Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim. Doğumdan sonra kabızlık sıkıntısı çeken var mı ben baştan çekmiyordum 40 gün oldu doğum yapalı son 20 gündür kabızlık sıkıntısı çekiyorum. Öyle ki artık kan gelmeye başladı çok korktum. 2-3 günde çıkıyorum tuvalete açıkcası artık tuvalete gitmeye korkuyrm . ne yapabilirm yardım???
selam kızlar, doğumdan 45 gün sonra spiral taktırdım ve nette araştırdığımda spiralden sonra en az 1 hafta ilişkiye girmeyin yazıyor. Doğru mudur? Spiral taktıranınız var mı? Memnun musunuz?
Kesinlikle kayısı kompostosu iç kayısıları da ye.ben sezeryanla doğum yapınca ilk 1hafta tuvalete çıkamadım,hergün sabah 6da bebeğimi emzirncr bende kompostoyu içtim bi kase.ama düzenli iç gerçekren faydası oldu sonra düzene girdi.inş şifa olur
kesinlikle nimet azcık mızmızlandığında verirsin oyalar belki. ben alıştıramadım henüz ama artık çok sık vermiyorum ağzına kusacak gibi oluyor. benimde yeni sipariş verdiğim emzik eskilerden sarı onu deneyeceğim inşallah onu alır. sen bana bi ümit oldun bakalım bi bakarmışım benim ki de eski emziklerden beğenirmiş. ay ne güzel olur
selam kızlar, doğumdan 45 gün sonra spiral taktırdım ve nette araştırdığımda spiralden sonra en az 1 hafta ilişkiye girmeyin yazıyor. Doğru mudur? Spiral taktıranınız var mı? Memnun musunuz?
Bulgur pilavı yiyebilirsin çok iyi geliyor
inşallah canım saolasın hemen deniycem
çok teşekkür ederim cevabın için.peki bedenine nasıl kara verdin. doğumdan sonra göğüsler süt dolunca büyüyorya. bir de sezeryan olcam atletin sıkı olmaması lazım. doğumdan sonra da almak için dışarı çıkamam.en büyüğünden mi almak lazım acaba...
Kızlar bebişlerinizi emziğe alıştırdınızmı ya da düşüneniniz varmı. Ben biraz olsun oyalayabilmek adına alıştırmak istiyorum ama mümkün değil emmiyor. Gündüzleri hiç iş yapamıyorum hep başında bekletiyor beni yaramaz. Başkalarının bebişlerini görüyorum hepsi emiyor benimki inatçı çıktı attırıveriyor ağzından. Değişik emzikler dene diye öneriler aldım, şekerli birşeye bandır ver dediler ama hiç faydası yok.
Ha doğurduk ha doğuracağız derken 2.5 aylık oldu bebeğim. Şimdi de iş başı yaptım ve ağla ağla akşam ediyorum. Ne zormuş ayrılmak öpe seve teslim ediyorum sabah babama Eki Görüntüle 852739 Eki Görüntüle 852739
canım üzülme senin gibi bir çok çalışan anne var.
bebeğin çok küçük haklısında bir yandan ne diyebilirim ama üzülme yinede.
bu arada kızın benim kızıma çok benziyor :)))))))))))) bizde dün tam 2 aylık olduk
Ben de yalnızım,çok zor bi doğum yaptım,üstüne mastit oldum,doğumda kan kaybım çoktu günlerce yatakta kaldım,sadece eşim vardı ama o da işe gidince yemeğim bile yoktu,beslenmem sıfır,moralim sıfır,doğal olarak sütüm kesilecek şu an neredeyse...bebeğime mama veriyorum o da gaz yapıyor,ben de çok uykusuzum...tek kurtarıcım gece eşimin saat ondan 3 e kadar bebeğe bakması,hergün 5 saat yarı uyur şekilde dinleniyorum...sen de eşinden yardım işte,çünkü yorgunluk ve uykusuzluk bende stres yaptı,bebeğime sevgi şefkat gösteremez hale geldim,sinirlerim tepemdeydi,bu bebeğe de yansıyor...kesinlikle birilerinden yardım al,yoksa çok zor ;(
canım allah hepimize yardı etsin gerçekten işimiz zor bebeğin aç olduğu için uyumuyo olabilirmi çünkü benim bebiş öyleydi ben sütüm yetiyo zannediyodum doktora bir gittik bebek hiç kilo almamış mamaya başladık ağlamalar kesildi uykusu düzene girdi şimdi sütümde arttı çok şükür mamayı günde bir sefere düşürdük belki senin sorununda açlık olabilir
Kizlar ben kafayi yemek uzereym bebegm hep memede ve kucakta uyuyor sadece yerine indirdgm an agliyor uyumasina ragmen
Napcm bana akıl werin hc bsy yapamiyorum odaya tıkıldm kaldim doymuyor mu acaba gazida cok kiyamam agliyor hep
anne olmak çk zormuş.bütün gece uyumadım daha doğrusu oğlum uyutmadı.saat 3ten sonra uyumuyordu zaten dün gece hiç uyumadı.üstelik ben de üşütmüşüm midemi terli terli yataktan fırlıyorum her gece her gece afedersiniz ishal olmuşum kolum kalkmıyo dizlerim tutmuyor bbide oğlum bütün gece uyutmadı.yorgunluğum her gece daha da birikiyor.benim gibi olan var mı?sütüm az geliyo yorgunluktan.mama veriyorum çk gazı oluyo filan.depresyona gircem.hiç kimsem yok yakınımda.çk zor geçiyo günler.her gün güneşin doğduğunu ve battıgını görüyorum.43 günlüğüz bu uykusuzluk ne zaman bitecek?
Kizlar ben kafayi yemek uzereym bebegm hep memede ve kucakta uyuyor sadece yerine indirdgm an agliyor uyumasina ragmen
Napcm bana akıl werin hc bsy yapamiyorum odaya tıkıldm kaldim doymuyor mu acaba gazida cok kiyamam agliyor hep