Umarım yarar canım ben bu zamana kadar kime önerdiysem yaradığını söyledi. Hep aynı saatte vermeye çalış ama.
Masajlari da unutma
canım ya damagında beyaz nokta var dısmı cıkıyo acaba
kuzum gece beni emdi 8.30 gibi kahvalti agir gelir diye 100 cc mamasini icti 11.30 da kahvaltisini yedi oyunla tabi 4 cici bebe 60 cc sut 1 tatli kasigi labne peynir 1 cay kasigi yumurta ve 1 cay kasigi pekmez cok azda zamanla articak dovulmus ceviz
masallah kuzuya:)cnm.kac aylik bebegin?bnm.kizim 27 agustos dogumlu.kahvaltiya baslamadik daha 6.aydan sonra diye bikiyorum ben ama baslamak mi.lazim acaba?
kuzum gece beni emdi 8.30 gibi kahvalti agir gelir diye 100 cc mamasini icti 11.30 da kahvaltisini yedi oyunla tabi 4 cici bebe 60 cc sut 1 tatli kasigi labne peynir 1 cay kasigi yumurta ve 1 cay kasigi pekmez cok azda zamanla articak dovulmus ceviz
masallah kuzuya:)cnm.kac aylik bebegin?bnm.kizim 27 agustos dogumlu.kahvaltiya baslamadik daha 6.aydan sonra diye bikiyorum ben ama baslamak mi.lazim acaba?
Maşallah maşallah
evet canım sert ve meme ucumu emerken çok acıtıyo ve bı kac defa da kızım acı varmıs dılını gosterdı sıldım cep sodasıyla ama ıns bısey yoktursert mi tatlım. sert se o diş kisti.. benim bebeğimde de wardı.çok araştırdım..önemli bişey değil geçer dediler.ve dün patladı geçti yani
saol canim zarar vermicek herseyi veriyorum sutum az mamadan daha ii kilo yapmaz cok ama vitamini pahabicilemez
evet canım sert ve meme ucumu emerken çok acıtıyo ve bı kac defa da kızım acı varmıs dılını gosterdı sıldım cep sodasıyla ama ıns bısey yoktur
Ben de başlamadım demir takviyesine.6.ayda tahlil varmis yapilsin duruma gore hareket edicemarkadaşlar demir takviyesine başladınız mı ben bu demir takviyesine konusunda çok kararsızım tahlil yapılmadan verilmemeli diye yazılıyor çoğu sitede ben halen emzirmekteyim ek gıdalara başlamadık henüz başlayanlarınız varsa sıkıntı oldu mu hiç
arkadaşlar demir takviyesine başladınız mı ben bu demir takviyesine konusunda çok kararsızım tahlil yapılmadan verilmemeli diye yazılıyor çoğu sitede ben halen emzirmekteyim ek gıdalara başlamadık henüz başlayanlarınız varsa sıkıntı oldu mu hiç
yakinligi konusunda cok bilgi veremem ama iaranbuldaki doktorumuz bahcelievler haznedar ozel medicana hast ozlem ozsoy yolcuydu harika bi doktordu ismini yaz tvde cikiyor ben inadina arastiran cook ilgi bekleyen bi anneyim beni memnun etti ama tayinimiz cikti dogu gorevindeyim hala arar sikintimi sorarimKizlar doktorumuzmalesef gitti ve bizim iyi bi doktora ihtiyacimiz var istanbulda beylikduzu avcilar kucukcekmece tarafinda yada bu semtlere yakin onerebileceginiz doktor varmi
arkadaşlar demir takviyesine başladınız mı ben bu demir takviyesine konusunda çok kararsızım tahlil yapılmadan verilmemeli diye yazılıyor çoğu sitede ben halen emzirmekteyim ek gıdalara başlamadık henüz başlayanlarınız varsa sıkıntı oldu mu hiç
5aylikken ilk kizim herseyi yerdi doktor yok bizim burada ilcedeyiz ben basladim mama icicine yemek yesin dedim ama kahvaltiya sut koydum vitamini olsun diye biraz once muz rendeledim kati gibiydi sutle yumusattim yedi yedigi kadar oda yarim kase civari oluyor sali gunu tam 5 aylik olcaz ver yesin artik kahvalti meyve corba yogurt muhallebi 5 ogun yiyoruz istedigi kadar veriyorum ablasi 5 aylikken 1 kase yerdi gece arada sabahta anne sutu + mama