2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gecmeyen ishal
merhaba anneler benim oglum iki haftayi gecti ishali gecmiyor.bogaz tahris olmustu burnuda akiyordu onlar gecti cok sukur.dr gittik kan ve kaka tahlili istedi goren dr yokmus baska bir dra gosterdim sonuclari ilac gerektirecek bir seyyok dedi.onceki dr ishal icin toz, bogazi icin antibiyotik vermisti.5 gun sonra acile goturduk bir serum taktilar cok agladi yavrum,serum bitince eve geldik,baska bir toz verdi bu dr.degisen birsey yok.universite hastanesine gittik pazartesi genc bir kiz ogrenciydi sanirim bakti salgin var dedi.sonra hoca geldi bir recete yazdi ,oda iki toz vermis.birinciyi iki gun kullanicaz gecmezze ikinciye baslicaz tabi gecmedi ilaclari az birsey icirebiliyorum birini yogurda karistirip verdim.istahida azaldi muz haslanmis patates pirinc corba vermeye calisiyoruz.nette birsuru sey okudum. bizim drlar niye bir sey yapamiyorlar. birde cok pisik yapiyor .ne yapcam bilmiyorum.birbilen varsa lutfen yardim
Cok gevmis olsun canim.bizde nerdeyse iki hafta ishal olduk ama bizimki disten kaynaklaniyordu disi patladi ve bicak gibi kesildi. Ben de ne yaotiysam fayda etmedi. Evde oatates havuc puresi veriyordum öğün olarak muz yediriyordum siksik seftali falanda veriyordum.pilav varsa pilav veriyordum sende boyle seyleri ver canim rabbim şifa versin.

Selam kizlar ben hamileyim.yeni ogrendi hemde 3 buck aylik hic iyi degilim
Canim benim hayirli olsun sıkma. canini vardir bir hayir. Arkadaş olacaklar ne güzel.guzel yanlarini düşünmeye çalış bir arada cikiverir işte sonrada çocuk meselesini tamamen kapatirsin kardeş diye dusunmezsn arik.

Selam kizlar ben hamileyim.yeni ogrendi hemde 3 buck aylik hic iyi degilim
Hic uzulme bend3 düşünüdum ne olcak nasil yapcam die ama simdii biran evel gelsinn bebismi emzirimm koklim die bekliorummmm basta 1 ay kendimi ev kapttim strten herkez ne dicek faln die hersey yani donup dolasti kafamda hemde fazla kilomun uzerine kalmistim onuda dert ettim aa 9 kg anca aldim zaten dogumda cogu gider iki cocuklada eririm dedim allahh verir insallah kolaylini neler duyuyorum şükrediyorum olmayan insanlari dusun bizerabbim aratdan verdi ve sile düşün kardes ikisi bianda bakmissin büyüyecek eger arasi olsaydi dahada zorlacaktikkk hayirlisi olsunn canimmm benimmmm hakkimizda ben senden baya hamile kaldim kizim dahah bebkti emzirme hakki bitmistii tek üzüldüm konu buyduu allah büyüktur sakinn kendinide bebginede uzmeee dua ett sakin bir bebek olsunn rahatedersinn insallahh

anaaammm ALLAH yardımcın olsun cnm.boşver bırlıkte buyurler uzme canını .zor olucak ama napıcaksın Rabbım ol demış

Cok gevmis olsun canim.bizde nerdeyse iki hafta ishal olduk ama bizimki disten kaynaklaniyordu disi patladi ve bicak gibi kesildi. Ben de ne yaotiysam fayda etmedi. Evde oatates havuc puresi veriyordum öğün olarak muz yediriyordum siksik seftali falanda veriyordum.pilav varsa pilav veriyordum sende boyle seyleri ver canim rabbim şifa versin.

Canim benim hayirli olsun sıkma. canini vardir bir hayir. Arkadaş olacaklar ne güzel.guzel yanlarini düşünmeye çalış bir arada cikiverir işte sonrada çocuk meselesini tamamen kapatirsin kardeş diye dusunmezsn arik.

aaa bayada olmuş 3 buçuk ayy sen adet görmeye bşlamamış mıydın? ikisi birden büyüyüp gidecek canım sıkma canını.

Hic uzulme bend3 düşünüdum ne olcak nasil yapcam die ama simdii biran evel gelsinn bebismi emzirimm koklim die bekliorummmm basta 1 ay kendimi ev kapttim strten herkez ne dicek faln die hersey yani donup dolasti kafamda hemde fazla kilomun uzerine kalmistim onuda dert ettim aa 9 kg anca aldim zaten dogumda cogu gider iki cocuklada eririm dedim allahh verir insallah kolaylini neler duyuyorum şükrediyorum olmayan insanlari dusun bizerabbim aratdan verdi ve sile düşün kardes ikisi bianda bakmissin büyüyecek eger arasi olsaydi dahada zorlacaktikkk hayirlisi olsunn canimmm benimmmm hakkimizda ben senden baya hamile kaldim kizim dahah bebkti emzirme hakki bitmistii tek üzüldüm konu buyduu allah büyüktur sakinn kendinide bebginede uzmeee dua ett sakin bir bebek olsunn rahatedersinn insallahh
Kozlar allah razi olsun sizden ben doğumdansonra hic adet olmadim genel mmuayene gidince Dr gebesin deyince şoka girdim hamile olduğumu bilmeden kizla rontgene girdim doğ kontrol hali kullandim ama Dr iyice muayene etti bi silinti yokmuş.. Gel gorunki kizin anne meme diyerek agliyo uyandiginda sallamak icin ayagima alinca cildiriyo allah kizmn yardimcisi olsun dua edin lutfen

Kozlar allah razi olsun sizden ben doğumdansonra hic adet olmadim genel mmuayene gidince Dr gebesin deyince şoka girdim hamile olduğumu bilmeden kizla rontgene girdim doğ kontrol hali kullandim ama Dr iyice muayene etti bi silinti yokmuş.. Gel gorunki kizin anne meme diyerek agliyo uyandiginda sallamak icin ayagima alinca cildiriyo allah kizmn yardimcisi olsun dua edin lutfen

ah kuzum kıyamam.alışıcak cnm napıcaksın.zaten en onemlı zamanda anne sutu aldı uzulme

ayyy canım beniimm tek insan bebğine üzülüor zatenn o mahrum kalior sütten benim bebeğim daha küçüktü agladı agladı bir şekilde alıştırdık zaten sütümde çok azdı mama veriorduk ama senin bebeğinin aklı kesiordur anliordur itemesi normal oda alışacak

kızlar kızım ıshal oldu ılk defa.gce bı ara ateslendı sonra duzeldı.bugun takıpteyım gecmezse yarın doktora göturcem.tavsıyelerınız varmı

kızlar kızım ıshal oldu ılk defa.gce bı ara ateslendı sonra duzeldı.bugun takıpteyım gecmezse yarın doktora göturcem.tavsıyelerınız varmı
canım patetes haşla ez yedir muz bol bol ver en iyi bunlar geçirior yada sıklığını azaltior ve bol bol suu ishal vucuttaki sıvı atımını artiior hep su ver

canım patetes haşla ez yedir muz bol bol ver en iyi bunlar geçirior yada sıklığını azaltior ve bol bol suu ishal vucuttaki sıvı atımını artiior hep su ver

patates yedırdım ama muz yedıremedım cnm çok uğraştım yemedı.Annem pirinçli yoğurt corbası yaptı onu ıcırdık zorla.neysekı atesımız yok ama cok huzursuzuz

benım oğlumdan 3 gundur ishal bi turlu geçmedi ateş yok huzursuzluk yok buyuk ihtimal dişten babamız gelince tahlile götürelim diyorum ama o zaman da yapmıyor...umarım iyileşmiştir sizin kuzucuk

benım oğlumdan 3 gundur ishal bi turlu geçmedi ateş yok huzursuzluk yok buyuk ihtimal dişten babamız gelince tahlile götürelim diyorum ama o zaman da yapmıyor...umarım iyileşmiştir sizin kuzucuk

Benim oğlum da ishal, aynen ateş huzursuzluk yok. Bugün doktora götürdüm ama orada yapmadı örnek veremedik..

Benim oğlum da ishal, aynen ateş huzursuzluk yok. Bugün doktora götürdüm ama orada yapmadı örnek veremedik..

bugun kendı doktoruna göturduk kızlar.kulağında enfeksıyıon yok sadece kır tıkamış.ıshalı kulağını yolması huysuzluğu tamamen diştenmiş.azılar cıkıyo.maşallah 15 mı 16 mı ne dişimiz var.ishale sebep olurmuş.maflor verdı.kulak için glıserın verdı bırde pişik için bı krem verdı.3 gun sonra tekrar gıdıcez.sizlerede gecmış olsun.ishalı onemsemek gerekıyo salgın varmış

kızlar benim bebeğim hala yürümüyor. sizinkiler ne durumda? dizlerinin üstünde de emeklemiyor sadece sürünüyor. sürünerek her yere gidebiliyor. bir yerlere tutunarak da kalkmaya başladı ufak ufak ama yürüme yok hala :KK43:

kızlar benim bebeğim hala yürümüyor. sizinkiler ne durumda? dizlerinin üstünde de emeklemiyor sadece sürünüyor. sürünerek her yere gidebiliyor. bir yerlere tutunarak da kalkmaya başladı ufak ufak ama yürüme yok hala :KK43:

olsun cnm her bebek bır degıl. benımkıde once burnunun ustunde tuhaf sekılde emekledı daha dogrusu surundu.sonra 9.5 aylıkken normal emekledı ama bır ay sonra yurudu.yurumemesı normal zamanı vardır.benımkıde hıç konuşmuyo mesela sadece mama dıyo

Benimki 11.ayinda emekledi simdi yavas yavas birakip yurumeye basladi kendisi dogum gununden bor hafta sonrasında yurumeye basladi suzinkide yurur yakinda bir anda görürsünüz yürüdüğünü.
Benimkide hic konusmutor anne baba dede diyor ama bilinçli diil.rast gele çıkıyor ağzından

X