- 3 Aralık 2012
- 1.735
- 1.084
bnm evdeki tartım dijital önce ben cıkıp kilomu tartıyorum sonra kızımla çıkıyorum ve aradaki fark bebişimin kilosu oluyokızlar bebeklerınızın kılo alışı ne durumda dr bıze sorun olmadıkça gelmenize gerek yok artık demıstı 1 aylıkken gıttıgımızde,sımdı kılo alımını nasıl degerlendrıcem bılmıyorum sağlık ocağında tarttı ebe ama kılosu boyu ıyı mı ,yeterlı mı nasıl anlıycam ben,gelısımını nasıl takıp edıyorsunuz sizler?
bu süt olayı anneyı gerçekten cok dusunduruyo,ben sut pompası sıparişi verdim bakalım manuel olandan aldım fazla sutu sagıcam ılerde lazım olur o zaman sutumun ne kadar cıktıgını ogrenebılıcem cunku elle sağsam da canım yanıyo fazla cıkaramıyorum
evet canım ya benim sütüm yorgunluktan uykusuzluktan cok etkileniyo hele yediğime dikkat etmezsem yandım tek düşüncem çocuğumu doyasıya emzirebilmek işe başlayınca nasıl yapcam bilmiyorum artık şimdi saraçoğlunun süt arttırma yöntemine başladım bugün önce bir hafta sabah akşam birer porsiyon üzüm yicem bakalım sonuç ne olacak diğer hafta da kuru incir kürünü denicem bu arada ben kahvaltıda bir yumurta mutlaka yiyorum en az 2 lt su ve gece yatmadan önce acıktığım için bir kase yulaf ezmesi ve nesfit müsliyi sütle karıştırıp yiyordum ve sonuç harikaydı ama 5 gündür yapamıyordum bunları bir de uykusuzluk eklenince sütüm hemen azaldı pompaya gelince ev hanımıysan manuel yeterli olabilir ama calışıyorsan bence kesinlikle elektrikli olmalı ben ikisini de kullandım manuel çok canımı yaktı şimdi elektrikli aldım ve onu kullanıyorum çok memnunum