2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bugün oğlum 1 yaş aşısını oldu 3tane çok ağladı yaaa.artik cok daha zor oluyor zor tuttuk aşı aninda yıktı ortalığı

bızde yarın olcaz nerden aşılar cnm ??? ınş ates yapmaz

inşallah bizde bi yeme düzeni oluşturabiliriz bazen çok güzel yiyo ama bazen resmen aç geziyo o zaman ben çok geriliyorum bizim yemekleri yemeyi daha çok seviyo yemeklerin suyundan veriyorum biraz ama o doymamış gibi geliyor çorba içmediği zaman...herşeyi yoğurtla seviyo.. sabah yumurtasını bile yoğurtla yediriyorum....

muhallebiyi pirinç unuyla mı yapıyosunuz yoksa irmikle mi

bazen ırmık ama genelde pırınç unu.ben şarkı açıyom turku acıyom reklam acıyom oyle yıdırıyorum yoksa çok zor eskıden tv acmazdım yerdı şimdi açmadan yemıyor malesef

bızde yarın olcaz nerden aşılar cnm ??? ınş ates yapmaz

bazen ırmık ama genelde pırınç unu.ben şarkı açıyom turku acıyom reklam acıyom oyle yıdırıyorum yoksa çok zor eskıden tv acmazdım yerdı şimdi açmadan yemıyor malesef
Birer tane kolda bir tane.bir tane bacak toplam 3tane olduk canim bizim ertesi gun biraz oldu ama cok biaey olmadi

IMG-20140907-WA0011-1.jpg buda bizimm masamizz allaha şükür bittii cok güzel duyguku ve anlamlıydı bugun tekrardan anne oldum

Birer tane kolda bir tane.bir tane bacak toplam 3tane olduk canim bizim ertesi gun biraz oldu ama cok biaey olmadi

2 kol 1 bacak sanırım kıyamam ya ınş ates yapmaz

Eki Görüntüle 1236828 buda bizimm masamizz allaha şükür bittii cok güzel duyguku ve anlamlıydı bugun tekrardan anne oldum

masallah cnm.bızdede menu cok zengındı pasta harıc 9 cesıt felan vardı ama tabıkı ben yapamdım bebısle:KK48: kardesım ve gorumcem sagolsun yoksa tek basına cok zor

2 kol 1 bacak sanırım kıyamam ya ınş ates yapmaz

masallah cnm.bızdede menu cok zengındı pasta harıc 9 cesıt felan vardı ama tabıkı ben yapamdım bebısle:KK48: kardesım ve gorumcem sagolsun yoksa tek basına cok zor
Valla oyle boyle yapildi yapilior her sey guzel oldu allahima sukurbende 8 cesit yaptim kiz kardesim bendeydi 1 gun onceden yapmaya basldik .) Ama mutis yoruldumm belimm fecii agrior halaa hamile olmasam dahada raha agrisiz gecerdi ama herseye deger kizim yasinda artikk bu beni cok duygulandirdi ::KK43: anne olmakk gercektenn cokk güzel bir duyguuuu

Valla oyle boyle yapildi yapilior her sey guzel oldu allahima sukurbende 8 cesit yaptim kiz kardesim bendeydi 1 gun onceden yapmaya basldik .) Ama mutis yoruldumm belimm fecii agrior halaa hamile olmasam dahada raha agrisiz gecerdi ama herseye deger kizim yasinda artikk bu beni cok duygulandirdi ::KK43: anne olmakk gercektenn cokk güzel bir duyguuuu

valla ben boyleken yoruldum senı dusunemıyorum . daha bebışte kuçuk ALLAH yardımcın olsun...ıstenen bı gebelık mı...

Masallah canim nasil da dokturmussun tebrik ederim seni birde hamileyken cok guzel yapmissim herseyi
Saoll canimm kiz kardesimm saolsunn bebkle ilgilnedi rahat rahat 1 gun onceden yaptık o olmasydida bir sekilde yaprdim yine aynilarini ama dikattimi veremezdim kesin yanardi bisiler :KK66:))

valla ben boyleken yoruldum senı dusunemıyorum . daha bebışte kuçuk ALLAH yardımcın olsun...ıstenen bı gebelık mı...
Tatli yorgunluk diyeyim ama bugun felaket agrimm var belim bacaklarim alistimm artik hergun evin isi yemegi bebegi kocan derkenn hopp karnimdakiyle hizla gectii hersey malasef deildi kaza ama suan iyikide olmus diorumm bidaki seneye biri 1 yadinda insallah biri iki olcakk pes pese arkadas olcaklar insallahh ama yorucu olucana eminimmmm ozelikle 3 4 ay zor sonra ek gidalara gecilior rahtliorsun

Tatli yorgunluk diyeyim ama bugun felaket agrimm var belim bacaklarim alistimm artik hergun evin isi yemegi bebegi kocan derkenn hopp karnimdakiyle hizla gectii hersey malasef deildi kaza ama suan iyikide olmus diorumm bidaki seneye biri 1 yadinda insallah biri iki olcakk pes pese arkadas olcaklar insallahh ama yorucu olucana eminimmmm ozelikle 3 4 ay zor sonra ek gidalara gecilior rahtliorsun

aynen hayırlı dogumlara ınş cnm.bırlıkte buyucekler artık

Kizlar selam artik.cok kisi girmiyo ama belki goren olur :KK43:( donup dolasip ayni konuya geliyoruz ama ben d3 vermedim kizima simdi yuruyoruz ams herkes bacaklarininegri oldugunu söylüyor bode ayrik ayrik yuruyor :KK43: keske kullansaydim benim gibi olan var mi

Kizlar selam artik.cok kisi girmiyo ama belki goren olur :KK43:( donup dolasip ayni konuya geliyoruz ama ben d3 vermedim kizima simdi yuruyoruz ams herkes bacaklarininegri oldugunu söylüyor bode ayrik ayrik yuruyor :KK43: keske kullansaydim benim gibi olan var mi

cnm herkese bakma doktoruna göster o yonlendırsın senı. neden vermedın kı devıt???? kemık kelışimi için çok onemlıymış.tamam okuyoruz içinde su var bu var dıye tereddut edıyoruz ama ben genede bu ılaçların verılmesı taraftarıyım bebışler ıcın çok onemlı çunku
bı bebiştede kalça sorunu cıkmış onun annesıde devıt kullanmamış mesela. ben kızıyorum açıkcası kafamıza göre ılacı kesmemek lazım dıye dusunuyorum
ınş dusundugun gıbı degldır

onun d3 le bi ilgisi olduğunu sanmıyorum bezden bence benim oğlumdada var ama arada bezi çıkardığımda gayet rahat yürüyo.

dün doktoro gittik biz hem 1 yaş tahlilleri vardı hemde burnu akıp hapşırıyordu,oğlum doktor yanına yürüyerek girdi,dün sana bezdendir dedim ama doktor dediki iyice soy bacaklarında bişey bakıcam bi yamukluk gördüm gibi dedi.ve kemik iğnesi verdi ama iğne olarak değil ağızdan verilecek.açıklamasıda şöyleydi bu ilaç hızlı bişekilde kemik yapısına emiliyomuş bi hafta önce sonrasında bol yoğurt vericez ne zaman başladı yürümeye dedi 10 aylıkken dedim çabuk başlamış dedi kemik gelişimi yetişememiş dedi birden yüklenince bol bol güneş dedi bide bu ilacı vericez işte iki kez arasında 3 hafta olacak.seni de bilgilendiriyim dedim bende senin gibi deviti kullanmaım ama şöyle ben kendi kafama göre kesmedim,bıngıldağı kapanmak üzereydi çocuk doktoru keselim dedi kestik belkide onun eksikliğide olabilir..Ama onun dışında kilo boy herşey çok iyi dedi,çok şükür..

gecmeyen ishal
merhaba anneler benim oglum iki haftayi gecti ishali gecmiyor.bogaz tahris olmustu burnuda akiyordu onlar gecti cok sukur.dr gittik kan ve kaka tahlili istedi goren dr yokmus baska bir dra gosterdim sonuclari ilac gerektirecek bir seyyok dedi.onceki dr ishal icin toz, bogazi icin antibiyotik vermisti.5 gun sonra acile goturduk bir serum taktilar cok agladi yavrum,serum bitince eve geldik,baska bir toz verdi bu dr.degisen birsey yok.universite hastanesine gittik pazartesi genc bir kiz ogrenciydi sanirim bakti salgin var dedi.sonra hoca geldi bir recete yazdi ,oda iki toz vermis.birinciyi iki gun kullanicaz gecmezze ikinciye baslicaz tabi gecmedi ilaclari az birsey icirebiliyorum birini yogurda karistirip verdim.istahida azaldi muz haslanmis patates pirinc corba vermeye calisiyoruz.nette birsuru sey okudum. bizim drlar niye bir sey yapamiyorlar. birde cok pisik yapiyor .ne yapcam bilmiyorum.birbilen varsa lutfen yardim

gecmeyen ishal
merhaba anneler benim oglum iki haftayi gecti ishali gecmiyor.bogaz tahris olmustu burnuda akiyordu onlar gecti cok sukur.dr gittik kan ve kaka tahlili istedi goren dr yokmus baska bir dra gosterdim sonuclari ilac gerektirecek bir seyyok dedi.onceki dr ishal icin toz, bogazi icin antibiyotik vermisti.5 gun sonra acile goturduk bir serum taktilar cok agladi yavrum,serum bitince eve geldik,baska bir toz verdi bu dr.degisen birsey yok.universite hastanesine gittik pazartesi genc bir kiz ogrenciydi sanirim bakti salgin var dedi.sonra hoca geldi bir recete yazdi ,oda iki toz vermis.birinciyi iki gun kullanicaz gecmezze ikinciye baslicaz tabi gecmedi ilaclari az birsey icirebiliyorum birini yogurda karistirip verdim.istahida azaldi muz haslanmis patates pirinc corba vermeye calisiyoruz.nette birsuru sey okudum. bizim drlar niye bir sey yapamiyorlar. birde cok pisik yapiyor .ne yapcam bilmiyorum.birbilen varsa lutfen yardim

cnm cok gecmış olsun facede bı grup var adı sorumlu ebeveynler plaformu.anneler bırçok soru soruyo ve tecrubelı arkadaslar cevaplıyo.tavsıye ederım. cok gecmış olsun.bende senın bıldıgın kadar bılıyorum o yuzden yardımcı olamıcam ınş tez gecer cnm ama dedıgım gruba mutlaka katıl ve sor arkadaslara

gecmeyen ishal
canımm ya çok geçmiş olsunn ishal bebğin bağışıklını çökertio yavaştan bende çektim bu derdi ama seninn hepsi üst üste gelmişş o tozlar ise yarar biz 2 kutu maflor bitirmiştik sonra ishali düzene girmişti kzuzmun inşallah tezinden şifasını bulurrr

X