Sagolasin canim Allah razi olsun cok sukur bugunlere geldik... en son pazartesi gittim 2400-2500 civari dedi doktor iyi dedi kismetse 15 ekim sezeryan olacak benim ilk gebeligimden sezeryanim var cunku mecburi yani... toplamda 15 kilo aldim ama zayif basladigim icin pek belli olmuyo gorenler kilo almadin mi pek falan diyolar top gibi bi gobegim var
tabii ki karar sizin kararınız ama bişey olursa diye düşünmekten vazgeç bence. bende düşünüyorum korkuyorum ama yinede mutlu olduğum için almak istediğim eşyalara bakıyorum. Bazılarını alıyorum. Ve çok mutlu oluyorum.hiç bişey almasan da netten onun için bişeyler bak. hem fikir edinirsin hemde mutlu olursun. Eminim paşam da çok mutlu olur. Öpüyorum ikinizi de.
Canim burdan bakman daha iyi olur fiyatlar daha uygun kemeraltinda bir çok mağaza var ordan rahatlıkla bulabilirsinselenim sana yazdım ama niye böyle oldu
Bursaya gitmemiş olursam görüşelim kuzum süper olurben sana yazarken de bir tuhaflık oldu. boşver kk bizi kıskandı sanırsam :)) o zaman bir kaç hafta sonra gelirim bakarım. sende orada olursan göğsümüzde birer karanfille buluşuruz. gelirken sana yazarım ne istersen getiririm. İlgin için teşekkür ederim canım
cnm mrb masallah iyisiniz bende hic duymadim cnm dr verdigi sebepten oturu genelde gercekten hep sezeryen yapiyorlar inss senin gonlunden gecen olsun cnm bebisini sagsalim kucagina al inssBu arada kizlar,benim simdiye kadar gorup duydugum,tup bebek yapip da normal doguran yok..ben de normal istiyordum ama drum "seninki kiymetli bebek,nirmal dogumda az da olsa saglikla kucagina alamama ihtimali var,bu riski alamayiz" demisti..siz ne dusunuyorsunuz,duydunuz mu hic normal doguran?
Neşecim hiç sorma ben bir kaç gündür giriyorum topiğe ama topik maaşaALLAH almış başına gitmiş okumaya çalıştım beceremedim kime ne yazacağımı bilemedim atlayıpda kırdığım arkadaşlar olur diye hiç birşey yazmıyorumKalbimdesin cnm goruyorumki topige ugruyorsun lutfen aradada yaz en azindan senin guzel haberlerini bekliyorum bilmiyorum suan ne durumdasin ama senin yazilarini cok ozledik cnm benim inss hersey yolundadir cnm
Nazancım geçtiğimiz Salı günü doktordaydık eşimde bunu sordu doktor tabiki normalde yaptırıyoruz dedi ikizlerde bile oluyor ama bebeklerin gelişi çok önemli dedi ben çoğul gebeliklerde sezaryandan yanayım riskler o andada gelişebiliyormuş.tekil gebeliklerde tamamen annenin doğum kanalı ve bebeğin pozisyonu önemli dedi..Rabbim bebeğin ve senin için olabilecek en iyi doğum şeklini nasip etsinBu arada kizlar,benim simdiye kadar gorup duydugum,tup bebek yapip da normal doguran yok..ben de normal istiyordum ama drum "seninki kiymetli bebek,nirmal dogumda az da olsa saglikla kucagina alamama ihtimali var,bu riski alamayiz" demisti..siz ne dusunuyorsunuz,duydunuz mu hic normal doguran?
Ay cnm benim inan kendim hamis olsambu kadar sevinmezdimNeşecim hiç sorma ben bir kaç gündür giriyorum topiğe ama topik maaşaALLAH almış başına gitmiş okumaya çalıştım beceremedim kime ne yazacağımı bilemedim atlayıpda kırdığım arkadaşlar olur diye hiç birşey yazmıyorumtatlım ben son dondiriklerin taransferini oldum 5 Ağustos da 3 üde tuttu sonra yoğun kanamalarım oldu doktoruma göre 3,yü düşürdüm sürekli yattım halada yatıyorum internet kullanmadım radyosyon v.s zaten
mide bulantılarım başladı son adete göre 10+2 olmam gerekiyor ama ultrasona göre biri bugün itibari ile 9+1 diğeri 10+0 doktor olabilir diyor kafana takma herşey iyi diyor ama gel bana anlat hamile olduğumu yakın akrabalara bile demedim hayırlısı ile 12 haftayı doldurayım inşaALLAH çok rahatlayacağımsende yakında tedaviye başlıyorsun canım inşaALLAH bu sene hepimiz sağlıklı hamileler oluruz 2015 de doğumlarımız vakti geldikçe gerçekleşir
Bu arada kizlar,benim simdiye kadar gorup duydugum,tup bebek yapip da normal doguran yok..ben de normal istiyordum ama drum "seninki kiymetli bebek,nirmal dogumda az da olsa saglikla kucagina alamama ihtimali var,bu riski alamayiz" demisti..siz ne dusunuyorsunuz,duydunuz mu hic normal doguran?
sağol NeşeAy cnm benim inan kendim hamis olsambu kadar sevinmezdimMASALLAH size cok sevindim cnm arkadasim allah tamamina erdirecek inss bolbol yat dinlen sen iyi ol arada ugra yeter cnm tekrar gozun aydin cnm
Bu arada kizlar,benim simdiye kadar gorup duydugum,tup bebek yapip da normal doguran yok..ben de normal istiyordum ama drum "seninki kiymetli bebek,nirmal dogumda az da olsa saglikla kucagina alamama ihtimali var,bu riski alamayiz" demisti..siz ne dusunuyorsunuz,duydunuz mu hic normal doguran?
Amin canim insallah.bu bizim sinavimiz yelizcim umudumuzu kaybetmeyecegiz ins.birgün elbet olacak ben buna inaniyorum.nihaaaaaaaann meraba inşalahhhhhhh tedavinde başarılı olursun canım canı gönülden diliyorum topikte çok az kaldık zaten hamile olmayan bizde biran önce bebeklerimize kavuşalım
hosgeldin cnm hadi inss busefer son olsun cnm hayirli lsun tedavin bende inss kasimda baslicam
Ins.canim bu sefer bebeklerimiz bizimle olur.
cnm benium ilk tazede tupde sivi varmis dr gec farketti o sivi rahme akiyormus ve buda tutunmayi engellemis iki dondurulmus tedavimde tuttu ama onlarda ne yazzikki dusukle sonuclandi ben simdi dr la gorusmeye gittigimde hitereskopi istemeyi dusunuyorum pozitiflerden sonra negatife donmesi insani daha cok uzuyor inanki inss hakkimizda hayirlisi olur
butun kalbimle aminnnnnnnnnnn diyorum
Insallah canim.bu sefer bebeklerimiz bizimle kalir.hosgeldin cnm hadi inss busefer son olsun cnm hayirli lsun tedavin bende inss kasimda baslicam
cnm benium ilk tazede tupde sivi varmis dr gec farketti o sivi rahme akiyormus ve buda tutunmayi engellemis iki dondurulmus tedavimde tuttu ama onlarda ne yazzikki dusukle sonuclandi ben simdi dr la gorusmeye gittigimde hitereskopi istemeyi dusunuyorum pozitiflerden sonra negatife donmesi insani daha cok uzuyor inanki inss hakkimizda hayirlisi olur
butun kalbimle aminnnnnnnnnnn diyorum
Amin canim sagol.hayırlı uğurlu olsun tatlım. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.
amin cnm inss sagol arkadasim yuregine sagliksağol NeşeRabbim hepimize tattırsın anneliği inşaALLAH oğluna en kısa zamanda kardeşler gelir
amn cnm inss butun dilegim bu zatenInsallah canim.bu sefer bebeklerimiz bizimle kalir.