Bebeği gece uykusunda ağlayan varmı ? Kızım emiuor halen acaba ondan mı gece sık kalkıyor .
Artık bayılma derecesine geldim . Gece boyu 7 -8 kere uyanıyor . Bu sorunu yaşayan varmı şuan ?
Merhaba arkadaşlar kizin sanirim çölyak hastasi testler yapildi cumaya cikacak ne olur size yavaririm dua edin yavrum da buhastalik cikmasin çok kötüyüm ne olur dua edin genetik testi temiz ciksin
Bebeği gece uykusunda ağlayan varmı ? Kızım emiuor halen acaba ondan mı gece sık kalkıyor .
Artık bayılma derecesine geldim . Gece boyu 7 -8 kere uyanıyor . Bu sorunu yaşayan varmı şuan ?
canım inş rabbim şifasını verir inş öyle değildir temiz çıkar tahlilleri . canım yanlış hatırlamıyosam senin bebeğin zayıf olduğu için endişeliydin şuanda kilosu ne merak ettim benim oğlumda çok zayıf ama bana normal diyor doktorum
biri bana mı seslendiaynıyız cnm kocaman yatak yaptık rahat rahat uyusun dıye gene gecede yuz kere kalkıyo cadı.emıp uyuyo ama sutum az bazen sut ıırıyorum o zaman daha fazla uyuyo kesıntısız 2-3 saat gbı.onun dısında cok sık kalkıyo mesela bu gece kendı yatagımda toplasan 1 saat yattım onun yanına gıdıp emdırmekten
Benim kizim da cok uyaniyor geceleri. Bazen aglayarak uyandigi oluyor ama boyle ruya gorup korktugunu dusunuyorum. Her zaman olmuyor cunku..
allah yardımcın olsunn canımMerhaba arkadaşlar kizin sanirim çölyak hastasi testler yapildi cumaya cikacak ne olur size yavaririm dua edin yavrum da buhastalik cikmasin çok kötüyüm ne olur dua edin genetik testi temiz ciksin
Artık dayanamaz oldum ... Ve bir şey duydum vitamin eksikliği olan bebeklr çok uyanırmış gece . Özellikle demir eksikliği olanlar
Merhaba arkadaşlar kizin sanirim çölyak hastasi testler yapildi cumaya cikacak ne olur size yavaririm dua edin yavrum da buhastalik cikmasin çok kötüyüm ne olur dua edin genetik testi temiz ciksin
Insaallah temiz cikar canim.dualarim seninle.kalbini ferah tut.Arkadaşlar şuan var görünüyor endoskopi yapilacak temiz cikarsa yok teşhisi konulacak dualarinizi bekliyorum
Allah razi olsun canim arkafasligin için çok şükür temiz cikti Rabbim herkesin evladina şifa versin inş. Senin kizin nasilcnm sonuçlar noldu merak ettım ınş ıyı haberlerle gelırsın
Allah razi olsun canim arkafasligin için çok şükür temiz cikti Rabbim herkesin evladina şifa versin inş. Senin kizin nasil