Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeklerinize dvit3 damlaya basladınızmı bizim drumuz vermedi hiç birseyde söylemedi
Kızlar herkese merhabalar,
Birşey sormak istiyorum size, benim bebeğim sırtüstü yatırınca uyumuyor asla, yan yatırınca bazen dalıyor ama çoğu zaman yan da yatmıyor.. Yüzüstü yatırıyorum başında bekliyorum hep ama :26: sizde durumlar nasıl?
O damlayi bize ebe verdi.bebgin islemlerini yaptirmya gittigimde vermisti 15 gunlukken basla bittikce gel bizden al dedi
Kızlar herkese merhabalar,
Birşey sormak istiyorum size, benim bebeğim sırtüstü yatırınca uyumuyor asla, yan yatırınca bazen dalıyor ama çoğu zaman yan da yatmıyor.. Yüzüstü yatırıyorum başında bekliyorum hep ama :26: sizde durumlar nasıl?
Kızlar bebişler yan yatınca kafa şekilleri değişiyor mu?yapısal mı?ilk oğlum hep sırtüstü yatardı k
afasının arkası biraz düzdü ;ikinci oğlum da yan yatıyor ve kafası biraz sivri gibi?[/QUOcac
canım yatışla ilgili kesinlikle.yan yatır bence hem kusma olursa boğazına kaçmaz hem de sivri kafa makbul olan .dr umuz bizim yastık kullanmamamızı sadece yatağını hafif eğimli hale getirmemizi tembihledi.öpüyorum bebişini.
benim kızım gece yarım saatte bir uyanıyor kızlar.emzirirken resmen ayakta uyuyorum.gündüz uyuyup gece uyumayanlardan bizim kız.
benim kızım gece yarım saatte bir uyanıyor kızlar.emzirirken resmen ayakta uyuyorum.gündüz uyuyup gece uyumayanlardan bizim kız.
Bu arada bugun kizimin gobegi dustu 8. gunde.. yalniz gobusunun icinde sarimsi bir parca var bu normal midir? Birde gobek spreyi ni kullanmaya devam etmeli miyim sizce?
çok uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Evet sarımsı kahverengi gibi bir sıvı oluyor ama sonra o da kuruyor bir kaç kere zibininda hafif kan da görürsen korkma zamanla geçiyor hepsi spreyi ben kullanmaya devam ettim göbeği düştükten sonra da