2013 kasım aralık aylarında tüp bebek denemesi yapacaklar BURAYAAAA :)))

Günaydın hanımlar..
Az önce kan verdim.sonucunu akşamüstü alıcam..
Beklemeye devam :KK9:

Cileklimonata Inşallah pozitif sonuç alırsın bizlerede umut olursun.neden akşam çıkacak sonuç uzun degil mi ya.ay herseyi beklemek sinir bozucu artik ya...

Herkesler iyidir inşallah..
Amayaanın ameliyatı iyi geçmişti rüyamda konuştum :)
Gerçekten de iyidir inşallah.

Amayanin allah yardımcısı olsun. Güzel bir ameliyat olmuştur umarım. ..

Günaydın hanımlar..

Cileklimonata Inşallah pozitif sonuç alırsın bizlerede umut olursun.neden akşam çıkacak sonuç uzun degil mi ya.ay herseyi beklemek sinir bozucu artik ya...

Günaydın hanımlar..

:KK25:

maalesef ben canım günde bir paket deyilde beş altı tane bir haftadırda iki bazen üç tamamen kesincede çok sıtresli ve mutsuz gibi bişey oluyo napıcam bende bilmiyorum inşallah bırakırız :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

evet canım aslında tedaviden önce tümden bırakmak lazımdı da işte ha deyince bırakılmıyo bu illet maalesef...:KK14:

Günaydın hanımlar..

Sagolasın kodalcım inşallah güzel sonuç alırım. .
Akşam 4buçuk gibi alırmışım.hatta bazen ertesi günü bulurmuş..bana da saçma geldi..ama ne gelir elden...aile hekimliğine gittim ben yakında o var..bakalım..belki de daha iyi oldu.erken öğrensem eşim iş yerinde ben evde çatlardık..telefonda da asla söylemezdim.yüzyüze olmalıyız :KK34:
Aksam eşimden bir saat önce öğrenicem inşallah. Onda da sabrederim artık..Allahım yeterki yüzüme baksın..

Günaydın hanımlar..

Sagolasın kodalcım inşallah güzel sonuç alırım. .
Akşam 4buçuk gibi alırmışım.hatta bazen ertesi günü bulurmuş..bana da saçma geldi..ama ne gelir elden...aile hekimliğine gittim ben yakında o var..bakalım..belki de daha iyi oldu.erken öğrensem eşim iş yerinde ben evde çatlardık..telefonda da asla söylemezdim.yüzyüze olmalıyız :KK34:
Aksam eşimden bir saat önce öğrenicem inşallah. Onda da sabrederim artık..Allahım yeterki yüzüme baksın..

Kızzlar dünnn çok kötü bir gün geçirdim kabız oldum ve sncıyla hiç uyumadım sizE yaşadıklarımı anlatamam doktorun telefonda verdiği ilaçlar ve lavman bile fayda etnedi sonunda hastanede aldık soluğu.... Gitmişken betahcg de baktıralım dedik amma velakin... 33.37 den 40.1 e çıkmış :KK43:( dr. Lab. Farkıda olabilir dedi hayırlısı dedi..kanamam devam ediyo günlerdir... Umudum tükenmeye başladı galiba...

Ay kızlar valla test günü gelen yada geçmiş tüm arkadaşlar nasıl sabrettiniz ya.gunler geçmiyor gerçekten. ..
Birde birşey sorcam kasıklarımda durup durup batmalar oluyor.hele dün akşam 2 kere acayip kuvvetliydi(çığlık içimde patladı).suandada kasıklarımda hep bir hareketlilik var. Sizlerde de oluyor mu?
Öptüm sizi şekerler

selam kızlar bızde yarından sonra yolcuyuz eylulden berı baslıyamamıstık kıst cıktı gecen ay folıkulun bırı fazla buyuktu...bugun kanamam basladı ctesı muayene olup baslıyoruz hayırlısıyla...15 gun sonra ınsallah mujdelı bı haber verırım...

Kızzlar dünnn çok kötü bir gün geçirdim kabız oldum ve sncıyla hiç uyumadım sizE yaşadıklarımı anlatamam doktorun telefonda verdiği ilaçlar ve lavman bile fayda etnedi sonunda hastanede aldık soluğu.... Gitmişken betahcg de baktıralım dedik amma velakin... 33.37 den 40.1 e çıkmış :KK43:( dr. Lab. Farkıda olabilir dedi hayırlısı dedi..kanamam devam ediyo günlerdir... Umudum tükenmeye başladı galiba...
Cayaz geçmiş olsun canım. Seni merak ediyodum ben de..
Kan değerinden pek anlamıyorum ama katlanması gerekiyodu herhalde de mi..umudunu kaybetme canım Allahım insallah sağlıklı bir hamilelik yaşatsın..kanaman adet gibi mi leke gibi mi ?

Cayazcim nedir senin bu çektiğin. ..senin test günün ne zaman di.doktorun ne dedi.neden kanaman devam ediyormuş.
Kabizlik sancısı felaket birşey biliyorum. Diyetini biraz degistir istersen.tabiki dikkat ediyorsundur ama ne bileyim biraz kayısı komposto,kabak çekirdegi.bol sıvılar. Beyaz ekmek yerine esmer ekmek. Ara ara yürüyüş.

Ay kızlar valla test günü gelen yada geçmiş tüm arkadaşlar nasıl sabrettiniz ya.gunler geçmiyor gerçekten. ..
Birde birşey sorcam kasıklarımda durup durup batmalar oluyor.hele dün akşam 2 kere acayip kuvvetliydi(çığlık içimde patladı).suandada kasıklarımda hep bir hareketlilik var. Sizlerde de oluyor mu?
Öptüm sizi şekerler
Canım aynı batmalar bende de oldu..oluyo..hatta bbazenbir adet sancısı giriyo off!! 5 dk sürmüyo bile,geçiyo..insallah iyi biseydir bakalım öğrencez:KK52:
Bu arada sabır dilerim bol bol :KK9: merak ve heyecan en zor duygular bence! Geçmedi şu bir hafta geçmediiiii..ne güzel moral verdim de mi :KK37: benim tuzum kuru ya :KK9: :KK9:
Oyala kendini.kuran oku kitap oku film izle örgü ör..
Zaman sana ve tüm bekleyenlere su gibi akıp geçsin..
Hepimize zaman hızlı geçsin bebeklerimizi kucağımıza alıp gezmelere gidelim..:KK55:

Öptüm sizi şekerler

canım ben henüz transfer olmadım ama merkezin sorumlusu bayanla rapor için konuşuyoduk ben çalışıyorum işe gidebilecek miyim ile ilgili o da şey demişti test 12 gün sonra ama transferden sonraki ilk 5 günden anlaşılıyo zaten demişti seninki gibi belirtiler yani iyiye işaret sanırım canım bebişin tutunduğuna işaret demişti canım inşallah hayırlısı olsun hakkında rabbim yüzünü güldürsün inşallah

cicibebe dün sana sigara bırakma konusunda yazdıklarımı okudun mu?

ben 2 gündür sigara içtiğim için tedavi olumsuz sonuçlanırsa diye düşünüyorum sadece sigara içtiğim için ya bebeğim tutunmazsa diyorum bu düşünce zaten içirmiyor. aslında iş beyinde bitiyor alışkanlık vs bunlar hikaye diye düşünüyorum çünkü ben 1 paket çok rahat biterdi işyerinde stresli 1 günse 2yi bile açardım içmemek mucize gibiydi ama söz konusu bebiş olunca oluyo işte..

Merhaba kızlar tekrardan. Kızlar ben hesap kitap yapıyorum da, bu tüp bebek bana ne kadara patlayacak diye. Benim doktorum özel, ama unıversıte hastanesının doktoru oldugu için üniversiteden rapor çıkardık, ilaçları falan öyle alıyoruz, testleri üniversitede yaptırıyorum. Operasyonu muhtemelen özel bi merkezde yapacak. Sizce ne kadara mal olur bu durumda, bu sekılde yaptıran var mı?

canım tüp bebek tedavin hayırlı olsun.ben seni çikolata kisti topiğinde gördüm.hiç tüp denedinizmi siz ?? denediyseniz olmadımı ? durumun nasıl kistle :) bendede çikolata kisti var :)

Cayaz geçmiş olsun canım. Seni merak ediyodum ben de..
Kan değerinden pek anlamıyorum ama katlanması gerekiyodu herhalde de mi..umudunu kaybetme canım Allahım insallah sağlıklı bir hamilelik yaşatsın..kanaman adet gibi mi leke gibi mi ?
Fırsatım olup yazamadım bile o kadar kötü durumdaydım...2 kat artması gerekiodu ama artmamış ...kanamam kırmızı değil kahverengi ama progestan attmma ragMen dyrmuyo...
Cayazcim nedir senin bu çektiğin. ..senin test günün ne zaman di.doktorun ne dedi.neden kanaman devam ediyormuş.
Kabizlik sancısı felaket birşey biliyorum. Diyetini biraz degistir istersen.tabiki dikkat ediyorsundur ama ne bileyim biraz kayısı komposto,kabak çekirdegi.bol sıvılar. Beyaz ekmek yerine esmer ekmek. Ara ara yürüyüş.

Allah kimseye çektirmesin en son sabah 5 te anne ölüyorum dedim soğuk ter yataga zor attım kendimi buz gibi ter...hastaneye baygın gittim zaten sedyeyle çıktılar kapıya yetişemicez zannettik...19 u test günümdü benim... ben 16 sında 5.46 18 inde 33.37 çıktu dünde farklı yerde yaptırdım 40.1 çıktı kanama da var kahverengi ...korkuyorum yani...progestan atıorum daha çok akmaya başlıyo bilniyorum herşeyin hayırlısı ama olmicak gibi geliyorr.... Korkuyorum işallah dış gebelik fln olmazz

yelizcim nihancım nasılsınız

Nasil olsun canim ya hayat devam ediyor.benden cok esim üzüldü belli etmemeye calisiyo ama beceremiyo :-( onu gördükce daha cok üzülüyorum ben.yelizin dedigi gibi sizlerin yazilarini okuyarak avutmaya calisiyoruz kendimizi
Bu arada cileklimonata ins.sonucun güzel olur merakla bekliyorum.test gunu bekleyen arkadaslarim Allah sabir versin biran once guzel haberler alin bizlerede umut olun.tedaviye baslayan arksdaslarim sizlerin de tedavileri hayirli sonuclanir ins.

X