Cnm adini duymustum ama tam anlamiyla bilmiyorum ne tip hastalara uygulandigini inss hakkinda hayirlisi olsun cnmkızlaaaaaaar meraba hepinize hayırlı cumalar ..hepinize öpücüklyardkdaşlarımın bebişlerinede ayrıca öpücüklerr
aranızda tedavilerinde co cültür yaptıran varmıydı ....başarılı bi yöntem mi sizce yaptıranlardan yorum bekliyorum
şimdi bi doktor bana co kültürle deneme yapmanızı öneririm dedi de merak ettim bazıları bu yöntemin hasta çekmek için yapıldığını söylüyo forumda acaba dedim bizim kızlar ne düşünüyo _?_?
Yelizcimmm biz de seni öpüyoruz canım.kızlaaaaaaar meraba hepinize hayırlı cumalar ..hepinize öpücükler ...hamile güzel arkdaşlarımın bebişlerinede ayrıca öpücüklerr
aranızda tedavilerinde co cültür yaptıran varmıydı ....başarılı bi yöntem mi sizce yaptıranlardan yorum bekliyorum
şimdi bi doktor bana co kültürle deneme yapmanızı öneririm dedi de merak ettim bazıları bu yöntemin hasta çekmek için yapıldığını söylüyo forumda acaba dedim bizim kızlar ne düşünüyo _?_?
Cnm benimde 4.deneme olacak ancak son ikisi dondurulmus bencede sifirdan olanlar asil tedavi cunku yumi kalitesi embiriyo olusum tedavide en onemlisi bencede inss rabbim en kisa surede emeklerimizin mukafatini gonderir cnm sayiya takilma inss kismetinde olsun cnm gerisi bos
Yelizcimmm biz de seni öpüyoruz canım.
Co cültür ne ola ki ben hiç duymadım?
nihaaaaaaaann meraba inşalahhhhhhh tedavinde başarılı olursun canım canı gönülden diliyorum topikte çok az kaldık zaten hamile olmayan bizde biran önce bebeklerimize kavuşalımMerhaba kizlar.cumaniz mübarek olsun.
Umarim hepiniz iyisinizdir.bende ekim adetiyle baslayacagim sanirim 3.ye.bayram sonrasi kontrole gidicem.hakkimizda hayirlisi
hosgeldin cnm hadi inss busefer son olsun cnm hayirli lsun tedavin bende inss kasimda baslicamMerhaba kizlar.cumaniz mübarek olsun.
Umarim hepiniz iyisinizdir.bende ekim adetiyle baslayacagim sanirim 3.ye.bayram sonrasi kontrole gidicem.hakkimizda hayirlisi
cnm benium ilk tazede tupde sivi varmis dr gec farketti o sivi rahme akiyormus ve buda tutunmayi engellemis iki dondurulmus tedavimde tuttu ama onlarda ne yazzikki dusukle sonuclandi ben simdi dr la gorusmeye gittigimde hitereskopi istemeyi dusunuyorum pozitiflerden sonra negatife donmesi insani daha cok uzuyor inanki inss hakkimizda hayirlisi olurnedenini araştırdınız mı benimde negatif sonucum erkek kaynaklı sorunumuz... sizinki neden tutmadı sence?
doktor bana %80 embiryodan kaynaklı dedi %10 senden kaynaklı %10 diğer faktörler dedi...
bunu söyleyen Mustafa Bahçeci o yüzden ben artık embiryoların kalitesinin herşey demek olduğunu düşünüyorum.
butun kalbimle aminnnnnnnnnnn diyorumnihaaaaaaaann meraba inşalahhhhhhh tedavinde başarılı olursun canım canı gönülden diliyorum topikte çok az kaldık zaten hamile olmayan bizde biran önce bebeklerimize kavuşalım
Kizlar hepinize hayirli cumalar
Evet cnm yazin pek ugrayamadim sukur iyiyim cnm hic arastirma yapilmadi ama dr gittigimde bu konuda konusacam cnm mutlaka hayirli olsun cnm tedavin inss bu son olsun cnm inss rabbim hepimizin yuzunu guldursun amin cnmneşe canım nasılsın bayadır yoksun KK da inşallah iyisindir, canım bişey sorcam sen iki düşükten önce yada sonra genetik test yaptırdın mı merak ediyorum, acaba senin kanında pıhtılaşma varda ondan mı düşük oluyo araşyırdın mı hiç.
Buarada bende 3. dondurulmuş tedavimdeyim şuanda inşallah 2014 ün son ayları hepimize uğurlu gelir...
hosgeldin cnm hatirlamazmiyiz seni inss allah hakkinda hayirlisini nasip etsin cnm bende seni opuyorum cnmKızlar merhaba uzun zamandır yazamadim ama hep okudum sizleri her bir bebis haberinde sevindim :) kendim gibi evet az kaldi hamile kalmayan inşallah darisi bnm gibi bekleyen arkadaşlarıma ve bana da nasip olsun beni hatirlarsaniz mayis da 3. Nefatifi alip dinlenmeye gecmistim simdi çok kararsızim bayramda memleket e gitmeye korkuyorum yakinim da herkes ikinciye hamile ya da dogurdu saglikla buyutsunler tabi ama şimdi gözleri bize cevrilecekbayramdan sonra istanbulda gideyim bir yerle görüşeyim diyom biraz daha para biriktirmemiz lazim aslinda işte benden böyle kızlar öpüyorum sizleri bebikleri olanlarin ayrica
bebiklerinide öpüyorum :)
hosgeldin cnm hatirlamazmiyiz seni inss allah hakkinda hayirlisini nasip etsin cnm bende seni opuyorum cnm
Sağol cnm Allah razi olsun inşallah hepimiz için hayırlısı olsunhosgeldin cnm hatirlamazmiyiz seni inss allah hakkinda hayirlisini nasip etsin cnm bende seni opuyorum cnm
Canim benim bildigim kadariyla hurma,gebelikte erken doguma yol aciyormus.arada bende yiyorum ama duzenli hergun bol bol yemiyorum.zaten sekerli de...hurmayi dogum tarihine yakin gebelere oneriliyor diye biliyorum.cok tuketme bari,sikinti olmasin...
Tamam kuzum hemen yemeğe başlıyorum arı sütü bal polen propolis karısımi yiyorum günde 2 kez birde sabahları keçi boynuzu özü içiyorum birde doktor inifolic verdi onu da 3 aydir kullanıyorum malesef eşime birsey yediremiyorumdaha önce yaptığım kürler eşimin şeker direncini arttirmis oyüzden yasak henüz dusmemis sadece selenyum içiyor bir dahaki regliyle başlıyorum nasipse ve cok heyecanlıyım bütün hamislerden dualarınizi bekliyorum
arısütü bal polen propolisi yazmayı unutmuştum. en iyisini yapıyormuşsun. Canım arkadaşımmm dualarım seninle masalla birlikte bol bol dua ediyoruz sana. Rabbim kalbindekinin en güzelini versin inşallahhhhhhh.
canım bu arada bişey soracağım izmirde bebek arabalarını hem kaliteli hemde uyguna alacağım yerler vardır dimi? burada alanım çok kısıtlı, ilerleyen haftalarda oraya mı gelip baksam diyorum.
Bitanemmmm dün gittim bebek 470 gr dedi gayet iyi dedi.seker yuklemeside istemedi kilo almadgm icin.bebek ikerde daha hareketli olur korkma dedi bnde rahatladim :) ekimde biraz bisey almaya baslicam bnde hevesleniyorum ama eşim erken diyo :)
Ayyy ben de ozlemle bekliyorum hissetmeyi. Darisi basima insallaaaaahhh
Iyi aksamlar kizlar... yazilarinizi heyecanla okuyorum massallah tum hamislerimize tedaviye baslayan ve baslayacsk olan tum arkadaslarimizin Allah yardimcisi olsun insallah guzel sonuclanir... sari sekerim melindam insallah cok guzel bi tedavi sureci gecirirsin
bu arada bugun guzbahar aradi veeee tedaviye baslamis 4 yumi varmis insallah ilk mujdeyi ondan aliriz guzel haberler pespese gelsin insallah
Bende bugun utu islerini hizlandirim son bir posta kiyafetimiz kaldi hem cok zevkli bu minik seylerle ugrasmak hemde zor oluyo insanin beli cok agriyo son zamanlar
Hepinizi cook cok opuyorum ...
kızlaaaaaaar meraba hepinize hayırlı cumalar ..hepinize öpücükler ...hamile güzel arkdaşlarımın bebişlerinede ayrıca öpücüklerr
canım iyi olmanıza çok sevindim. Geçen gün aklımdan geçmiştin. Canım gün verdilermi doğum için ayrıca sezeryan yada normal belli mi sende? kaç kilo olmuş sen kilo aldınmı? oooo bir sürü soru var aklımdan geçen
Merhaba kizlar.cumaniz mübarek olsun.