Arkadaşlar merhaba hepinize. Bende
tüp bebek tedavisine başladım dün iğneleri yapmaya başladık pazartesi kontrol var inşallah. Allah hepimize hayırlı sonuçlar versin inşallah.
Bu arada ben yumurta toplama işleminden çok tedirgin oluyorum. Açıkçası anestezi korkutuyo. tüp bebek yaptıran arkadaşlar bu konuda bana bilgi verebilirler mi? öncesi ve sonrasında neler oldu?
canım ben de seni hatırladım, baska bi topikte konusmustuk biz de. Çikolata kardesligi
Bu topikte baya kistli arkadas var, insallah güzel olur her sey. Hosgeldin
ben ankara başkent hastanesinde yapıyorum raporlu 1.670 + ilaçlar raporsuz 2.200 + ilaçlar ama değiştimi bilmiyom
ayy canımm agzına saglık, tam olarak merak ettiğim buydu
yaa öğretmensin ne hoş yaa
ne öğretmenisin
bu arada 3 aydır adet olmuyonda nasıl tüp olacak ben anlamadım valla :26: doktorum bana kilo ver dedi biliyomusun zaten kilolu değilimki
canım o kilo vermeyi agızları alısmıs herkese diyolar heralde
bence dengeli beslenelim yeter
bende 60 kiloyum valla, hatrısayılır bi agırlıgım var
benim doktor bişiy demedi ama. canım benim kullandıgım Lucrin ayda bir vurulan bi igne, 3 ay falan once basladım. Zaten bu adeti kesiyomus, amaç kisti baskılamakmış, yaramaz kist
ama 2 ay kullansak yeter dedi (ki genelde 3 ay kullanılıyomus bu igne). en son 5 kasımda yupppiii baslıyoz diye gittim, çünkü 2 ay kullanmısım igneyi, bu sefer de doktorum şey dedi. Bi ay daha bekleyelim, yumurtalıkların fazla baskılanmıştır şu anda, ilaçlara istediğimiz cevabı alamayız, bir ay kadar bu Lucrinin etkisi rahatlasın oyle baslayalım dedi. Ben dumur tabi. Bi hayır vardır dedik, bekliyoruz 2 aralığı. Soyle bi hayır oldu, bu ay curuk dıslerımı yaptırttım
gebeliğe tam hazırlık
yani canım işin özü ben tüpe adet olmadan baslıcam. Bakalım hayırlısı. ya yazdıysan onceden nolur kusura bakma, sana uzun protokol uygulayacaktı dimi?? bu arada ben de ANkaradayım
selam kızlar...
dün transfer için merkeze gittim.. muayne etti doktorum .. sonra rahim kalınlığını beğenmedi ... dediki bu ay yapsak şansımız bi kademe düşer.. bekleyelim bir dahaki ay seni hazırlayalım iyi bi şekilde. transferi bir dahaki ay yapalım dedi.. mecbur kabul ettik tabi.. ama sevindim bu işe bünyem daha iyi olcak inşallah ...
benden havadisler bu kadar ...
Her işte bi hayır vardır canım, rahmin dinlenince şansın artar. Doktorunun temkinli oluşu çok güzel. Hayırlı olur her sey insallah.
Kizlaar kani verdim ,sonucu 5te mail aticaklar.gecmez 5saat bana .offf allahim su mubarek cuma gunu benim ve benim gibi sonuc bekleyen tum arkadaslarimin yuzunu guldur bu imtihandan mutlu sonuclarla cikmayi hayirlisiyla nasip et(amin)
sserenay serenayyy, ben bile heyecandan bi hal oldum burda, sen ne haldesin kimbilir
hemen haber ver olur muuu
Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.. çok moralim bozuk transferimin 8. günü bugün 3 yıldır bekliyorum özlemle çikolata kistim var 3 cm
dün gece lavoboya gittim akıntıyla karışık kırmızı renkli kan gördüm ve adet olcakmışım gibi şiddetli ağrılarım devam ediyor kötü hissediyorum normalmi sizce kızlar çok üzgünüm olmadı galiba..
canım şu anda durumun nedir. İnsallah hayırlı bi kanamadır. İyi düşünmeye calış. Ben de kistliyim bu arada. Rabbim hayırlısını versin
Arkadaşlar bende çikolata kisti hastasıyım iki tane çikolata kistim var birisi 4,5 birisi 3 cm bunun yanında yumurta rezervi azlığım da var. Doktorum ameliyatı hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum deyince ben erken yoldan tüp bebek denemeye başladım. 1 aralıkta sonucu öğrenicem bakalım kistlerimiz bizi üzecek mi
canım ben de kistliyim, 3.5 cm solda. Ben de ameliyat olmadım, hadi bakalım sen güzel sonuş al inşallah, bizlere de daha çok umut ol canım
sana ikiş bebiş yolladım
bu arada canım amh testi yaptın mı rezerv için, sonucun kac?
Canım Allah sana metanet versin. Üzüleceksin çok normal, ama yola devam etmek için içindeki gücü kaybetme. 4 yılda 9 deneme yapıp sonra oğluşuyla televizyonda poz verenler var. Allah o kadar uğraştırmasın, ama umudunu yitirme olur mu