2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Cnm adini duymustum ama tam anlamiyla bilmiyorum ne tip hastalara uygulandigini inss hakkinda hayirlisi olsun cnm

Yelizcimmm biz de seni öpüyoruz canım.
Co cültür ne ola ki ben hiç duymadım?

nedenini araştırdınız mı benimde negatif sonucum erkek kaynaklı sorunumuz... sizinki neden tutmadı sence?
doktor bana %80 embiryodan kaynaklı dedi %10 senden kaynaklı %10 diğer faktörler dedi...
bunu söyleyen Mustafa Bahçeci o yüzden ben artık embiryoların kalitesinin herşey demek olduğunu düşünüyorum.

Yelizcimmm biz de seni öpüyoruz canım.
Co cültür ne ola ki ben hiç duymadım?

ya bu yapay rahim dedikleri duymuşsundur aslında....adetin 21nci günü rahimden bi parça alıyolar sonra döllenen yumurtaları bu rahim parçaları içinde bekletiyolar ...hani normal tüp bebekte bi kabın içinde duruyo ya ..neyseee doktorun dediğine göre embriyolar rahim parçaları içinde durunca kendilerini rahimde sanıyolarmış gibi bişler dedi
amaaaaaaaaaaaannn konuşmalar mantıklı forumlarda da araştırdım kimi öneriyo kimi de hiç bi fark yok sadece para avı diyo bilmiyomm yaa
benim kafam çooooooook karıştı zaten inanmak istiyom bişilere aslında o yüzden bizim kızlar dan dedim acaba yapan varmı ki diye bi soruyum sizlere dedim işte ölee canımmm
öpüyommm

Merhaba kizlar.cumaniz mübarek olsun.
Umarim hepiniz iyisinizdir.bende ekim adetiyle baslayacagim sanirim 3.ye.bayram sonrasi kontrole gidicem.hakkimizda hayirlisi
nihaaaaaaaann meraba inşalahhhhhhh tedavinde başarılı olursun canım canı gönülden diliyorum topikte çok az kaldık zaten hamile olmayan bizde biran önce bebeklerimize kavuşalım

Umarim hepiniz iyisinizdir.bende ekim adetiyle baslayacagim sanirim 3.ye.bayram sonrasi kontrole gidicem.hakkimizda hayirlisi
hosgeldin cnm hadi inss busefer son olsun cnm hayirli lsun tedavin bende inss kasimda baslicam

cnm benium ilk tazede tupde sivi varmis dr gec farketti o sivi rahme akiyormus ve buda tutunmayi engellemis iki dondurulmus tedavimde tuttu ama onlarda ne yazzikki dusukle sonuclandi ben simdi dr la gorusmeye gittigimde hitereskopi istemeyi dusunuyorum pozitiflerden sonra negatife donmesi insani daha cok uzuyor inanki inss hakkimizda hayirlisi olur

nihaaaaaaaann meraba inşalahhhhhhh tedavinde başarılı olursun canım canı gönülden diliyorum topikte çok az kaldık zaten hamile olmayan bizde biran önce bebeklerimize kavuşalım
butun kalbimle aminnnnnnnnnnn diyorum

Kizlar hepinize hayirli cumalar

neşe canım nasılsın bayadır yoksun KK da inşallah iyisindir, canım bişey sorcam sen iki düşükten önce yada sonra genetik test yaptırdın mı merak ediyorum, acaba senin kanında pıhtılaşma varda ondan mı düşük oluyo araşyırdın mı hiç.

Buarada bende 3. dondurulmuş tedavimdeyim şuanda inşallah 2014 ün son ayları hepimize uğurlu gelir...

Kızlar merhaba uzun zamandır yazamadim ama hep okudum sizleri her bir bebis haberinde sevindim :) kendim gibi evet az kaldi hamile kalmayan inşallah darisi bnm gibi bekleyen arkadaşlarıma ve bana da nasip olsun beni hatirlarsaniz mayis da 3. Nefatifi alip dinlenmeye gecmistim simdi çok kararsızim bayramda memleket e gitmeye korkuyorum yakinim da herkes ikinciye hamile ya da dogurdu saglikla buyutsunler tabi ama şimdi gözleri bize cevrilecek bayramdan sonra istanbulda gideyim bir yerle görüşeyim diyom biraz daha para biriktirmemiz lazim aslinda işte benden böyle kızlar öpüyorum sizleri bebikleri olanlarin ayrica bebiklerinide öpüyorum :)

Evet cnm yazin pek ugrayamadim sukur iyiyim cnm hic arastirma yapilmadi ama dr gittigimde bu konuda konusacam cnm mutlaka hayirli olsun cnm tedavin inss bu son olsun cnm inss rabbim hepimizin yuzunu guldursun amin cnm

hosgeldin cnm hatirlamazmiyiz seni inss allah hakkinda hayirlisini nasip etsin cnm bende seni opuyorum cnm

hosgeldin cnm hatirlamazmiyiz seni inss allah hakkinda hayirlisini nasip etsin cnm bende seni opuyorum cnm

UOTE="nese77, post: 37087110, member: 392542"]hosgeldin cnm hatirlamazmiyiz seni inss allah hakkinda hayirlisini nasip etsin cnm bende seni opuyorum cnm[/QUOTE]
Sağol cnm Allah razi olsun inşallah hepimiz için hayırlısı olsun

Canim benim bildigim kadariyla hurma,gebelikte erken doguma yol aciyormus.arada bende yiyorum ama duzenli hergun bol bol yemiyorum.zaten sekerli de...hurmayi dogum tarihine yakin gebelere oneriliyor diye biliyorum.cok tuketme bari,sikinti olmasin...

sağol canım benim bilgim yoktu ama zaten çok tüketmiyorum hergün 1 tane. iyiki de tüketmemişim. :)

Bitanemmmm dün gittim bebek 470 gr dedi gayet iyi dedi.seker yuklemeside istemedi kilo almadgm icin.bebek ikerde daha hareketli olur korkma dedi bnde rahatladim :) ekimde biraz bisey almaya baslicam bnde hevesleniyorum ama eşim erken diyo :)

tabii ki karar sizin kararınız ama bişey olursa diye düşünmekten vazgeç bence. bende düşünüyorum korkuyorum ama yinede mutlu olduğum için almak istediğim eşyalara bakıyorum. Bazılarını alıyorum. Ve çok mutlu oluyorum.hiç bişey almasan da netten onun için bişeyler bak. hem fikir edinirsin hemde mutlu olursun. Eminim paşam da çok mutlu olur. Öpüyorum ikinizi de.

canım iyi olmanıza çok sevindim. Geçen gün aklımdan geçmiştin. Canım gün verdilermi doğum için ayrıca sezeryan yada normal belli mi sende? kaç kilo olmuş sen kilo aldınmı? oooo bir sürü soru var aklımdan geçen

Yelizimmm co cültürü bilmiyorum ama seni gördüğüme çok sevindim. Bizde seni çok öpüyoruz.

Sagolasin canim Allah razi olsun cok sukur bugunlere geldik... en son pazartesi gittim 2400-2500 civari dedi doktor iyi dedi kismetse 15 ekim sezeryan olacak benim ilk gebeligimden sezeryanim var cunku mecburi yani... toplamda 15 kilo aldim ama zayif basladigim icin pek belli olmuyo gorenler kilo almadin mi pek falan diyolar top gibi bi gobegim var

hayırlı uğurlu olsun tatlım. Rabbim yüzünü güldürsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…