Cok şükür . gözün aydın canım. Yer yer ben hep oyunla yediriyorum öyle dene girmedigim hal kalmiyor.onune su koyup oynamadina izin veriyorum bazen.surekli farkli birseylerle ugrasmak istiyor.gecen kuru makarnalarla oynamasına bile izin verdim ki yemego yedirebilwyim.ilgisinsini ceken seyleri koy önüne o oyuna dalinca caktirmadan ver ağzına.Selamun aleykum arkadaşlar endoskopi temiz cikti çok skur dua edenlerden allah razi olsun.simdi kilo alması gerekiyor ama yemiyo
Ahh uyku ahhhh.hasretim 2saatten fazla uyumaya.maksimum en iyi halimiz kesintisiz 2saat uykuçok sevındım cnm bılıyor musun dun gene aklıma geldın şimdi cevabını gördum cok mutlu oldum
benım sıpa sureklı sokak ıstıyo,parka göturuyoruz elden geldığınce.tek sıkıntımız gece uykuları.6-7 kere kalkıyoruz
Ahh uyku ahhhh.hasretim 2saatten fazla uyumaya.maksimum en iyi halimiz kesintisiz 2saat uyku
Nasil uyutuyorsun canim genelde benimki ayagomda sallayarak uyuyor.kendi uyusum diye cok uğraştım ama malesef olmuyoraynen bende oyle cnm...uykusuzluk cok kotu
Gözün aydın canım. Sevindim ben de.. :)Selamun aleykum arkadaşlar endoskopi temiz cikti çok skur dua edenlerden allah razi olsun.simdi kilo alması gerekiyor ama yemiyo
BLW yöntemini denedin mi? Benim kızımda yemiyordu son çare oturturum masaya koydum yemeği önüne döke saça kendisi yiyor maşallahSelamun aleykum arkadaşlar endoskopi temiz cikti çok skur dua edenlerden allah razi olsun.simdi kilo alması gerekiyor ama yemiyo
Nasil uyutuyorsun canim genelde benimki ayagomda sallayarak uyuyor.kendi uyusum diye cok uğraştım ama malesef olmuyor
Ayyy bizimkiler aynı desene.aynen cnm sallayarak uyutuyorum çok uykusu gelmışse memede uyuyor cadı.nerdeeee kendısı uyucak.....onu gctım çok sık uyanıyo bazen uyumak bılmıyo
Ayyy bizimkiler aynı desene.
Neyse yine de sagliklati iyi olsu da tek derdimiz bu olsun.kendimi böyle teselli ediyorum.
Mesela ben dün gece 4te yyudum.en sobunda dedim eşime git sen salla ben uyuyacam.ben uyuyana kadar uyandı hepsonunda böyle oldum
kızlar oğlumun 15 ayı bitecek kilosu 9600 civarı kuzum çok zayıf yiyoda aslında çok acayip iştahsızda değil ne yapsam bilemedim benim gibi olan varmı birde bebeği kilolu olan hanımlar bebekleriniz gün içinde ne yer gece bişey verirmisinz lütfen bahsedermisinizzz
merhaba kızlar eskiden beri yazanlar belki beni hatırlar, bayadır giremiyordum, bir bakayım dedim napıyorsunuz diye, hamileyken başladığımız yardımlaşmamız hala devam ediyor, bebişler büyüdü benimki 02/12 da 15 ayını dolduruyor...
sizlerden akıl istiyorum biraz uzun yazacağım ama kusuruma bakmayın..
ben kızımı 2 aylıkken bırakıp işe geri dönmek zorunda kaldım tabi sürekli emziremediğimden 3 aylıkken sütüm kesildi mama verdik hep, 8 aylık olana kadar annem baktı, 7 aydır da bakıcımız bakıyor, ve ben çok vicdan azabı çekiyorum iyi bir anne olamadım çocuğumu doyasıya emziremedim diye, ama çok borcumuz vardı gebe kalmadan bir ay evvel araba almıştık kredi ile her ay 800 lira ona taksit ödüyorduk ayrıyeten başka bankaya da 700 lira daha kredimiz vardı... yani hala sıkıntı içerisindeyiz bir de bakıcıya 900 lira veriyoruz benim aldığım zaten 2000 lira borçlara gidiyor, size şu konuda akıl danışacağım ben ikinci bebeği istiyorum hem de çok istiyorum ikisi beraber büyüsünler diye, ama eşim 2300 lira para kazanıyor çok şükür evimiz kendimizin değil ama kayınalidemlerin dairesi olduğundan kira vermiyoruz. yaz sonunda 700 lira olan borcumuz bitiyor, sadece 1 sene daha 800 lira ödeyeceğiz o da 2016 ekimde bitiyor, eşim çok çocuk istemiyor geçinemeyip sıkıntı çekeriz diye ama benim kafam çok karışık... ilk hamileliğimde parasızlıkltan çok sıkıntı çektik hiç oh be kocam para kazanıyor diye rahat edemedim o zaman 1300 lira para kazanıyordu, kayınvalidem üst katımda ama kızıma bakmıyor biraz rahatsızlığı var ama isteseler bakarlar aslında kayınpederimde genç o da sen ikinciyi yap bu zaten büyüdü biz sana yardımcı oluruz diyor, ne yapsam bilemedim, aslında hiç çalışmak istemiyorum kızımın en güzel zamanları bensiz geçiyor, evde olursam hem kızımla ilgilenirim hemde kardeşi olur ikisine beraber bakarım kendimi evlatlarıma adarım diyorum... yıllardır çalışıyorum 4 yıllık evliyim evlendiğimden beri borç ödüyorum, işim de çok rahat bir iş bir daha böyle bir iş asla bulamam ama bir daha kızımın bu zmaanlarını da yaşamayacağım... anlayacağınız kafam çok karışık , netice de benim fikrim 1 sene falan daha çalışıp işten çıkmak siz ne dersiniz ????? sizin fikirleriniz çok önemli benim için.. çünkü hepiniiz benim gibi annesiniz...
Teşekkürler kızlar, evet aslında bir yanımda sizin gibi düşünüyor bu kadar sıkıntı dert diyorum, kafam rahatken yapsak çocuğu diye düşünüyorum, bir de şunu merak ediyorum, sizce 2 çocuğun arası kaç yaş olmalı?? yani sizler ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz ???
kardesımle aramda 3 yas var....bence olması gereken bu....3-4 yas ideal gbı gelıyo ama sartlar işte.....ben bahara calışmayı dusunuyorum 850 kıra verıyoruz malesef o yuzden kredı cekıp ev almayı dusunuyoruz.e ev alınca bebış yaparsak tek maaş ödeyemez eşim.yanı acıkcası bılmıyorum canım.zamana bırakıyorum ama şimdilik çok erken benım ıcın
ya evet bizim de evimiz yok işte buda düşündürüyor beni, ne zamana kadar kayınvalidemle aynı binada oturabilirim bilmiyorumgörümcemde aynı bina da birde.... dertler bitmiyor, ama ev kredisine girersek en az 10 yılı yok saymak lazım... neyse ya en azından bi 3-4 yaşına gelsin dediğin gibi benim kız da hem vücudumuz toparlanır belki biraz ben hala sezeryan göbeğimden kurtulabilmiş değilim..
yaa bu arada benim aşırı size sormak istediğim konular da var, benim kız yatağında yatmıyor illa ya benimle ya babası ile uyumayı istiyor, e böyle olunca sabaha kadar hem beni hem babasını hemde kendini perişan ediyor yavrucağım , 1 aydır böyle önceden yani doğduğundan beri hep kendi odasında uyuturdum ben, bir yanım bırak ağlasın bikaç gece ağlayıp kendi yatağında uyumaya alışacak diyor, diğer yanım el vermiyor dayanamayıp gidip alıyorum, sizler geceleri neler yapıyorsunuz ? kuzucuklarınız kendi yataklarında uyumaya nasıl alıştılar ???
Biz de yaklasik bir iki aydir ayni durumdaydik cozumu yer yatagi yapmakta buldum emziriyorum tekrar dosegine uzatinca uyuyor biraz dizen bozuluyor ama tavsoye ederim