- 15 Temmuz 2013
- 1.380
- 283
- 123
Arkadaslar hayirli bayramlar hepinize
Size bisey sormak istiyorum. Esim 1aydir Quenzyme Q10 50mg gunde 1adet ve L-arginine 1000mg gunde 1adet kullaniyor. Bunlari kullandigindan beri sperm sivi yani su gibi geliyor. Böyle olması iyiye mi isaret yoksa kotuye mi?tedaviye baslamaya 1ay var. Telaslaniyorum yardım edin lutfen
hepinize iyi bayramlar arkadaşlarımmmmm
Sanada cnm benim nasilsin bende seni merak ediyordumhepinize iyi bayramlar arkadaşlarımmmmm
canım inşaALLAH bu sefer Rabbim yavrularını sana bağışlarsağolun kızlar iyiyimmm... işlerim çok yoğundu; sonra bayram da çok yoğun geçti.... ayın 2 sinde fakültedeydim yapılan kan tahlillerimizde sorun çıkmadı ancak yeni tedavim için önümde 39 kişi var... sanırım bir kaç ay daha tedavi olmayacak; rahatım yani :)))))) hepinizi çok öpüyorummmmm.....
Canım merhabaArkadaslar benim birkac gundur sol göğsümden acik renk sivi geliyor. Normal mi bu? Doktora gitmeme daha 1 hafta var. Meraklanirim simdi. Bilginiz varsa yazarsaniz cok sevinirim :)
Cnm iyi olmana sevindim inss son tedavin olsun cnm hakkinda hayirlisini nasip etsin yaradansağolun kızlar iyiyimmm... işlerim çok yoğundu; sonra bayram da çok yoğun geçti.... ayın 2 sinde fakültedeydim yapılan kan tahlillerimizde sorun çıkmadı ancak yeni tedavim için önümde 39 kişi var... sanırım bir kaç ay daha tedavi olmayacak; rahatım yani :)))))) hepinizi çok öpüyorummmmm.....
Erken dogum... Bebeklerimi kaybettim arkadaslar... Soyleyecek soz yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?