2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeği gece uykusunda ağlayan varmı ? Kızım emiuor halen acaba ondan mı gece sık kalkıyor .
Artık bayılma derecesine geldim . Gece boyu 7 -8 kere uyanıyor . Bu sorunu yaşayan varmı şuan ?

Bebeği gece uykusunda ağlayan varmı ? Kızım emiuor halen acaba ondan mı gece sık kalkıyor .
Artık bayılma derecesine geldim . Gece boyu 7 -8 kere uyanıyor . Bu sorunu yaşayan varmı şuan ?

biri bana mı seslendi aynıyız cnm kocaman yatak yaptık rahat rahat uyusun dıye gene gecede yuz kere kalkıyo cadı.emıp uyuyo ama sutum az bazen sut ıırıyorum o zaman daha fazla uyuyo kesıntısız 2-3 saat gbı.onun dısında cok sık kalkıyo mesela bu gece kendı yatagımda toplasan 1 saat yattım onun yanına gıdıp emdırmekten

Merhaba arkadaşlar kizin sanirim çölyak hastasi testler yapildi cumaya cikacak ne olur size yavaririm dua edin yavrum da buhastalik cikmasin çok kötüyüm ne olur dua edin genetik testi temiz ciksin

cnm sonuçlar noldu merak ettım ınş ıyı haberlerle gelırsın

Benim kizim da cok uyaniyor geceleri. Bazen aglayarak uyandigi oluyor ama boyle ruya gorup korktugunu dusunuyorum. Her zaman olmuyor cunku..

Mervecim mrh. Bebeklerimiz ayni gun (3eylul) dogmuslardi yanlis hatirlamiyorsam... 2. bebegine hamilesin galiba. Cook tebrik ederim. Allah saglikla kucagina almayi kismet etsin.

Benim oglanda saat başı kalkar emer.bazrn emi ce uyur bazen ayagimda sallarim doğduğundan beri ayniyiz bazen mucize oluyor ve 2saay2saat uyuyor.yalniz diilsin bu konuda canim merak etme.insaallah kisa sürede duzeliriz.bende büyük bir sabirla bekliyorum uyuyacagim günleri.

Kizlar yaa ayin 6adet görmüştüm bugün yine oldum hic boyle olmazdi 28gunden once oldugumu bilmem 20gunde oldum resmen neden olabilir varmi böyle bir durum yaşayan. Suan lekelenme seklinde adetim başladı.

Benim kizim da cok uyaniyor geceleri. Bazen aglayarak uyandigi oluyor ama boyle ruya gorup korktugunu dusunuyorum. Her zaman olmuyor cunku..

Artık dayanamaz oldum ... Ve bir şey duydum vitamin eksikliği olan bebeklr çok uyanırmış gece . Özellikle demir eksikliği olanlar

Merhaba arkadaşlar kizin sanirim çölyak hastasi testler yapildi cumaya cikacak ne olur size yavaririm dua edin yavrum da buhastalik cikmasin çok kötüyüm ne olur dua edin genetik testi temiz ciksin
allah yardımcın olsunn canım

cnm ben senı cok merak ettım ınş bıze guzel sonuçları yazarsın

canım yaa anca girdim ve yeni gördüm yazdığını benim doktorumda muayene etti ama deviti kullan ded başta da bişey vermedi acaba başka doktoramı gitsek

Arkadaşlar şuan var görünüyor endoskopi yapilacak temiz cikarsa yok teşhisi konulacak dualarinizi bekliyorum

Allah hayirli bir sifasini versin canm dua edelim yapacagimiz baska bisey yok guzel haberlerle gelmeni bekliyoruZ

slm kızlar sayfa içeriği değişmiş sanırım sayfa numarası girip eski yazılar okunuyordu bulamıyorum şimdi. bilen varsa cevap yazar mı

Selamun aleykum arkadaşlar endoskopi temiz cikti çok skur dua edenlerden allah razi olsun.simdi kilo alması gerekiyor ama yemiyo

Allah razi olsun canim arkafasligin için çok şükür temiz cikti Rabbim herkesin evladina şifa versin inş. Senin kizin nasil

çok sevındım cnm bılıyor musun dun gene aklıma geldın şimdi cevabını gördum cok mutlu oldum
benım sıpa sureklı sokak ıstıyo,parka göturuyoruz elden geldığınce.tek sıkıntımız gece uykuları.6-7 kere kalkıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…