2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy bende ramazan boyunca annemin yanındaydım çkalede.dün gece evime döndüm bugün de tabi temizlik yaptık kocamla:) halıları gitmedrn yıkatmıştım bugün serdim,kıyafetlerin yıkanıp ütülenmesi kaldı.ya arkadaşlar birde bayram sonrası için doktorumdan randevu almak istedim ama izine çıkıyomuş,ayın 22sinde alabildim,37.haftamda olucam ozaman geç mi olmuş olur acaba??

32.haftalardayım ben..yaklasık bır hftadır sırt ve bel agrılarım cok var.o yuzden cok korkuyom son haftalarım ıcın.bebıs harket ederken de mı agrı oluyor vay vayy anammm olsun saglıklı gelsınlerde popolarını ısırarak alcam bugunlerın rovansını :KK16:

Bebisler buyuyo karinda dar geliyo bi sure snra sanirm.cnm hareket ederkn cann aciyo...ama sadist oldm oyle hareket edip cnimi acitnca feda olsnn annecm sen hep tekme at canimi acit diyorm:-) annelik cok farkli bseymis vla:-)

Selammm kizlarrrr nasilsiniz biz kizimla iyiyiz annelik cok guzel bir duygu kizimi yememk icin zor tutuyorum kendimi en kusa zmnda sizde bebislwrinuze kavusursunuz sizleri cok ama cok optukkkkkkkkk :KK16::KK16::KK16:

Fotoyu koyarimda dunya tatlisi bir kizim var telwfondan aramiyirummmm canlarimmmmmmmm opuldinuzzzz misafirlerim gelecek gorusuruzzzzzz canlarimmmmm :KK16::KK16::KK16:

Selammm kizlarrrr nasilsiniz biz kizimla iyiyiz annelik cok guzel bir duygu kizimi yememk icin zor tutuyorum kendimi en kusa zmnda sizde bebislwrinuze kavusursunuz sizleri cok ama cok optukkkkkkkkk :KK16::KK16::KK16:

Fotoyu koyarimda dunya tatlisi bir kizim var telwfondan aramiyirummmm canlarimmmmmmmm opuldinuzzzz misafirlerim gelecek gorusuruzzzzzz canlarimmmmm :KK16::KK16::KK16:

Tütütütü masallah rabbim nazarlardan korusun sizleri

2 gündür giremiyorum şuanda tlf baglaniyorum geçmişi okumak çok zor doguran falan yok demi kızlar hayırlısyla bayram sonunu beklesinler insallah

Son düzenleme:
iyi akşamlar herkese bugün kontrolüm vardı 34 hafta 43 cm 2000gr olmuş bebeğim şükür kilo almış geçen kontrolümde çok zayıftı.
doktor doğum için 10-15 eylül arası olacak dedi sezaryanla.bakalım hayırlısı hepimiz için 2 hafta sonra tekrar kontrolüm var o gün kesin tarih belirlicez inşallah.bizden haberler bu kadar ama beklemesi çok zor yaa daha 1 ay var zaman geçmiyor kızlar
eşimede diyorum 8 ay geçti bu 1 ay geçmez diye:KK1:

ben geldim emine sende temmuz annelerinde göz attın galiba benim gibi yorumda yapmışsın hatta ne güzel kavuşmuşlar bebeklerie dimi
hoşgeldin canım.. burda kimse olmayınca bende ağustos annelerine bi bakayım dedim, dünden beri onların doğum hikayelerini falan okudum .. ne güzel çoğu kavuşmuş bebişlere :KK16: buraya yazdığım mesajı az önce yanlışlıkla oraya yazmışım niye kimse yok diye birden altta birsürü isim görünce şok oldum :KK52::KK9::KK9:

hoşgeldin canım.. burda kimse olmayınca bende ağustos annelerine bi bakayım dedim, dünden beri onların doğum hikayelerini falan okudum .. ne güzel çoğu kavuşmuş bebişlere :KK16: buraya yazdığım mesajı az önce yanlışlıkla oraya yazmışım niye kimse yok diye birden altta birsürü isim görünce şok oldum :KK52::KK9::KK9:

hatlar karıştı desene daha bizim çok var yaaa zaman geçmek bilmiyor valla bende okudum bazıları bebeklerinin fotolarını bile koymuş hepsine maşallah :nazar::nazar: rabbim bize de nasip etsin yaa sağ salim kucaklayalım ayy bitane kadıncağız yazık kalp krizi iç kanama falan geçirmiş doğumdan sonra korkuttu biraz beni

hatlar karıştı desene daha bizim çok var yaaa zaman geçmek bilmiyor valla bende okudum bazıları bebeklerinin fotolarını bile koymuş hepsine maşallah :nazar::nazar: rabbim bize de nasip etsin yaa sağ salim kucaklayalım ayy bitane kadıncağız yazık kalp krizi iç kanama falan geçirmiş doğumdan sonra korkuttu biraz beni

Bende okudum o hikayeyi 3 ameliyat gecirmis kadin cok nadir rastlanir bir durummus.cok guzel hikayler var onlari okudukca heyecan basiyor

hatlar fena karışmış hakikaten :KK9: ben de böyle doğum yapanları falan okuyunca daha da heyecanlanıp duruyorum.. bizim bebişler nasıl olacak bakalım o günler gelsin bian önce :KK52: o dediğin kişinin başka bi sorunu da varmış galiba canım baksana rahmi alınmış o ameliyattan sonra kanama yaşamış doğumla alakası yok gibi geldi bana. korkma allah korusun güzel düşünelim güzel olsun :KK16: ona da allah şifa versin..

hatlar fena karışmış hakikaten :KK9: ben de böyle doğum yapanları falan okuyunca daha da heyecanlanıp duruyorum.. bizim bebişler nasıl olacak bakalım o günler gelsin bian önce :KK52: o dediğin kişinin başka bi sorunu da varmış galiba canım baksana rahmi alınmış o ameliyattan sonra kanama yaşamış doğumla alakası yok gibi geldi bana. korkma allah korusun güzel düşünelim güzel olsun :KK16: ona da allah şifa versin..

amin canım yaa dediğin gibi güzel şyler düşünelim biz
rumeysa hoşgeldin cnm

benım gıbı kasıntısı olan var mı aranızda?
çatlakların kaşınmasından bahsetmıyorum.kollarım ve bacaklarım aşırı kaşınıyor. bazı yerler kabardı bıraz. isilik deriz biz aynı ona benziyor goruntusu.
doktor karacıger enzımlerıme baktı ama bır sey çıkmadı:/

çatlakların kaşınmasından bahsetmıyorum.kollarım ve bacaklarım aşırı kaşınıyor. bazı yerler kabardı bıraz. isilik deriz biz aynı ona benziyor goruntusu.
bende yok arkadaşım ama sanki burda kaaşıntısı olanr vardı hatırlıyorum. yediğin bişeyler alerji yapmış olmasın :44: çok geçmiş olsun..

bende yok arkadaşım ama sanki burda kaaşıntısı olanr vardı hatırlıyorum. yediğin bişeyler alerji yapmış olmasın :44: çok geçmiş olsun..

kaşınmaktan uyuyamıyorum valla. doktor domates ve yumurtayı kesmemı soyledı ama bende zaten her gun yemıyordum. haftada 1 kez fln yumurta yıyorum:/
gıttıgım yerdede kaşınıyorum ne olacak bılmem bayramda da böyle olacak herhalde

kaşınmaktan uyuyamıyorum valla. doktor domates ve yumurtayı kesmemı soyledı ama bende zaten her gun yemıyordum. haftada 1 kez fln yumurta yıyorum:/
gıttıgım yerdede kaşınıyorum ne olacak bılmem bayramda da böyle olacak herhalde
canım geçmiş olsun zor bi durum.. doktorun krem falan vermedi mi. yada sen losyon krem falan sür sürekli, belki biraz rahatlatır..
insan başka birinin yanında kaşınmaktan da utanıyor :26: benimde karnım falan kaşınıyor ama seninki gibi değil.ben krem falan sürdüğümde böyle hafifte bi serinlik oluyor ya o beni biraz rahatlatıyordu..

Bendde oldu arkadaşım bişeye alerji olmuşsundur.benimde küçük kabarcıklatla başladı kollarımda ve bacaklarımda sınra yayıldı,3.gün heryerim kızardı kabardı gece kaşınmaktan uyuyanadım ,2alerji iğnesi bir serum yedim olmadı,sonra artınca cildiyeye gittim bi hap verdi alerset ve losyon verdi.gece 1kerr kullandım sabaha geçti.bence artarsa cildiyeciye git,geçmiş olsun

X