2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Bitanemmmm dün gittim bebek 470 gr dedi gayet iyi dedi.seker yuklemeside istemedi kilo almadgm icin.bebek ikerde daha hareketli olur korkma dedi bnde rahatladim :) ekimde biraz bisey almaya baslicam bnde hevesleniyorum ama eşim erken diyo :)

Canimmm Rabbim gonlundekini nasip etsin bu kez bebislerini sana versin insallah

Ayyy ben de ozlemle bekliyorum hissetmeyi. Darisi basima insallaaaaahhh

Canimm herseyin yoluna girdigine cook sevindim. Kasilmalarinda en kisa surede gecer insallahh. Allah yardimcin olsun, bebisini sana bağışlasın. Saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh. Dualarim seninle canimmm

Bitanemmmm inşallah bu tedavin bebegini getirir aminnn bnde esime bsy yediremiyordum :)) bendebol dua diyorum baska bsy demiyorum :)

Iyi aksamlar kizlar... yazilarinizi heyecanla okuyorum massallah tum hamislerimize tedaviye baslayan ve baslayacsk olan tum arkadaslarimizin Allah yardimcisi olsun insallah guzel sonuclanir... sari sekerim melindam insallah cok guzel bi tedavi sureci gecirirsin

bu arada bugun guzbahar aradi veeee tedaviye baslamis 4 yumi varmis insallah ilk mujdeyi ondan aliriz guzel haberler pespese gelsin insallah
Bende bugun utu islerini hizlandirim son bir posta kiyafetimiz kaldi hem cok zevkli bu minik seylerle ugrasmak hemde zor oluyo insanin beli cok agriyo son zamanlar
Hepinizi cook cok opuyorum ...

Cok sukur kacaklar birbir gelmeye basldi
Nhal cim iyi olmaniza cok sevindim zaman kisaldi gercekten ama ben hal tam dogum havasina giremedim sanirim bayrami atlatinca telas baslayacak

Bitanemmmm inşallah bu tedavin bebegini getirir aminnn bnde esime bsy yediremiyordum :)) bendebol dua diyorum baska bsy demiyorum :)
Amin inşallah Canım benim çok teşekkür ederim pasaya ve kendine iyi bak
kuzum çok teşekkür ederim kolay gelsin paşa sağlıkla giysin cicilerini guzbaharima çok sevdim güzel haberlerini bekliyoruz

Cok sukur kacaklar birbir gelmeye basldi
Nhal cim iyi olmaniza cok sevindim zaman kisaldi gercekten ama ben hal tam dogum havasina giremedim sanirim bayrami atlatinca telas baslayacak

Aynen canım ya daha çok zamanım varmış gibi geliyor ama kaldı 1ay daha bizim işler duruyor,eşyalar yıkanacak ütülenecek.daha eksiklerim var onlarıda tamamlamam gerek. Yarın muayenemiz var inşallah iyidir miniğim

Bu sefer olacak cnm ben inanıyorum,ela olacak inşallah kızımızın adı

Kalinkacım çoook teşekkür ederim Allah razı olsun. Beni mahçup ediyorsunuz.
Recep Has'ın da randevuları çok doluydu ama sağolsun akşam 19:30 a sıkıştırdılar beni.
Ben de senin güzel haberlerini bekliyorum, oğluna sağlıkla, hayırla kavuşmanı diliyorum. Çok heyecanlanıyorum senin için.

KIZLAR 2. TÜP BEBEK DENEMESİ DEDİĞNİZ DONDURULMUŞ TRANSFERİDE DAHİL Mİ YOKSA HERŞEYİ SİL BAŞTAN BAŞLADIĞINIZ TÜP BEBEKLERMİ 2. DENEME OLUYOR. YANİ 3 DNEEMEDEN SONRA OLASILIK DÜŞÜYOR DİYOLAR YA BU 3 KERE DONDURULMUŞ TRANSFERİMİ YOKSA 3 TÜP BEBEK DENEEMSİ EN BAŞTAN????

canım benim bildiğim kadarıyla sıfırdan 3 tüp bebek demek oluyor o. Çünkü dondurulmuşun varsa da o ay ki yumurtaların aynı mahsül oluyor diyim, her ay farklı oluyor yumurtaların kalitesi felan o yüzden 3 sıfırdan tüpte

Çok mantıklı bencede öyle olmalı zaten bizede umut gerek:)

Cnm benimde 4.deneme olacak ancak son ikisi dondurulmus bencede sifirdan olanlar asil tedavi cunku yumi kalitesi embiriyo olusum tedavide en onemlisi bencede inss rabbim en kisa surede emeklerimizin mukafatini gonderir cnm sayiya takilma inss kismetinde olsun cnm gerisi bos

kızlaaaaaaar meraba hepinize hayırlı cumalar ..hepinize öpücükler ...hamile güzel arkdaşlarımın bebişlerinede ayrıca öpücüklerr

aranızda tedavilerinde co cültür yaptıran varmıydı ....başarılı bi yöntem mi sizce yaptıranlardan yorum bekliyorum
şimdi bi doktor bana co kültürle deneme yapmanızı öneririm dedi de merak ettim bazıları bu yöntemin hasta çekmek için yapıldığını söylüyo forumda acaba dedim bizim kızlar ne düşünüyo _?_?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…