- 2 Kasım 2011
- 479
- 4
kızlar bugün ağda işlerimi hallettim. kurtuldum bu derttende.
içim rahatladı. önceden lazer epilasyona gittiğim için çok kötü değildim ama bitmeyen ve hamilelikte çıkan bazı minik tüylerden kurtulmuş oldum :)))
bebeğin bütün ihtiyaçlarını hafta sonu tamamladık benimkileride eksikleri bitirdik.
tek eksiğimiz hala bebek çantası bir türlü beğenemiyorum. galiba poşetlerle koşturucaz hastaneye :))))))))))))))
bu arada bebek oda takımını alalı 1 ay oldu camı hiç kapatmama rağmen boya kokusu gitmiyor bir öneriniz varmı kızlar???????????*
Canım silip havalandırsaydın ben 5-6kez sildim hep öyle havalandırdım daha çabuk etki eder
Bende atta çantası aldım yandan takılmalı ama arkadaşlarım hep sırt çantası kulandılar bende sanırım sırt çantamızı o göreve atayacağım :)
Sağol Canım antibiyotik bende vajinal mantarı tetiklediği için gebelikten önce de kullanmıyordum en güzeli doğal yollar tabi ama yetmiyor işteEgelgeç geçmiş olsun sana. bende 4-5 aylık hamileyken antibiyotik içmek zorunda kalmıştım çok kötü üşütmüştüm.
aklım hala içtiğim o antibiyotikte hamilelikte içmek zararlı. doktorum içebilirsin demişti ama. sen doğal yollarla atlatmaya bak bence
Migrenim için jinsei kolye almıştım aklıma geldi onu taktım belki o ağrılarımı hafifletir biraz olsun..
egelgeç canım geçmiş olsun faranjit benim bir numaralı düşmanım çok şükür rabbim yardım etti hamilelilğimde 1 kez oldu o da hiç olmadığı kadar hafif geçirdim bu faranjit için hamileyken de kullanabilceğin gargaralar var çok iyi gelir hafif atlatııyosan 1 günde bile fayda eder doktorunla bir görüş istersen ama içim rahat etmez diyosan en iyi ilacı bana iyi geliyodu bol bol ballı süt iç kuruluğuna iyigelir rabbim acil şifa versin.
Sağol canım ben kolay atlatamam aslında tonsilite çevirir genelde ama bebeğimin şansına geçiverse keşke
Şimdi kocişe sipariş vereceğim ne kadar meyve varsa vevtabi bal ve sütte alsın bombardıman yapalım akşama ozaman