kesinlikle doktoruna danışmadan geçme sen.. kimseyide dinleme bu konuda.. kilosu iyi diyorlarsa öyledir. Gönlünü ferah tut sen..
ben cıcıbebe verdım dun ayy o kadar kafan karıstıkı ne yapıcagmı bılmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle doktoruna danışmadan geçme sen.. kimseyide dinleme bu konuda.. kilosu iyi diyorlarsa öyledir. Gönlünü ferah tut sen..
3050 doğdu 7 kıloya yakın cnm
neyde yapcağımı bılemedım pilav tenceresıne koydum ıyımı:26: kavanoza boşaltcaktım yogurt karıştıktan sonra boşaltılırmı bılemedım
oğünleri soran arkadasım dr dedıkı elma armutu sabah ver şimdilik bırkaç kaşık, yoğurdu oğlen ver dedı.olursa vercem
Dün akşam annem yoğurt mayaladı iki tane nescafe fincanına bende akşam yatarken bi vereyim diyorum uyku yapar ya hem yoğurt :)neyde yapcağımı bılemedım pilav tenceresıne koydum ıyımı:26: kavanoza boşaltcaktım yogurt karıştıktan sonra boşaltılırmı bılemedım
oğünleri soran arkadasım dr dedıkı elma armutu sabah ver şimdilik bırkaç kaşık, yoğurdu oğlen ver dedı.olursa vercem
Seni en iyi doktorun yönlendirir canım o nederse onu yap,kilolu olması önemli değil sağlığı iyi olsunda öenmli olan o,her bebeğin bünyesine göre değişiyo kız erkek bile değişiyo kemik yapısına göre.canım ben dra goturucem ıns onumuzdekı hafta mama derse mama ek gıda derse ona baslarız
:) pilav tenceresi çok büyük olur tabii canım.. bebekler için normalde günlük mayalanması lazım minicik bi kavanoza ama ben bu hero baby nin elma püresi kavanozlarından iki tane yapıyorum cezvede kaynatıyorum sütü de hemencecik oluyo..
Akıl akıldan üstündür bak o kavonozlar çok iyi fikir
110-120cc oluyo canım.maşallah küçük tosun bebeğin :) iki öğün süt veriyomuşsunya kaç cc ye denk geliyo
sağol cnm yarın oyle yapıcam
minik kavanoza dolu dolu bir çay kaşığından biraz daha fazla koyuyorum ben canım..
ne guzel canım herseyde bı hayır vardır demı
bak buraya geldın yogurt meselemızıde çozdun:)))
ya kızlar ölçüsünü bilemediğimden oyle yaptım.fincana yada kavanoza yapanlar ölçuyu nasıl yapıyonuz ne kadar yogurt konuluyo deyın bana
ne guzel canım herseyde bı hayır vardır demı
bak buraya geldın yogurt meselemızıde çozdun:)))
110-120cc oluyo canım.
evet canım 3 saatte bi basleniyo 9 buçuk 12 buçuk bide 3 de.. aptamil 1 aldım bende.
:) öyle oldu galiba inşallah tutarda bebekleriniz bol bol yer..
bende sağıp bırakıyorumda doktor bana demiştiki 3 saatte bir120 cc yani toplamda 3 defaya geliyo ben evde yokken yeter demişti
Dur anlamadım :) beynimmi durdu ne :) toplam günde 360 cc yani demi bi öğünde 120cc?
Devam sütü olarak ne kullanıyorsunuz kızlar? Milupa aptamil kullanıyorum,kabızlık yapıyo falan dediler varmı böyle bi sıkıntısı olan?