2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canim kahvalti 4 cicibebe 60cc sut 1 tatli kasigi labne peynir 1er cay kasigi yumurta sarisi ve pekmez azicikta dovulmus ceviz
meyveleride kendim cam rendede hazirliyorum
corbada havuc brokoli pirinc hasladim
yogurt kendim yapip vermiyorum ilcedeyim herseyin tarihi geciyo burada merkezden gazir babymix yogurt aldirdim ondan veriyorum burada burusella salgini var asla inek sutu vermem
ben normal yogurt yaparken kaynatiyorum sutu el yakmicak sekilde iliyinca 1 2 kasik yogurt atip karistirip iice sariyorum 4 saat sonrada dolaba aliyorum

vay anasını gerçektenmi. yumurta cicibebe peynir :KK70: şaşırdım resmen. ben hiçbirine başlamadım daha. bi kaşık maması. yoğurt. meyve püresi, arada çorba, aptamil devam sütü, su bu yani yavrumun yediği.

Böyle tatları birbirine karıştırınca çocukta ne yediğini anlayamaz ki, dolayısıyla damağıda alışamaz bizim tatlarımıza.. Ben sade veriyorum verdiğim yiyeceği ondada sadece tadımlık, enrkenden başlayıncada tiksiniyorlar.. 5.ay yavaş yavaş çorbaları tattırıp 6. ayda ek gıdaya geçmek mantıklı bence

bencede.. çok karışık bizim yiyemediğimiz şeyleri çocuklarda istekle yiyemezler diye biliyorum. kuzenim çocuk doktoru o söyledi.benim doktorum patates ile havucu minik minik doğra buharda haşla ez tattır dedi.bende 3 gündür öyle yapıyorum sonuç başarılı.azıcık da zeytin yağı

bencede.. çok karışık bizim yiyemediğimiz şeyleri çocuklarda istekle yiyemezler diye biliyorum. kuzenim çocuk doktoru o söyledi.benim doktorum patates ile havucu minik minik doğra buharda haşla ez tattır dedi.bende 3 gündür öyle yapıyorum sonuç başarılı.azıcık da zeytin yağı

bende öyle yapıyorum en fzla bir iki sebzeyi karıştırıp veriyorum günde bir kez oda.. yediğini yiyor, yemediği kalıyor birde yediğimiz çorbaları bir kaç kaşık tattırıyorum fazlasına gerek yok ztn bebeğimin gelişimi iyi maşallah.gelişimi geri olsa neyse, kaldı ki benim bebeğim mama çocuğu sütüm olsa iyice azaltırım diğer besinleri

Son düzenleme:
bende öyle yapıyorum en fzla bir iki sebzeyi karıştırıp veriyorum günde bir kez oda.. yediğini yiyor, yemediği kalıyor birde yediğimiz çorbaları bir kaç kaşık tattırıyorum fazlasına gerek yok ztn bebeğimin gelişimi iyi maşallah.gelişimi geri olsa neyse, kaldı ki benim bebeğim mama çocuğu sütüm olsa iyice azaltırım diğer besinleri

şimdi ben ne yapacağımı şaşırdım. bi dinleyin yorum yapın. bilginize ihtiyacım var.
sabah 6 aptamil devam sütü
sabah 9 yine devam sütü
10-11 arası elma püresi(bu hero baby varya cam kavanozda ondan 2 yemek kaşığı kadar su takviyesi ile yediriyorum)
sonra kaşık maması( sütlü pirinçli kaşık maması )
sonra arada 2 yemek kaşığı kadar yoğurt
sonra varsa patates kabak havuç pirinç sıvıyağ kaynatıp eziyorum ondan
sonra yine mama ile günü devam ettiriyorum.
varmı eksik?

şimdi ben ne yapacağımı şaşırdım. bi dinleyin yorum yapın. bilginize ihtiyacım var.
sabah 9 yine devam sütü
10-11 arası elma püresi(bu hero baby varya cam kavanozda ondan 2 yemek kaşığı kadar su takviyesi ile yediriyorum)
varmı eksik?

tatlım kesinlikle niyetim kötü değil bunu belirtmek isterim tüm paylaşımlarımız çocuklarımız için sonuçta.kavonozda satılan elma püresi yerine kendin de cam rendede yapabilirsin tabi siz bilirsiniz ben kendim öyle yaptığım için öneriyorum.
beende kendi bebeğimin beslenmesini yazıyım:
sabah 7:00 aptamil 60cc
10:00 elma püresi 1 tane
12:00 75cc anne sütü
14:00 anne sütü 60cc
16:00 patates havuç çorba
18:00 60cc mama aptamil
20:00 anne sütü içtiği kadar
22:00 aptamil mama 60cc
23:30 mama 60cc bu süt oranlar ve mama oranlar bebeğimin içtiği kadar azda oluyor çok da.ortalama böyle yapıyorum

sabah 9 yine devam sütü
varmı eksik?

herkesin farkli cnm bebisin doyuyorsa sorun yok bnce her bebek farklidir suanda encok almalari gereken sey dwm sutu onu eksik werme yeter bnce bizde sabah 9 da dwm sutu oglen 5cay kasigi corba ustune 90cc dwm sutu 3 te yarim kahve fincani yogurt ustune dwm sutu:)6 da elma armit puresi aksam 9 dada kasik.mamasi yedirip bi saat oyalayip gaxini cikarip suyunu werip uyutuyorum gece 2 gbi 150 cc dwm sutu iciyor yine yani dwm sutunu her ogunde azda olsa wermeye calisiyorum

herkesin farkli cnm bebisin doyuyorsa sorun yok bnce her bebek farklidir suanda encok almalari gereken sey dwm sutu onu eksik werme yeter bnce bizde sabah 9 da dwm sutu oglen 5cay kasigi corba ustune 90cc dwm sutu 3 te yarim kahve fincani yogurt ustune dwm sutu:)6 da elma armit puresi aksam 9 dada kasik.mamasi yedirip bi saat oyalayip gaxini cikarip suyunu werip uyutuyorum gece 2 gbi 150 cc dwm sutu iciyor yine yani dwm sutunu her ogunde azda olsa wermeye calisiyorum

tatlım bende sen gibi devam.sana bir önerim olacak nacizane. benim kızçe de akşam 8 de son yer uyur. ben gece 12-1 artık kaçta yatıyorsam ona 150cc apqtamil yapıyorum uykuda yediriyorum sabah 7 ye ben işe gidene kadar uyanmıyor.

tatlım kesinlikle niyetim kötü değil bunu belirtmek isterim tüm paylaşımlarımız çocuklarımız için sonuçta.kavonozda satılan elma püresi yerine kendin de cam rendede yapabilirsin tabi siz bilirsiniz ben kendim öyle yaptığım için öneriyorum.
beende kendi bebeğimin beslenmesini yazıyım:
sabah 7:00 aptamil 60cc
10:00 elma püresi 1 tane
12:00 75cc anne sütü
14:00 anne sütü 60cc
16:00 patates havuç çorba
18:00 60cc mama aptamil
20:00 anne sütü içtiği kadar
22:00 aptamil mama 60cc
23:30 mama 60cc bu süt oranlar ve mama oranlar bebeğimin içtiği kadar azda oluyor çok da.ortalama böyle yapıyorum

inan kendim rendeliyorum hafta sonları ama kızıma herkes ayrı yerlerde bakıyor. bende unutulmasın risk almamak için mecbur verirken diyorum rendeleyemezseniz bile bundan bi kaç kaşık tattırın. :KK43:( çorbayı da ben yaparsam içiriyorlar. ama artık herşeyimi yapacağım öyle teslim edeceğim kızımı karar verdim. o küçük kavanozlarda mayalamayı öğreneceğim ilk önce. hazır sütten maya olurmu :/

benim bebeğim iştahsız çok zor yediriyorum .yapıyorum mamayı içmiyor döküyum.keza sütü de öyle zaten emmiyor:2:

az içiyor ama okadar alıyor.ben sizin menünüzü beğendim kararlı net karışık değil:KK34:

inan kendim rendeliyorum hafta sonları ama kızıma herkes ayrı yerlerde bakıyor. bende unutulmasın risk almamak için mecbur verirken diyorum rendeleyemezseniz bile bundan bi kaç kaşık tattırın. :KK43:( çorbayı da ben yaparsam içiriyorlar. ama artık herşeyimi yapacağım öyle teslim edeceğim kızımı karar verdim. o küçük kavanozlarda mayalamayı öğreneceğim ilk önce. hazır sütten maya olurmu :/

hımmm ozaman haklısınız.Çalışıyor musunuz.?buarada bende yoğurt deneyeceğim a.o.ç sütleri ile hamileyken yapıyordum yine oyle yapıcağım.tabi azcık fincanda

tatlım bende sen gibi devam.sana bir önerim olacak nacizane. benim kızçe de akşam 8 de son yer uyur. ben gece 12-1 artık kaçta yatıyorsam ona 150cc apqtamil yapıyorum uykuda yediriyorum sabah 7 ye ben işe gidene kadar uyanmıyor.
tatlım gece bende uykuda veriyorum.uyanıkken çok içmiyor sütü ALLAH tan kaşıkla yenilenlere karşı daha iyi.seyy bişey soracağım 12den sonra bida wermiyormusun

benim bebeğim iştahsız çok zor yediriyorum .yapıyorum mamayı içmiyor döküyum.keza sütü de öyle zaten emmiyor:2:

az içiyor ama okadar alıyor.ben sizin menünüzü beğendim kararlı net karışık değil:KK34:

sagol cnm bn yawas yawas gidiyorum:)5 ay 1 haftalik suanda kizim bi sorun yasamadik sukur:)

tatlım gece bende uykuda veriyorum.uyanıkken çok içmiyor sütü ALLAH tan kaşıkla yenilenlere karşı daha iyi.seyy bişey soracağım 12den sonra bida wermiyormusun

hayır dostum. 12den sonra hiçbişi vermiyorum. taki kendi uyanana kadar. zaten acıksa uyanır mantığı ile alıştırmıyorum ki gece yarısı uyanıp anneeee süüüüt diye ağlamasın:)

bnde arada kavonoz meyve puresi veriyorum cnm zararli degil bnce pazardan aldigimiz meyvelerin hormonsuz oldugunun garantisivyokki.bunlar enazindan organik tarim urunleri aradacwerebikirsin zordackaldiginda tabi:)marketlerdeki organik gunluk sutlerden.msyalayabikirsin cnm.

bnde ole yapiyorum cnm bn geceleri ders calistigim.icin 2 gbi yatarken weriyorum 150 cc sabah 8.30 da uyaniyor

$AOC2.JPG

Atatürk orman çiftliği keçi sütü ile mayalamaya baktım nette. herkes çok tavsiye etmiş. sizce nerelerde bulurum

Eki Görüntüle 962866

Atatürk orman çiftliği keçi sütü ile mayalamaya baktım nette. herkes çok tavsiye etmiş. sizce nerelerde bulurum

bnm bi arkadasimda kulkaniyir cik.memnun.hatta dwm sutude hic icmedigi icin dr bundan sulandirarak icirmesini soylemis.simdi sewerek iciyirmus tabi o 6 aylik.yogurdus mayakayabilirsin cnm ama o arkadasim ankarada yasiyor baska sehirlerde war mi bilmiyorum nete girince bi sorayim.bnde izmirdeyim ama burakarda giremedim hic bulsam bndecakicam icin rahat olsun guwenerek yogurt yapabilirsin bundan keci sutu daha faydaki cunku

X