- 10 Nisan 2009
- 1.954
- 17
- 42
Ve gebelige veda günü gelir catar:)) yarın saat 10da sezeryanla bal kızım badem kızım Zümra ma kavuşma gunum Allah izin ederse. Sizleri kocaman öpüyorum. Dualarinizi esirgemeyin. Heyecan dorukta hazırlıklar tamam. Hadi selametle canlarim.
Canım Allah yardımcın olsun. Bu saattlerde bebeğin doğmuş olmalı. İnşallah ikinizde çok sağlıklısınızdır.
kızlar günaydın
doğuma giden arkadaşımıza geçmiş olsun sağ sağlim kavuşur insallah bebişine.
bugün kontrolüm vardı doktorumuz gün verdi kızım kısmetse hayırlısıyla 9 eylülde bizimle olacak çok mutluyum tam istediğim içime doğan tarih
bebeğim 36 hafta 2400 gr biraz zayıf ama inşallah doğacağı gune kadar kilo alır iyi beslenmen lazım dedi dr.elimde ayaklarımda uyuşmalar vardı onun için magnezyuma başladım.bizden haberler bu kadar şimdilik.birde kızım yüzünü göstermiyordu uzun zamandır bugün görebildim biraz yerleştiği için görünmüyor doktorum top gibi bi burnu var dedi yerim ben onun o burnunu yaakontrollerimizde 1 haftaya düştü artık her hafta gitmem gerekiyormuş işte böylee.....
Ne kadar güzel doğum tarihin belli olmuş. Benim gibi normal doğumu bekleyenler tarih falan bilmiyoruz. Heyecan dorukta bekliyoruz :))))
kısslar nasılsınız cok sıcak yaa dayanamıyorm klima sayesınde saglam elektrk faturası oduyoruz:))dun kızıma sampuan pişik kremi tırnak makası biberon aldık biberonu cam mı aldınız?
Ben biberon almadım ama cam almayı düşünüyorum. Sıcaklığa gelince evim bütün güneşi alıyor. Kışın güzel ama yazın evde durulmuyor. Ne klima var evde nede vantilatör. pişip pişip duruyorum (((((((((((
Günde 2-3 duş ancak idare ediyorum
bugün buralar sessiz mi ne herkes dinlenmeye çekildi galiba
benim 2 gündür belim agrıyo bugünde ufak ufak kasıklarıma sancı giriyor ama adet sancısı nasıl oluyo hiç bilmiyorum benim hiç agrım olmazdı çünkü böyle igne batırıyolar gibi gelio gidiyo hemen[/QUOTE
Aynen canım belim çok ağrıyor bazen ağrı sırtımada vuruyor. Bayramın ikinci günü çok ağrımıştı bütün gün geçmemişti. Dünde aynısı oldu. Bugünde ara ara ağrılar gelip gelip gidiyor. Bunlar doğumun yaklaştığına dair belirtiler mi acaba. Yada minik sıpalar karnımızda büyüdü vücudumuz taşıyamıyormu artık :))))))
slm hamiş annelerrrr
ben cuma doğrucam halen kızıma isim yok napcaz bilmem babasıyla bir türlü uzlaşamıyoruz
Bence beğendiğiniz bir kaç ismi minik kağıtlara yazıp kura çekin. Pişman olmayacağınız isimleri yazın :)))
Doğumunada çok az kalmış şimdiden Allah kavuştursun, sağlıcakla doğurursun bebeğine kavuşursun inşallah