2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Kızlar bebeğim düştü....
canım üzülme lütfen inş bidahaki sefere yüzünü güldürsün rabbim
gerçekten yıpratıcı bebek işleri zor meşaggatli RABBİM o gücü hepimize versin sabırlı ve güçlü olabilelim
ne olur üzülme seni çok iyi anlıyorum bende 3 yasında bebegimi kaybettim ve gerçekten seni anlıyorum
ALLAHIM yar ve yardımcın olsun
bu konuda tüm dertli olan arkadaslarıma sabır ve yüzlerini güldürecek evlatlar nasip etsin RABBİM AMİN

selamün aleyküm anne adayları RABBİM hakkımızda hayırlı olanı versin diyerek bende aralık gibi baslıcam tedaviye su an kist tedavim devam ediyor bi aksilik olmazsa adetle baslıcaz

Kızlar bebeğim düştü....

:KK43:(( allah yardımcın olsun ne desek boş ben 1 haftadır beni teselli etmelerine rağmen ikna olamıyorum seni çok iyi anlıyorum
ama yapıcak bişey yok bidahakine inşalahh mucizelerimize kavuşacağız...

Son düzenleme:
gerçekten yıpratıcı bebek işleri zor meşaggatli RABBİM o gücü hepimize versin sabırlı ve güçlü olabilelim
ne olur üzülme seni çok iyi anlıyorum bende 3 yasında bebegimi kaybettim ve gerçekten seni anlıyorum
bu konuda tüm dertli olan arkadaslarıma sabır ve yüzlerini güldürecek evlatlar nasip etsin RABBİM AMİN

yaa çok etkilendim 3 yaşında bebek :KK43::KK43: rabbim sizi cennette buluştursun inşalahh..biz yumurtalarımızı kaynettiğimize üzülürken
senin acına ne dicemi bilemedim allah sabır versin inşalahh yeni tedavinle bebeğine tez zamanda kavuşursun..

yaa çok etkilendim 3 yaşında bebek :KK43::KK43: rabbim sizi cennette buluştursun inşalahh..biz yumurtalarımızı kaynettiğimize üzülürken
senin acına ne dicemi bilemedim allah sabır versin inşalahh yeni tedavinle bebeğine tez zamanda kavuşursun..
saol canım AMİN İNŞ ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN aynı dileklerle canım teşekkürler

selamün aleyküm anne adayları RABBİM hakkımızda hayırlı olanı versin diyerek bende aralık gibi baslıcam tedaviye su an kist tedavim devam ediyor bi aksilik olmazsa adetle baslıcaz

Ve aleyküm selam hosgeldin cnm seninde basin sağolsun rabbim bu tedavinde yüzünü güldürsun inşallah tedavin hayirli olur

bak şuan burda ezanlar okunuyo..bunun hürmetine bu cuma gününde Allahım sana sağlıklı bir evlat nasip etsin..ve bunun ilk haberini al o maille inşallah..haydi hayırlısı..
sabret azcık daha,bitti ne güzel :)

Allah razi olsun canim sende mis kokulu melegini sag salim kucagina al insallahh rabbim korusun sizi

kizlar hepinize hayirli cumalar

Kizlaar kani verdim ,sonucu 5te mail aticaklar.gecmez 5saat bana .offf allahim su mubarek cuma gunu benim ve benim gibi sonuc bekleyen tum arkadaslarimin yuzunu guldur bu imtihandan mutlu sonuclarla cikmayi hayirlisiyla nasip et(amin)
cnm insss guzel haberle donersin heycanla bekliyorum

hamile olan arkadaşlar rabbim hamileliğinizin davamını getirsin inş sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınz rabbim bizlerede naşi etsin amin
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:bu nazar boncukları sizlere ve bebeklerinize maşallahh
sagol cnm allah insss sanada yasatsin

eşime dedim bugün gidip kan testi yaptırıp kurtulayım bu işkencede müsade etmedi yarın sabah beraber gidicez üzülürsün sen olmazsa yanında olmak istiyorum dedi :KK43: o sonucu tek başıma kaldıramıycam sanırım :KK43: baya kırmızı kandı ama kahverengi olunca yerleşme oluyomuş diye okudum burada ne olur dua edin Rabbimden başka kimsem yok:KK43:
cnm inss yerlesme lekesidir o cok okuduk boylehamis olanlari insss sendeoyle olursun

arkadaşlar salı günü 2 tane donmuş yavrucaklarımı almaya gidecem bana dua edinn olur muu :)
hadi insss cnm sonuda guzel olsun

ilk deneme mutlu son :) 4 haftalık olmuşuz :)
gözun aydin cnm hayirli olsun

Kızlar bebeğim düştü....
ayyyy cnm cok uzuldum ya resmen icim buruldu inss rabbim en kisa surede yavrunun yerini doldursun gecmis olsun cnm

inşallah öyledir canım senin duyguların bambaşkadır şuan Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin sorunsuz bir hamilelik geçir inşallah .. gerçekten çok iyisiniz kızlar ya insanlar bu tedavi döneminde çok hassas oluyor ve sizin her söylediğiniz beni o kadar rahatlatıyoki anlatamam piskoloğa gitsem bu denli teselli olmam :) aynı kaderi paylaşıyoruz ve ancak birbirimizi yine biz anlıyoruz inşallah herşey güzel olur hepimiz için bebişlerimiz olur...
Sagol canım Allah razı olsun..çok güzel birsey yeterki tamamına ersin saglıkla doğsun da..hepimiz için böyle..
Bizi birbirimizden başka kim anlarki..dualarımızı isteklerimizi yaşadıklarımızı paylaşmak çok güzel..kafamız rahatlıyo..Allah sonumuzu güzel etsin de bebeklerimizin durumlarını paylaşalım. .

Kızlar bebeğim düştü....

Canim Allahim yardimcin olsun. Doktorum saglikli bir embriyo olsa tutunurdu demisti bi arkadasima. Belki devam etseydi bir suru saglik problemiyle karsilasacaktin. Allahdan hayirlisini dileyelim canim. Hakkinda hayirlisi boyleymis demek lazim. Allahim sabir versin. :KK43:

Sevilcan ben çok üzüldüm..Allah sabırlar versin,cennette bbuluştursun insallah..tekrar nasip etsin Allah evlat sevgisini sağlıkla sıhhatle inşallah. .tedavin hayırlı olsun yüzün gülsün arkadaşım

Ben varim dondurulmuş embriyo ile bekleyen :KK16: 30 Kasım test tarihim Allahim hayirli haberler versin inşallah hepimize
hadi bakalım inş canım hayırlı haberlerini sabırsızlıkla beklicez bu arada canım 4 gün oldu sanırım bi belirti falan varmı değişiklik hissediyormusun kızlar yerleşmede 3. günü oluyormuş yani ilk 3 gün çok önemli pozitiflikte
Ve aleyküm selam hosgeldin cnm seninde basin sağolsun rabbim bu tedavinde yüzünü güldürsun inşallah tedavin hayirli olur
saol canım teşekkürler hosbuldum AMİN İNŞ hepimizin tedavisi hayırlı olsun
Sevilcan ben çok üzüldüm..Allah sabırlar versin,cennette bbuluştursun insallah..tekrar nasip etsin Allah evlat sevgisini sağlıkla sıhhatle inşallah. .tedavin hayırlı olsun yüzün gülsün arkadaşım
saol canım çok teşekkürler kızlar AMİNNN yüce RABBİM bu yolda yüzümüzü güldürsün kızlar lütfen üzülmeyin sadece aynı duyguları paylasıyorum diye yazdım güçlü olabilelim diye yazdım ne olur üzülmeyin mutlu olalımki bebişlerimizde güçlü olsun

kızlar merhaba ...

dün opum oldu 10 yumurtam toplandı ama maalesef sadece 3 ü olgunmuş onunda 2 si döllenmiş.. beklemeye gerek yok yarın gelin yerleştirelim dediler.. biraz üzüldüm ama bunada şükür tabi.. Allahım hayırlısını versin inşallah..

kızlar merhaba ...

dün opum oldu 10 yumurtam toplandı ama maalesef sadece 3 ü olgunmuş onunda 2 si döllenmiş.. beklemeye gerek yok yarın gelin yerleştirelim dediler.. biraz üzüldüm ama bunada şükür tabi.. Allahım hayırlısını versin inşallah..

Bunada şükür tatlım. ..düşünme hic bunları.guzelce banyonu yap abdestini.bol bol dua et.
Allah yardimcin olsun.

Arkadaşlar merhaba hepinize. Bende tüp bebek tedavisine başladım dün iğneleri yapmaya başladık pazartesi kontrol var inşallah. Allah hepimize hayırlı sonuçlar versin inşallah.
Bu arada ben yumurta toplama işleminden çok tedirgin oluyorum. Açıkçası anestezi korkutuyo. tüp bebek yaptıran arkadaşlar bu konuda bana bilgi verebilirler mi? öncesi ve sonrasında neler oldu?

canım ben de seni hatırladım, baska bi topikte konusmustuk biz de. Çikolata kardesligi :KK37: Bu topikte baya kistli arkadas var, insallah güzel olur her sey. Hosgeldin :KK42:

ben ankara başkent hastanesinde yapıyorum raporlu 1.670 + ilaçlar raporsuz 2.200 + ilaçlar ama değiştimi bilmiyom :KK1:
ayy canımm agzına saglık, tam olarak merak ettiğim buydu

yaa öğretmensin ne hoş yaa:KK34: ne öğretmenisin :KK52: bu arada 3 aydır adet olmuyonda nasıl tüp olacak ben anlamadım valla :26: doktorum bana kilo ver dedi biliyomusun zaten kilolu değilimki :KK1:

canım o kilo vermeyi agızları alısmıs herkese diyolar heralde :KK1: bence dengeli beslenelim yeter :KK56: bende 60 kiloyum valla, hatrısayılır bi agırlıgım var :KK9: benim doktor bişiy demedi ama. canım benim kullandıgım Lucrin ayda bir vurulan bi igne, 3 ay falan once basladım. Zaten bu adeti kesiyomus, amaç kisti baskılamakmış, yaramaz kist :KK4: ama 2 ay kullansak yeter dedi (ki genelde 3 ay kullanılıyomus bu igne). en son 5 kasımda yupppiii baslıyoz diye gittim, çünkü 2 ay kullanmısım igneyi, bu sefer de doktorum şey dedi. Bi ay daha bekleyelim, yumurtalıkların fazla baskılanmıştır şu anda, ilaçlara istediğimiz cevabı alamayız, bir ay kadar bu Lucrinin etkisi rahatlasın oyle baslayalım dedi. Ben dumur tabi. Bi hayır vardır dedik, bekliyoruz 2 aralığı. Soyle bi hayır oldu, bu ay curuk dıslerımı yaptırttım :KK1: gebeliğe tam hazırlık :KK49: yani canım işin özü ben tüpe adet olmadan baslıcam. Bakalım hayırlısı. ya yazdıysan onceden nolur kusura bakma, sana uzun protokol uygulayacaktı dimi?? bu arada ben de ANkaradayım :KK34:

selam kızlar...

dün transfer için merkeze gittim.. muayne etti doktorum .. sonra rahim kalınlığını beğenmedi ... dediki bu ay yapsak şansımız bi kademe düşer.. bekleyelim bir dahaki ay seni hazırlayalım iyi bi şekilde. transferi bir dahaki ay yapalım dedi.. mecbur kabul ettik tabi.. ama sevindim bu işe bünyem daha iyi olcak inşallah ...

benden havadisler bu kadar ...

Her işte bi hayır vardır canım, rahmin dinlenince şansın artar. Doktorunun temkinli oluşu çok güzel. Hayırlı olur her sey insallah.

Kizlaar kani verdim ,sonucu 5te mail aticaklar.gecmez 5saat bana .offf allahim su mubarek cuma gunu benim ve benim gibi sonuc bekleyen tum arkadaslarimin yuzunu guldur bu imtihandan mutlu sonuclarla cikmayi hayirlisiyla nasip et(amin)
sserenay serenayyy, ben bile heyecandan bi hal oldum burda, sen ne haldesin kimbilir :KK52: hemen haber ver olur muuu
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.. çok moralim bozuk transferimin 8. günü bugün 3 yıldır bekliyorum özlemle çikolata kistim var 3 cm :KK43: dün gece lavoboya gittim akıntıyla karışık kırmızı renkli kan gördüm ve adet olcakmışım gibi şiddetli ağrılarım devam ediyor kötü hissediyorum normalmi sizce kızlar çok üzgünüm olmadı galiba..

canım şu anda durumun nedir. İnsallah hayırlı bi kanamadır. İyi düşünmeye calış. Ben de kistliyim bu arada. Rabbim hayırlısını versin

Arkadaşlar bende çikolata kisti hastasıyım iki tane çikolata kistim var birisi 4,5 birisi 3 cm bunun yanında yumurta rezervi azlığım da var. Doktorum ameliyatı hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum deyince ben erken yoldan tüp bebek denemeye başladım. 1 aralıkta sonucu öğrenicem bakalım kistlerimiz bizi üzecek mi

canım ben de kistliyim, 3.5 cm solda. Ben de ameliyat olmadım, hadi bakalım sen güzel sonuş al inşallah, bizlere de daha çok umut ol canım :emir_bebek::emir_bebek: sana ikiş bebiş yolladım :KK9: bu arada canım amh testi yaptın mı rezerv için, sonucun kac?

Kızlar bebeğim düştü....

Canım Allah sana metanet versin. Üzüleceksin çok normal, ama yola devam etmek için içindeki gücü kaybetme. 4 yılda 9 deneme yapıp sonra oğluşuyla televizyonda poz verenler var. Allah o kadar uğraştırmasın, ama umudunu yitirme olur mu

X