Kızlar yardımıznıza ihtiyacım var,dün gece hiç uyumadım desem yeri var,oğlum 2 saatte bir sürekli ağlayarak uyandı ama ne ağlamak feryat figan sakinleşmiyo,dün akşam yine iftar vakti durmayınca babası biraz sesini yükseltmişti korkup dahada ağlamıştı tabi ne anlasın çocuk,ilk önce dedim o aklına geldikçe ağlıyo heralde korkuttun çocuğu diye eşime kızdım sonra ikinciye bidaha aynı şekilde resmen çığlık atıyo baktım ateşi yükseldi bebekken bu kadar ağladığını bilmeme artık bende ağlıcak duruma geldim,normal bi ağlama olsa kucağa alınca veya meme verince susardı memede almadı baktım zor yutkunuyo dedim diş boğaza vurdu heralde yine yorgun düştü uyuyup kaldı 1 saat uyumadan tekrar sabahı zor ettik ateş birden yükseliyo birden düşüyo sabah doktora götürdük kulaklarıda kaşınıyordu baktı kulaklarında bişey yok dedi,boğazlarına bakarken herpes virüs dedi yani ağzı yara olmuş vücudu pul pul dökülürse panik yapma bulaşıcı değil bu yaştaki çocuklarda olur dedi ağrılı olurmuş ağlaması ondanmış antibiyotiğe gerek yok başlangıcında getirmişsin dedi şurup ve ilaç hazırlanacakmış bunları verin dedi,eğer çok ilerlerse ağızdan beslenemez duruma gelir damardan serumla beslenir dedi gözlerim yerinden çıkıyordu ki sizinki çok yeni ilerlemez tükürüğüne dikkat edin sizede bulaşabilir dedi,varmı bunu geçiren arkadaşlar anlamadığım burun akıntısıda var ne zormuş yaaa