, hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.

Gunaydin Kislar nasilsiniz iyi haftalar Kalbimdesin okuyunca coooook sevindim Allshim saglikla sihhatle kucagina almayi Nasip etsin tatlim darisi bizim basiza sevgilerrrr

Gunaydin Kislar nasilsiniz iyi haftalar Kalbimdesin okuyunca coooook sevindim Allshim saglikla sihhatle kucagina almayi Nasip etsin tatlim darisi bizim basiza sevgilerrrr
sana da günaydın iyi haftalar canım :KK68:nasılsın uzun zaman girmedim topiğe kimseden haberim yok:oops:canım iyi dileklerin için çok sağol:KK68::KK68:dualarımdasınız:KK68:amin canım ammmmmiiiiiiinnnnn:KK15:

X