Sukurler olsun rabbime :)))allahim sizlere de nasip etsin bu tarifsiz mutlulugu sizlere de yasatsin:)
Cok mutluyumm elim ayagim titriyor soktayimmmmmmm
Transferimi gogsen hoca yapmisti😊,sen bilirsin ama 16.gun degerin den sonra estrofemi kestirdi hocam,bence ilac devami konusunda yaptir bence,benim 12 304,14 802,16 1769.Insaallah hayirlisiyla allahim tamamina eridirir kuzum🙏🙏ultrasona 10-12 gun sonra gelin dedi bakalim haftaya gidip gitmemek konusunda kararsizim bende sadece kese icin gitmek acikcasi bilmiyorum isin asli vajinal ultrason istemiyorum😔yillardir Doktor hastane cok yiprandim.Doktorum göğşen önalan perscim..
Değeri 200 ün üstünde olanlarda ihtimal var dedi..benim deger 299..bilemiyorum..benim yarın 14. Gün..ama ddiyorumki yarın kan vermiyim pazartesi günü yani 16. Gün veriyim..sence böyle yapsam nolur?yani bi sakıcası olabilir mi?bbirde senin değerlerin nasıl yazabilir misin canım..ve ne zaman doktora gitcen..doktor bana değer 1500ün üstüne çıkınca ultrasona git dedi
merhaba arkadaşlar yarın çatlatma iğnemi olucamçok heyecanlıyım. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.. Artık iğne yaparken acıyordu 3 gündür
Sukurler olsun rabbime :)))allahim sizlere de nasip etsin bu tarifsiz mutlulugu sizlere de yasatsin:)
Allah razi olsun canim benim insallah bebislerimize sag salim kavusalim
Transferimi gogsen hoca yapmisti😊,sen bilirsin ama 16.gun degerin den sonra estrofemi kestirdi hocam,bence ilac devami konusunda yaptir bence,benim 12 304,14 802,16 1769.Insaallah hayirlisiyla allahim tamamina eridirir kuzum🙏🙏ultrasona 10-12 gun sonra gelin dedi bakalim haftaya gidip gitmemek konusunda kararsizim bende sadece kese icin gitmek acikcasi bilmiyorum isin asli vajinal ultrason istemiyorum😔yillardir Doktor hastane cok yiprandim.
A aa sen de mi başkenttesin..peki simdi neree devam etceksin göğşen hocaya mı??Transferimi gogsen hoca yapmisti😊,sen bilirsin ama 16.gun degerin den sonra estrofemi kestirdi hocam,bence ilac devami konusunda yaptir bence,benim 12 304,14 802,16 1769.Insaallah hayirlisiyla allahim tamamina eridirir kuzum🙏🙏ultrasona 10-12 gun sonra gelin dedi bakalim haftaya gidip gitmemek konusunda kararsizim bende sadece kese icin gitmek acikcasi bilmiyorum isin asli vajinal ultrason istemiyorum😔yillardir Doktor hastane cok yiprandim.
Arkadaşcım kaç kan tahlili yaptırdın ve değerlerin neler öğrenebilir miyim acabaa ??
Ayy aynı anda yazmısızkizlar 12. gun degeri dr arayip soyledigimde bana daha gerek yok demisti ayin 6 randevu verdiler siz boyle yazinca bende yaptisam mi acaba
Ayy aynı anda yazmısızben de tam onu sordum..bence yaptır..pers haklı ilaçların devamı açısından önemli olabilir
Persim belirtin varmıydı hiç yazdın belki ama unutmuş olabilirim bende hiç belirti yok çok çok nadir adet sancısı oluyor arada o kadar akıntım vs olmadı hiç senin nasıldı
A aa sen de mi başkenttesin..peki simdi neree devam etceksin göğşen hocaya mı??
Senin 16. Gün değerin 1500ü geçmiş..işte hoca bana da dediki 1500ü geçince beni ara..muhtemelen bana da ilaç kestircek..
Ben yine de yarın kan verim madem.1500ü bulmaz ama olsun..senle değerlerimiz aynı gidecek gibi canım..
BBende alttan muayene istemiyorum artık..napsakki..yani zararı olr mu ki..zararlıysa doktorlar niye bakıyo.degilse neden istemiyoruzzor işlermiş.
Görmeye gitmesek sabredebilcez mi onu da sanmam..
cnm benim 10.gun 110 cikmisti 12. 298 cikmisti
Ayeti de yazdın akan sular durdu..çok doğru canım çok..Allah yardımcımız olsun..benim de hastane göresim o çatala yatasım hiiiç yok öyle bıktımki..neyse bakalım hayırlısı..Canim kendi drum hulusi hocaya devam etmeyi dusunuyorum ins🙏,bencede sen baktir hocayla irtibata gec.evet bakalim senin kac cikacak meraktayim.yok onceki tup bebegimde Altan Muayenede her hangi bir sikinti olmamisti,sikinti olacagi in degilde hastane gormek istemiyorum.Bence sabredelim 'suphesiz allah sabredenlerle beraberdir'bakara 153
Canim maşallah cok sevindim :) bizede eua et belirtin neydi cnm benim bugün 4. Günüm hafif adet sancisi gibi agri giriyor sanki dolu gibi kasiklarimSukurler olsun rabbime :)))allahim sizlere de nasip etsin bu tarifsiz mutlulugu sizlere de yasatsin:)
Değerlerimiz seninkide benziyor cnm,hangi merkez birde transfer günün ne zamndı?298 den sonra baktırmadın mı ben iki kes daha verdimߘʛ/QUOTE]
cnm adana baskent hast transfer gunum 8 kasimdi cnm dr istemedi 12. gun degerinden sonra ayin 6 si na ultrasona. cagirdi cnm
Kaçıncı gün kaç adet embriyoydu canım bize sadece 10-12 gun sonra gel dediler ,benımde 3 Kasım transfer 3.gün😊Değerlerimiz seninkide benziyor cnm,hangi merkez birde transfer günün ne zamndı?298 den sonra baktırmadın mı ben iki kes daha verdimߘʛ/QUOTE]
cnm adana baskent hast transfer gunum 8 kasimdi cnm dr istemedi 12. gun degerinden sonra ayin 6 si na ultrasona. cagirdi cnm