2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

kızlar ya bana bi raporsuz veya raporlu ne kadara mal oldu ortalama yazar mısınız? Gecen gunde sordum ama cevap alamadım :KK25: recaa etsem

Kızlar beta hcg 299, 01!!:nazar:
Allahıma binlerce kez şükürler olsun bana bugünü gösterdi,ben hamileyim inanamıyorum:KK49:
Dua eden,beni merak eden herkesten Allah razı olsun..Allahım tez zamanda herkese nasip etsin böyle sevinmeyi..hepinize duacıyım..

canım gözün aydın çooooooook sevindim hadi hayırlısı burası uğurlu gelsin herkes hamilekalsın :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
teşekkürler canım bende şuan sadece esrofem kullanıyorum ve folik asit.... bu arada folik asit iştah açtığı için gece yatmadan önce içersek kiloda almazmışız hemşire öyle demişti bana ben 56 kiloyum...

cnm ben folik asiti gun icinde iciyorum bilmiyorum suan oyle yememde fark yok kilon cok iyi cnm sen duzenli beslen yeter zaten tedavinin kacinci gunundeydin cnm

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ağlicam yemin ederim ya :KK25::KK25: çok sevindim gözlerim doldu resmen ya :KK25: çok sevinçliyim seni özellikle merak ediyordum aynı hastane aynı doktor.rabbim ne olursun bnada nasip et.allahım sana hamdolsun.çok seindim ya :KK52:

haticim canım:KK16: çok sağol Allah razı olsun,Allahım sana da nasip etsin..
doktorumuzdan da Allah razı olsun,aradı beni bugün,ben arayacaktım onu sonucum çıkınca,ama önce o aradı..sonucum çıkınca ben tekrar aradım..ne kadar iyi birisi,Allah onu sana da vesile kılsın..
duacınım her zaman,inşallah sana da nasip olacak..Allahım sana da "ol" diyecek inşallah..ferah tut kalbini..çok duygusallaştım:KK43:

Inan çok ama çok seviniyorum. Şimdi soracağım şeyler var.
1:transferden kaçıncı gün sonra duş aldın. 2:Kaçıncı gün ayaklandin.
3:neler yedin
4:ne gibi değişiklikler oldu.
Canım kızmiyosun dimi..öptüm şeker :KK66:)

koldacım canım ilk günden beri birlikteyiz burda,sana kızar mıyım sor tabii..

transferim 9kasım cumartesiydi..ve ben 12kasım da duş aldım ilk..sonra bugüne kadar almadım hiç:26::26: utanarak söylüyorum :KK9:
bugün kan verdikten sonra sonuç almaya giderken aldım bi de..önce duş,sonra saçlarımı düzleştirdim,ki tesettürlüyüm..kendime bakım yaptım anlayacağın :KK37::KK37: sonuç ne olursa olsun kendimi iyi hissederim belki diye....
aynı şekilde 3 gün hep yattım..sadece wc ye kalktım,sonra sonra ufak şeyler yaptım..yemek yapmaya başladım,tek çeşit..

neler yedim..ilk 3-4 gün ananas yedim..günde yarım ananas,yani toplam 2 tane..bi de transfer öncesi yemiştim,3 tane..
3 gün kabak çekirdeği yedim baya bi..
ceviz yiyorum her gün,kayısı yiyorum kabız olmıyım diye..meyve çok yedim,elma özellikle..
nane,maydanoz yemedim..

değişiklik...kasık ağrım oluyo,arada..bir anda çok sancı giriyo,geçiyo..anlık..ama aynı adet gibi..
göğüslerde değişiklik yok,hafif bi ağırlık oldu sadece..dolgunlaştı gibi azcık ama,yani uçları filan kararmadı,sertleşmedi öyle çok..

bu kadar..yani çok bişey hissetmedim aslında canım...bir de ağır kaldırmadım hiç..eğilip kalkarken dik olarak eğildim..ayrıca wc de klozete gidiyorum..ha bir de çabuk yoruluyorum..hemen yatasım geliyo nefes nefese kalmış gibi oluyorum..
bu kadar canım..Allahım seni de güldürsün:):KK34:

Son düzenleme:
Yarin canim,sonucu yazarim .dun yaptigim idrar testi benim cok moralimi bozdu beklentim heyecanim hepsi gitti bi anda.kendimi kotusune hazirladim:KK43:
Canim erken mi yaptin acaba. Keske yapmasaydin :KK43: yarin insallah Guzel haberler alirsin. İdrar testi cok yaniltiyo biliyosun. Hic yapmamis gibi dusun bence

cnm ben suan esterofem pregesteron jel ve folik asit kullaniyorum zaten bu ilaclari tedavi asamasindada kullaniyorsun

neşecim estrofem progesteron ben de kullanıyorum..
doktorum bugün ilaçlara devam et dedi..
ama sonra baktım estrofem hamilelikte zararlı diyo,sen bişey biliyo musun

arkadaşm ben 2009 da 2 sefer memorıelde yaptırdım hamile kaldım ama 3 aylık kalbi durdu şimdi 12 ayda allah nasip ederse bahçeci umutta yaptırcam memorıelde sigorta geçmiyo çok pahalıda ama bahçecide sigorta geçiyo sen bilirsin 2 side çok güzel merkez bana sorarsn fulyaya git mustafa beye git ama allah yardımcımız olsun

bebekçim iyakşamlar canım nasılsın bende fulyadayım mustafa beyi düşünüyodum ama o çok yoğun oluyormuş yurtdışıfalan yüzden birebir kendsi ilgilenemiyormuş ama ekibin hepsi çok başarılı ben böyle duydum hastalarından senin dr kimdi umutta:KK54:

Canim cok sevindim,allahim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder,kacinci gun embriyosuydu kac adet.benimde 12. Gun 304 tu.benziyor degerlerimiz👏👏

3. gün embriyosuydu perscim,2 taneydi..evet değerlerimiz yakınmış..hadi inşallah sonumuz da güzel olur:KK34:

tebriiiikkklleeeeeeeerrrrr :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:çoook sevindim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsiiinnnn:KK16::KK16::KK16: bende yarın akşam yapmayı düşünüyorum testi.normalde c.tesi test günüm bugün hemşire aradı cuma yapabileceğimi söyledi. nasıl beklicem test sonucunu yaaaa:18::18::18:

sağol arkadaşım,darısı sana..ben de çok korkuyodum ama korkunun ecele faydası yok:KK52: rahat ol,yap gitsin..inşallah güzel haberlerini bekliyorum..

Allahım Şükürler olsun. Nasıl sevindim anlatamam canım. birbirimizi hiç tanımasak da güzel haberlere sevinçten, kötü haberlere ise üzüntüden ağlıyoruz.Hepimiz hepimizin duasındayız. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. İsteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin. çok sevindim adına. hayırlı uğurlu olsunn..

sağol canım,teşekkürler..Allahım sana da nasip etsin..dualarınıza öyle minnettarımki..siz de benim hep dilimdesiniz..tanımadan böylesine içten dua etmenin keyfini tattım burda..kötü haberlere içim yandı,iyilere ağlamak istedim sevinçten..Allahım hepimizi güldürsün inşallah

inan bugün işyerinde merak ettim çok sveindim rabbim kucağına sağlıklı sıhhatli almayı nasip etsin :nazar:dualarını bizden eksik etme canım o günleri işallah bizde yaşarız :KK16:

hep duamdasınız hüzüncüm..darısı başına olsun inşallah :KK16:

kızzzlaarrr yeni girdm nete okuya okuya bitiremedim çileklimonata gözünnnnn ayddınnnnnn allah nazardan korusun :nazar: arkadaşımmm gözün aydın darısı başımızaaaaa dua et bizlere:KK54::KK54:

darısı sana da olsun bebeeekkk,sağolasın canım yaa..

sevgili çileklimonata canım test sonucuna çok sevindim.:KK71::KK71::KK71::KK71:Rabbim tamamına erdirmeyi 9 ay sonra kucağına almayı nasip etsin.....:KK16::KK16::KK16::KK16:darısı bizlerin de başına :KK49:tedavisine başlayan arkadaşlarında hayırlı olsun sizlerinde güzel haberlerini alalım inşaALLAH.CUMA akşamında ALLAH'ım benim gibi hayırlı evlat isteyenlerin transferi olmus sonuç bekleyenlerin pozitif sonuç almış arkadaşlarımın değerlerini katlanarak artmasını ve özellikle cayaz ve amayaa' nın içinde bulundukları bu durumdan hayırla ve sağlıkla feraha kavuşmalarını nasip et.aaaammmiiiiiiiinnnnnnn:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

amiin amiiin amiinn..kalbimdesin!! nickin gibi sen de benim duamdasın ve kalbimdesin :KK16: sana da nasip olsun..inşallah bir an evvel hayırlısıyla

canım gözün aydın çooooooook sevindim hadi hayırlısı burası uğurlu gelsin herkes hamilekalsın :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sırayla herkesten güzel haberler alalım inşallah..darısı sana da olsun:KK34: cicibebemm

Allahıma binlerce kez şükürler olsun bana bugünü gösterdi,ben hamileyim inanamıyorum:KK49:
Dua eden,beni merak eden herkesten Allah razı olsun..Allahım tez zamanda herkese nasip etsin böyle sevinmeyi..hepinize duacıyım..

Canım hayırlı olsun çok etkilendim ve mutlu oldum Rabbim sağlıklı olarak kucağında almayı nasip etsin darısı bizlere İnş .

Ayyy tebrik ederim maşallah :nazar: artsin ucsun değerin inşaallah Allahim kucağına alnayida nasip etsin arkandan geliriz inşallah cnm :KK24:

Canim yanlis hatirlamisim,3 kasim benimde transfer,15 kasim da test tarihi.benimde 12. Gun 300,14. Gun 800,aramizda 3 gun var cnm.Rabbim hayirlisiyla tamamina erdirir ins🙏

Canim tebrik ederim senide :nazar: Allahim kucağına almayi da nasip etsin bizlerede dua et

Ayyy tebrik ederim maşallah :nazar: artsin ucsun değerin inşaallah Allahim kucağına alnayida nasip etsin arkandan geliriz inşallah cnm :KK24:

amiin sahracım darısı sana,dikkat et kendine,senden de güzel haberler gelecek inşallah inanıyorum...

Canım hayırlı olsun çok etkilendim ve mutlu oldum Rabbim sağlıklı olarak kucağında almayı nasip etsin darısı bizlere İnş .

amin nurcum,inşallah o günleri de görürüm..Allahım sana da yaşatsın,sonuna kadar inşallah..

pers canım gebeliğin hayırlı olsun, :nazar: kalp atısını da duyarsın inşallah. Listeden gordugum kadarıyla sen de cık. kıstıyle savasmıssın. Canım bu sürecte neler yasadıgını (zafer kazanmıs bırı olarak :) ) ben ve benim gibi kistli arkadaslarla paylasır mısın??

canım ben bikac gundur giremıyorum yaa, transferın olmus canım gozun aydın.Allah tamamına erdırsın. Transfer nasıl gecti, nasılsın şimdi?

Sağol tatlim güzel gecti tranfer bir kac gündür hormonlardan midem kötüydü bu aksam daha iyiyim Allahim bu yolda hicbirimizi utandirmasin sen nasilsin bu ara cok bakamadim nasil gidiyor

canıımmm çok sevindim yaaa allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK54: Bende bugün doktorumu aradım adetim başladı doğum kontrol hapına bugün mü başlıyım diye yarın gel dedi :18:

amiin sahracım darısı sana,dikkat et kendine,senden de güzel haberler gelecek inşallah inanıyorum...

amin nurcum,inşallah o günleri de görürüm..Allahım sana da yaşatsın,sonuna kadar inşallah..

Amin tatlim inşallah dua et bizim gibi bekleyenlere :KK49: simdi igne olmaya gidiyorum uufff:18: girebildigim kadar takip etcem kizlar sizi öpüyorum Allaha emanet :KK3:

X