merhaba kızlar doktordan geldik taze taze haberler getirdik
dün geceden beri mide ekşimem arttı ve sürekli kusma halindeydim yatmakta da çok zorlandım sabah kahvaltı hazırlayamadım herşey kokuyordu zaten pazartesi kontrole gidecektim kocacık kalk şimdi gidelim dedi gittik velakin
3.100 gram olmuş sıpam 10 günde 100 gram almış olması beni endişelendirdiyse de doktorumuza göre herşey yolundaymış çok şükür nstde sancım çıkmadı idrar yolunda yine iltihap çıktı, ilaç yazdı bu sefer, mide ekşimesi için pulcet verdi gece yatarken iç dedi, uçuğum için hiçbirşey kullanamazsın uçuk kremleri tehlikeli dedi, kabızlık için bol yürüyüş yap dedi, ama sancı girdiğinde ellerimde ve yüzümde olan uyuşmayı sormayı unutarak yine eve geldim..
birde geçenlerde olduğumu sandığım muayne çatı muaynesi değilmiş onu öğrendim
ona tuşe deniliyormuş açıklığa bakılmasıyla pelvise bakılması aynı şey değilmiş yani cahilliğin gözü kör olsun
neyseki doktorum çatı muaynesine gerek görmediğini doğum sancıları başlayınca yapılacak muayneyle gidişata karar verilebileceğini, ama şu anda gidişatımın normal doğuma doğru ilerlediğini söyledi
sonunda kontrollerimizi haftada 1e düşürdü haftaya cuma tekrar gideceğiz inşallah
tabi en güzel duyduğum şeyse bebeği 15i itibariyle bekleyebiliriz dedi içimde birşeyler filizlendi yüzüm güldü tekrardan oğluma kavuşmanın hayali herşeyi unutturuyor
hayırlısı olsun canım ben hergün hadi bugün hadi yarın deyip duruyorum ama oooohhoooo oğluşun niyeti yok