Kesinlikle bende tavsiye ederim o gaz ilacını bizde bırakalı çok oldu ama çok faydasını gördüm büyük inan gibi gaz çıkartıyordu bende sabahları veriyordum hep.Evdeki bitmek uzere bide onu deneyim bakalım
20 kilo akldım 13 kilo verdim 7 kilo fazlam var haladoğumdan sonra kaç kilo aldınız.kaçını werdıniz
Ben ne kadar oturtmamaya çalışsamda pusetten kafayı kaldırıp oturmaya çalışıyo destekli ve az az 90 derece bi oturtma değil zaten kaykılarak :) bebeğin açsa uyumaz canım sütün yetmiyosa yatarken mama verde uyut bakalım ne yapacak çay tok tutmaz ki annesi kullanmadım ama çay zaten sakinleşip uyuması için değil mi.hepinize ii geceler.. hep takip ediyorum ara ara yazıorum hala.. Asel kızım 3 eylül doğumlu.. oturmaya çalışıyor da oturtma filan diyorlar sizin bebişleriniz oturuyor mu ?? sakıncalı mı sizce ?? bi de geceleri sütüm yetmiyo gece çayı içiriyorum kandırmaca yani onunla uyutuyorum başka ne yapabilirim sizce ?? henüz beş aylık olmadık..
O sümüksü kaka bebek üşüdüğünde yada anne üşüdüğündede oluyo diye biliyorum sen üşüttüysen senin sütünden bebeğe geçer canım benim oğlan hastayken öyleydi kakası sümüksü parça parça şeyler vardı balgamı ordan attı galiba.Bebeğini sadece anne sütüyle besleyen arkadaşlara bir sorum olacak. Bebeğinizin kakası nasıl? Ilk doğduğu zamanlardaki gibi sarı ve içinde tanecikler var mı? Benim bebeğimin bu aralar sümüksü bi kalası vardı ve bağırsakları çok gurulduyordu biraz netten baktım inek sütü alerjisi olabilir yazıyordu bende dünden beri süt ürünleri içeren hiç bir şey yemiyorum ve kakanın içinde tanecikler olmaya başladı. Acaba bi alerji testi yaptırsam mı bebişime?
Yeni gördüm yazini umarim bir faydasi olur.o adamj dinledikce çocuklara bakis açım degisiyor..kitaplarını da tavsiye ederim ozellikle cocuklarda mahremiyet egitimi labirent i.anne baba mutlaka okumali.Videoları buldum ve 3 bölümü de seyrettim. Teşekkür ederim...
Hepinize hayırlı haftalar kızlar,oğluşumun eli değil yumruğu hep ağzında diş kaşıcısını veriyorum suratını buruşturuyo sokmuyo ağzına verdim eline salatalık nasıl şevkle kaşıdı iyice beyaz beyaz olmuş topiğimizde varmı diş çıkartan bebiş?bide bişey öğrendi çığlık atar gibi bi bağırıyo hani bişeye sinir olursun ya aynen öyleBu arada ara öğün olarak yoğur elma suyu havuca başladık biz geçen hafta havuç vermiştim bu hafta elma suyu sıktım ben öyle tüllbentten falan geçirmiyorum katı meyve sıkacağında sıkıyorum o pütürlü yerini ayrı bi bölmede bırakıyo zaten.
Hepinize hayırlı haftalar kızlar,oğluşumun eli değil yumruğu hep ağzında diş kaşıcısını veriyorum suratını buruşturuyo sokmuyo ağzına verdim eline salatalık nasıl şevkle kaşıdı iyice beyaz beyaz olmuş topiğimizde varmı diş çıkartan bebiş?bide bişey öğrendi çığlık atar gibi bi bağırıyo hani bişeye sinir olursun ya aynen öyleBu arada ara öğün olarak yoğur elma suyu havuca başladık biz geçen hafta havuç vermiştim bu hafta elma suyu sıktım ben öyle tüllbentten falan geçirmiyorum katı meyve sıkacağında sıkıyorum o pütürlü yerini ayrı bi bölmede bırakıyo zaten.
Belki seni ozluyor yaninda olmani istiyordur
sizin dogum tarihiniz ne zaman?bnm.kizim 27'agustosta dogdu.bizde gectik ek gidaya yogurt yapiyorum.meyve puresi veriyorum.gece yatmadan mamadan oncede milupa irmikli meyveli kasik mamasi veriyorum yarim cay bardagi kdr.ardindan 120 cc mama icip uyuyor.corbayavyeni baslicam.sormak istedigim su.tadimlik degilde ogunluk mu veriyorsun corbayi falan.bide ne kdr veriyorsun?bnm verdiklerim su anda 1 kahvevfincanini gecmiyor toplam.fazlasi kabizlik yapar diye korkuyorum cvplarsan sewinirim cnm
kızım 4 subatta 5 aylık olacak 1 kez bile oturtarak bile tutmadım kucakta yada yatar pozisyonda oldu hep ilk kızımıda aynı şekilde büyüttüm doktorum 6. ayı bekle demişti öylede oldu 6. ayda arada destekleyerek oturdu 7 8 ay civarı desteksiz bi oturdu hiç yatmadı aceleye gerek yok
gece muhallebisini bende düşünüyordum sen başlamışsın gördgüm iyi oldu. çorbayı öğün olarak veriyorum. 1 kepçe anca içiyor yavrum. zaten katı oluyor püre olduğu için doyuyor bebeğim. yoğurt meyve suyu onlar az tabiki. ama tok tutuyor. maşallah kabızlık falanda yok. aptamil varken kabızlık olmaz zaten annesi korkma
Arkadaş işim güçüm net. Ama gel gör basit bi bebeğimin doğum günü çizelgesini beceremiyorum. şu linki çizelgeye yapıştır diyor. çizelge hani nerede ben bulamadım. Kıracağım ekranı
Arkadaş işim güçüm net. Ama gel gör basit bi bebeğimin doğum günü çizelgesini beceremiyorum. şu linki çizelgeye yapıştır diyor. çizelge hani nerede ben bulamadım. Kıracağım ekranı
Aa bak yaparken izlemiştim çizelge dediği kk. Nın sayfasında profilin hakkımda bölümünde sanki
canım ben de beceremedim eşim bilgisayarcı ondan rica ettim
canim aman koparir yanlislikla bellli mi olur dikkat et damagizla ezerkende koparabilir cunku cok siki isiriyorlar.meyve suzgecinden al bor arakas çok memnun bende verdim sipariz silikon uçlu cok iyi birsey hem disoni kasiyor hem meyveyi isiriyor ama kopartma korkusu olmuyor tavsiye ederim.