canım ben uzun süredir bebeğimi hissediyorum ama biliyorsunuz benim göbeğim hepinizden önce çıktı. bak ağzına bişey aldıktan yaklaşık 15-20 dk sonra hareketleri daha da belirginleşiyor. benimki hiç durmuyor. ve ben dediğim gibi uzun süredir hissediyorum. elini göbeğine koy ve bebeğinle konuş.Ayrıca herkesin vücut yapısı bir değil.
Kötü düşünme ben her şeyi almaya başladım Allahım hevesimizi kursağımızda bırakmayacak inanıyorum. kötü düşünmemeye çalış ben öyle yapıyorum. Dr her şey yolunda diyorsa bilki bişey yok. DR dan sonraki haberini bekliyorum canım.
Canım benim unutmamissindün görüşme güzel geçti Dr çok sevdim yumilerime baktı ve o.6 amh ya göre çok çok güzel dedi isterseniz bu ay hemen başlayalım biz araya bayram gireceği için yok dedik biede ben 15 gün bursada kalicam ona göre işlerimizi ayarlayalım diye kabul etmedik nasipse ekim reglisiyle başlıyorum Rabbim bu sefer yüzümü guldursun 4.deneme de yavruma kavusayim duaların içinde çok teşekkür ederim kuzum masal kizceye ve kendine iyi bak öpüyorum ve sevgiyle kucakliyorum
Nazancım nasılsın?
Pazar akşamı klasik müzik konserindeydik. Ben de ilk defa orada hissettim bebeğimin karnımdaki hareketlerini. :) Böyle gözün seyirir ya, karnım seyirdi pıt pıt :) Demek ki boşuna demiyorlar klasik müzik dinletin bebeğinize diye :) 2 gündür özellikle akşamları kıpraşıyor, çok mutlu oluyorum. 1 haftaya kalmaz sen de hissedersin tahminim.
Bu arada benim de plesantam öndeymiş. Seninle aynı gün doğururuz biz bu gidişle inanıyorum. :)
Slmlar herkese
Hergün girip okuyorum ama bi türlü yazamadım. Geçen hafta bir sürü olumsuz luklar vardı. Suyu biraz azalmiş dedi doktor. Plesenta biraz büyük ve rahmi kaplamış görünüyor demisti doktorum. Bu hafta korkuyla gittim ama cok sukur hersey yoluna giriyor. Daha iyi gordum.suyu duzelmis dedi doktorcum.Plesenta biraz asagida ama ileriki haftalarda duzelebilir takip edicez dedi bide. Cok sukur rabbime. Bayramdan hemen sonra perinatologa gorunucem insallah, randevumu bugunden aldim. Tek sıkıntım geceleri agrili kasilma oluyor. bunun olmaması icin her gece yarim endol fitil kullanıyordum. Fakat dun yan etkilerini okudum. Bagirsak delinmesi gibi ciddi yan etkileri varmıs. Siyah ketremsi dışkı oldugunda doktorunuza soyleyin diyordu prospektuste. Bende uzun suredir bu sekildeydi. Korktum bugun gorustum doktorumla ilacı kullanma dedi. Kasılmam olunca napıcamı bilmiyorum biraz bu yuzden tedirginim. Dun gece kullanmadım ilk defa hafif agrilarim oldu ama idare ettim. Ama bazen siddetli oluyor. Insallah olmaz artik.herseyin yoluna girmesini icin bol bol dua ediyorum. Bu arada 4lu testimiz temiz cikti. Bakalim perinatolog ne dicek merak ediyorum. Offf cok uzun yazdim sanirim 18. Hafta icine de girdik cok sukur. Hala bi takvim yapamadim. Hepinizin mesajlarinı tek tek okuyorum. Seviyorum sizleri cook opuldunuz. Allaha emanet olun
Amin canım inşallah çok teşekkür ederimCanimmm Rabbim gonlundekini nasip etsin bu kez bebislerini sana versin insallah
Tamam kuzum hemen yemeğe başlıyorum arı sütü bal polen propolis karısımi yiyorum günde 2 kez birde sabahları keçi boynuzu özü içiyorum birde doktor inifolic verdi onu da 3 aydir kullanıyorum malesef eşime birsey yediremiyorumdaha önce yaptığım kürler eşimin şeker direncini arttirmis oyüzden yasak henüz dusmemis sadece selenyum içiyor bir dahaki regliyle başlıyorum nasipse ve cok heyecanlıyım bütün hamislerden dualarınizi bekliyorum
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah bu son olurseninde az kalmış kizceye kavuşmaya sağlıkla ve vaktinde gelsin inşallah kizceye ve kendine iyi bak öpüyorum bu arada ismi ne
kızlar nasılsınız...sizi takip ediyorum ama bir yandan çalışıp bir yandanda hazırlıkları bitirmeye çalıştığımdan pek yazamıyorum.herkes iyi maşallah:)melindam3535 tedavin şimdiden hayırlı olsun,bebeğin bu sefer sıkı sıkı tutunsun sana inşallah.takipteyim güzel haberlerinle sevineceğiz inşallah.
biz 34.haftaya girdik allaha şükür yarın kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır.bakalım doğum ile ilgili ne zaman konuşacağız benim doktorum daha hiç bir şey söylemiyor.zaman yaklaştıkca heyecanlanıyor insan.hayırlısı ile gelsin inşallah bebeklerimiz.
Amin inşallah Canım benim çok teşekkür ederim pasaya ve kendine iyi bakBitanemmmm inşallah bu tedavin bebegini getirir aminnn bnde esime bsy yediremiyordum :)) bendebol dua diyorum baska bsy demiyorum :)
kuzum çok teşekkür ederimIyi aksamlar kizlar... yazilarinizi heyecanla okuyorum massallah tum hamislerimize tedaviye baslayan ve baslayacsk olan tum arkadaslarimizin Allah yardimcisi olsun insallah guzel sonuclanir... sari sekerim melindam insallah cok guzel bi tedavi sureci gecirirsin
bu arada bugun guzbahar aradi veeee tedaviye baslamis 4 yumi varmis insallah ilk mujdeyi ondan aliriz guzel haberler pespese gelsin insallah
Bende bugun utu islerini hizlandirim son bir posta kiyafetimiz kaldi hem cok zevkli bu minik seylerle ugrasmak hemde zor oluyo insanin beli cok agriyo son zamanlar
Hepinizi cook cok opuyorum ...
Cok sukur kacaklar birbir gelmeye basldi
Nhal cim iyi olmaniza cok sevindim zaman kisaldi gercekten ama ben hal tam dogum havasina giremedim sanirim bayrami atlatinca telas baslayacak
Tamam kuzum hemen yemeğe başlıyorum arı sütü bal polen propolis karısımi yiyorum günde 2 kez birde sabahları keçi boynuzu özü içiyorum birde doktor inifolic verdi onu da 3 aydir kullanıyorum malesef eşime birsey yediremiyorumdaha önce yaptığım kürler eşimin şeker direncini arttirmis oyüzden yasak henüz dusmemis sadece selenyum içiyor bir dahaki regliyle başlıyorum nasipse ve cok heyecanlıyım bütün hamislerden dualarınizi bekliyorum
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah bu son olurseninde az kalmış kizceye kavuşmaya sağlıkla ve vaktinde gelsin inşallah kizceye ve kendine iyi bak öpüyorum bu arada ismi ne
Amin Inşallah kuzum maşallah kizceninBu sefer olacak cnm ben inanıyorum,ela olacak inşallah kızımızın adı
Kalinkacım çoook teşekkür ederim Allah razı olsun. Beni mahçup ediyorsunuz.Canim benim cok gecmis olsun e
canim benim cok gecmis olsun ge cmis olsun gecenlerde bende usutum bikac gun sabah aksam taze naneyle limonu dorde bolup kaynatip ictim ve cok sukur hemen toparladim... resmini bende gordum gercekten cook tatli olmus annelik cok yakisacak nur yuzune... recep has a randevu almana cok sevindim gercekten cok iyi bi doktor guzel haberlerle gelirsin insallah
canım benim bildiğim kadarıyla sıfırdan 3 tüp bebek demek oluyor o. Çünkü dondurulmuşun varsa da o ay ki yumurtaların aynı mahsül oluyor diyim, her ay farklı oluyor yumurtaların kalitesi felan o yüzden 3 sıfırdan tüpteKIZLAR 2. TÜP BEBEK DENEMESİ DEDİĞNİZ DONDURULMUŞ TRANSFERİDE DAHİL Mİ YOKSA HERŞEYİ SİL BAŞTAN BAŞLADIĞINIZ TÜP BEBEKLERMİ 2. DENEME OLUYOR. YANİ 3 DNEEMEDEN SONRA OLASILIK DÜŞÜYOR DİYOLAR YA BU 3 KERE DONDURULMUŞ TRANSFERİMİ YOKSA 3 TÜP BEBEK DENEEMSİ EN BAŞTAN????
canım benim bildiğim kadarıyla sıfırdan 3 tüp bebek demek oluyor o. Çünkü dondurulmuşun varsa da o ay ki yumurtaların aynı mahsül oluyor diyim, her ay farklı oluyor yumurtaların kalitesi felan o yüzden 3 sıfırdan tüpte
canım ayrıca sayıyla sınırlama zaten Rabbim ne zaman nasip ederse diyelim biz buna yumurta ve sperm oldukça ve Rabbim izin verdiği sürece denemeye devam :)Çok mantıklı bencede öyle olmalı zaten bizede umut gerek:)
Cnm benimde 4.deneme olacak ancak son ikisi dondurulmus bencede sifirdan olanlar asil tedavi cunku yumi kalitesi embiriyo olusum tedavide en onemlisi bencede inss rabbim en kisa surede emeklerimizin mukafatini gonderir cnm sayiya takilma inss kismetinde olsun cnm gerisi bosKIZLAR 2. TÜP BEBEK DENEMESİ DEDİĞNİZ DONDURULMUŞ TRANSFERİDE DAHİL Mİ YOKSA HERŞEYİ SİL BAŞTAN BAŞLADIĞINIZ TÜP BEBEKLERMİ 2. DENEME OLUYOR. YANİ 3 DNEEMEDEN SONRA OLASILIK DÜŞÜYOR DİYOLAR YA BU 3 KERE DONDURULMUŞ TRANSFERİMİ YOKSA 3 TÜP BEBEK DENEEMSİ EN BAŞTAN????