2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yok yok merak etme bende varım bayram temizlği yapmayan hadi gel bayram temizlği yapmayanlar grubu kurak :KK52: bugün yemek yapıcam eve yarında bi süpür bi sil o kadarcıkkkkkk yapcak bişey yok hicc te kasamıycam.o ağrıları benden başkası cekmiyor

haklısın cnm.hayırlısı napalım bu bayramda böyle geçsin yapacak birşey yok.ama yine de aklım temizlikte :))

yok yok merak etme bende varım bayram temizlği yapmayan hadi gel bayram temizlği yapmayanlar grubu kurak :KK52: bugün yemek yapıcam eve yarında bi süpür bi sil o kadarcıkkkkkk yapcak bişey yok hicc te kasamıycam.o ağrıları benden başkası cekmiyor

Evimde temizlik yapıldı. Cuma günü evin her yerini sildim, süpürdüm, toz aldım ve ctesi pazar evde yoktum. Dün yani ptesi günü yine her yeri silmek zorunda kaldım. Yaz mevsimi bütün camlar ve balkon hep açık. Evde temizlik yapılmamş gibi oluyor.
Güneş dönsün salonu yine silmek istiyorum.

Bu arada ben Parex'in viledasından aldım yukarıdan bastırınca kendisi dönüyor. çok memnunum yerleri eski viledalar gibi fazla sulu bırakmıyor daha temiz yapıyor. Yeni aldığım için hoşuma gidiyor ha bire siliyorum yerleri :)

Yİne bu arada halıları geçen hafta yıkattım doğum olana kadar sermeyi düşünmüyorum kirlenmesinler :)))))))))))))))))

Kizlar bugun kontrolum vardi dogum tarihi belirledik 26 agustos bebegin gelisimine gore daha one cekebiliriz dedi doktor.3 kilo olmus tosun kizim.benden haberler boyle.tarih belirlenince bi rahatladim nedense.

arkadaşlar ya sizede bazen bebeğime nasıl bakıcam korkusu basıyo mu :26:

Bu korku bende son zamanlarda çok var, ama benim korkum aslında bakamamaktan yana değil. İşe başladıktan sonra ne olacağı konusunda, kayınvalidem bakıcak bebeğe bir aksilik çıkmaz ise, normalde kadınla aramda herhangi bir problem yoktur ama artık sanırım daha fazla incelemeye başladım onu, kadından beklentilerim arttı çünkü, hatalı bir iş yaptığını görmek istemez oldum ki normalde böyle şeyleri takmam kafama ve acaba bakabilir mi yavruma diye endişe etmeye başladım. Eskiden dikkat etmediğim şeyler şimdi daha çok gözüme batar oldu. Ne yapacağım nasıl olacak bilmiyorum. En geç bebiş 5 aylıkken işe dönmüş olurum ben. Bir yandan kreş araştırıyorum ama çok küçük bebişler kreş için, bakıcı desen tanıdık kimsem yok, kayınvalideler bizim oraya taşınacaklardı hala taşınmadılar, benim evimde sürekli kalınsında istemiyorum. Bu kaos olur benim için:) Ay sizinde başınızı şişirdim kızlar çok şey istiyorum sanki dimi:KK43::KK43:

Kizlar bugun kontrolum vardi dogum tarihi belirledik 26 agustos bebegin gelisimine gore daha one cekebiliriz dedi doktor.3 kilo olmus tosun kizim.benden haberler boyle.tarih belirlenince bi rahatladim nedense.

canım hayırlı olsun pek az kalmış valla:) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Evimde temizlik yapıldı. Cuma günü evin her yerini sildim, süpürdüm, toz aldım ve ctesi pazar evde yoktum. Dün yani ptesi günü yine her yeri silmek zorunda kaldım. Yaz mevsimi bütün camlar ve balkon hep açık. Evde temizlik yapılmamş gibi oluyor.
Güneş dönsün salonu yine silmek istiyorum.

Bu arada ben Parex'in viledasından aldım yukarıdan bastırınca kendisi dönüyor. çok memnunum yerleri eski viledalar gibi fazla sulu bırakmıyor daha temiz yapıyor. Yeni aldığım için hoşuma gidiyor ha bire siliyorum yerleri :)

Yİne bu arada halıları geçen hafta yıkattım doğum olana kadar sermeyi düşünmüyorum kirlenmesinler :)))))))))))))))))
ne denir bilmiyorum tek kelimeyle maşallah maşallahhh..herkese syleme nazarlanmayasın sonra yapan var yapamayan var diimi :KK1:
haklısın cnm.hayırlısı napalım bu bayramda böyle geçsin yapacak birşey yok.ama yine de aklım temizlikte :))
gecen günkü 2 gün süret bel ağrımdan sonra salladım kenara temizliği aklıma geldiğnde kış kış kış kış diyorum :KK1: şaka bi tarafa insan rahat edemiyor temiz olmadan ev cok gelenim gidenim yok gelen de zaten bir gün önceden haber veriyor o konuda rahatım.eşimde cok titiz ollmasına rağmen arada evin dağınıklığından şikayet ediyor olsada sağolsun idare ediyor beni.Rabbim herkesin yardımcısı olsun eşlerinden yardım görmeyenlerin eşlerine vicdan merhamet versin..
ben hep öyle uyuyorum bol yastıklı bazenkocamı kaybediyorum yatakta yastık bolluğundan hehe:KK55::KK55::KK9::KK9::KK9:
dün eşim yastıkları görünce afalladı kollarımın arasındaki yastığa laf dedi aramıza kimsecikler girsin istemiyor :KK1:

gözün aydın hayırlısıyla sğlıklı gine alırsın inşallah kucağına...bir eylül annesine daha ağustos annelerine teslim mi etmiş olduk :KK71:

Bu korku bende son zamanlarda çok var, ama benim korkum aslında bakamamaktan yana değil. İşe başladıktan sonra ne olacağı konusunda, kayınvalidem bakıcak bebeğe bir aksilik çıkmaz ise, normalde kadınla aramda herhangi bir problem yoktur ama artık sanırım daha fazla incelemeye başladım onu, kadından beklentilerim arttı çünkü, hatalı bir iş yaptığını görmek istemez oldum ki normalde böyle şeyleri takmam kafama ve acaba bakabilir mi yavruma diye endişe etmeye başladım. Eskiden dikkat etmediğim şeyler şimdi daha çok gözüme batar oldu. Ne yapacağım nasıl olacak bilmiyorum. En geç bebiş 5 aylıkken işe dönmüş olurum ben. Bir yandan kreş araştırıyorum ama çok küçük bebişler kreş için, bakıcı desen tanıdık kimsem yok, kayınvalideler bizim oraya taşınacaklardı hala taşınmadılar, benim evimde sürekli kalınsında istemiyorum. Bu kaos olur benim için:) Ay sizinde başınızı şişirdim kızlar çok şey istiyorum sanki dimi:KK43::KK43:

hayır çok şey istemiyorsun tabiki anne olcaz böyle ayrıntılara ister istemz insan giriyo ama şöyle düşün sonuçta eşinide o kadın büyüttü ALLAHın izniyle güzlce bakar ama aynı evde olma fikri kötü tabi işten gelince bebeğinle eşinle başbaşa kalmak doya doya sevemek koklamak ister insn

ayyy o korku bendee hep vardı
nasıl bakıcam nasıl tutucam herseyden önce nasıl doyurucam korkusu varrr:KK43::KK43::KK43:
ıns Allah ım hepımıze güç kuvvet verir de güzel güzel bakarız bebeklerımıze

cnm sanırım hepimizin aklından geçiyordur bu korkular.
ama etrafımdakiler hep bebeğimizi ilk kucağımıza aldığımızda çokfarklı duygular yaşayacağımızı ve bize büyük bir cesaretin geleceğini söylüyorlar. bende onlara inanıyorum :))))))))))
milyarlarca anne var dünyada hepsi bakmış biz neden bakmayalım değil mi :)))

deryayalcinnnnnnnn senin yerine ben heyecanlandım bugün ayın 6 sı. tammmmmmm 20 günün kaldııııııııııııı
geri sayım başladı senin. keşke bende günümü bilsem. ama bilirsem çok heyecanlanırdım sanırım. bilmemek daha iyi galiba bu durumda benim için

benimde 1 sene sonra kayınvalidem bakacak. evlerini satıp bizim evimize yakın bir yerde ev alacaklar.
daha önce çocukta bakmış tecrübesi var. ikiz bebeklere bile bakmış. ama bebeklerimiz doğmadığı halde bile biraz korumacı oluyoruz :)))))))))))

hayır çok şey istemiyorsun tabiki anne olcaz böyle ayrıntılara ister istemz insan giriyo ama şöyle düşün sonuçta eşinide o kadın büyüttü ALLAHın izniyle güzlce bakar ama aynı evde olma fikri kötü tabi işten gelince bebeğinle eşinle başbaşa kalmak doya doya sevemek koklamak ister insn

kesinlikle canım aynı evde olma fikri imkan yok kabul edebileceğim bir şey değil çünkü anlaşamam sürekli, bide sonuçta bebek bütün gün onu görecek, akşam yine onu görecek ben anneden çok abla gibi bişi olacağım. Eğer taşınılmazsa bizim taraflara gözümü karartıp bakıcı tutarım, aksi taktirde bu durum benim aileme yansır ister istemez eşimde huzursuz olur. İmkan yok aynı evin içinde 2 hane olmaz. Bakalım Allah sonumuzu hayır etsin inşallah.

kısslar nasılsınz bugün dr.a gittik 34+0 2550 gr olmus mınık kızım 48 cm eylulun ılk haftası dogum alacak ınsallah coook heyecanlıyım:)))

kısslar nasılsınz bugün dr.a gittik 34+0 2550 gr olmus mınık kızım 48 cm eylulun ılk haftası dogum alacak ınsallah coook heyecanlıyım:)))

sezeryan mi olacak cnm seninki.
benim doğum tarihim 12 Eylül ama doktorum ağustosun son haftası yada eylülün ilk haftasıda olabilir diyor. hiç bir problemimizde yok şimdiye kadar Allaha şükürler olsun.

sizlerede doktorlarınız böyle şeyler söylüyor mu?

benimde 1 sene sonra kayınvalidem bakacak. evlerini satıp bizim evimize yakın bir yerde ev alacaklar.
daha önce çocukta bakmış tecrübesi var. ikiz bebeklere bile bakmış. ama bebeklerimiz doğmadığı halde bile biraz korumacı oluyoruz :)))))))))))

Valla canım bizimkilerde evlerini satıp bizim oraya geleceklerdi, ben neredeyse doğurmak üzereyim hala bir atrasiyonda bulunamadılar:) En kötü bizde mi kalmayı düşünüyor artık bilemedim:) Seninki en azından deneyimli benim eşim tek çocuk ve köyde karanbole büyümüş zaten garibim. Valla doğmamış bebişe böyleysek biz ben düşünemiyorum doğduktan sonra ne olacak:KK70::KK70: Allah aklımıza mukayet olsun valla:KK70:

benim doğum tarihim 12 Eylül ama doktorum ağustosun son haftası yada eylülün ilk haftasıda olabilir diyor. hiç bir problemimizde yok şimdiye kadar Allaha şükürler olsun.

sizlerede doktorlarınız böyle şeyler söylüyor mu?[/Q

canm plesenta yaşlanmaya baslamıs dr.ole dedı sorun deıl az dedı ama bakalım ne olacak sımdılık sıkıntı yokmus. ben dogumdan cok korkuyorum kalbım carpmaya baslıo terlıyorum anlamadm son gunlerde olmaya basladı dr.da duruma göre 7si gibi alırız dedı.38+4 oluyo bakalm hakkımızda hayırlısı.bıde bu aralar tansıyonm 7/2 lere kadr düşüyo sık takıp olacakmıs

sizlerede doktorlarınız böyle şeyler söylüyor mu?[/Q

canm plesenta yaşlanmaya baslamıs dr.ole dedı sorun deıl az dedı ama bakalım ne olacak sımdılık sıkıntı yokmus. ben dogumdan cok korkuyorum kalbım carpmaya baslıo terlıyorum anlamadm son gunlerde olmaya basladı dr.da duruma göre 7si gibi alırız dedı.38+4 oluyo bakalm hakkımızda hayırlısı.bıde bu aralar tansıyonm 7/2 lere kadr düşüyo sık takıp olacakmıs

banada geçen hafta plesentan kireçlenmeye başlamış dedi.
korkulacak bir durum varmı ne yapmalıyız dedim. önemsemedi bir şey demedi.

iki haftadır bendede sol tarafıma yattığım zaman kalbim 3-5 dakika hızlı hızlı atıyor çarpıyor sonra normale dönüyor

banada geçen hafta plesentan kireçlenmeye başlamış dedi.
korkulacak bir durum varmı ne yapmalıyız dedim. önemsemedi bir şey demedi.

iki haftadır bendede sol tarafıma yattığım zaman kalbim 3-5 dakika hızlı hızlı atıyor çarpıyor sonra normale dönüyor

O BENDE DE OLUYOR AMA ANLAMADIM SOLA YATINCA HIC RAHAT DEGILIM SANKI BUTUN YUK KALBIME BINIYO.SAĞ TARAFTA DAHA RAHATIM.HERHALDE HAFIF KIRECLENMEDIR BENM GIBI TAKIP EDER DR.UN MIDEM FENA YANIYO BUGUN ILACTA FAYDA ETMEDI

bi de bayram temizliği mi düşünüyosunuz kızlar daha zaruri ihtiyaçlarımızı görmekte zorlanırken. bence hiç kasmayın ben evime normal süpürge takabileceğimi bile tahmin etmiyorum kocamın insafına kalmış takarsa evimiz temiz olur, yoksa zaten 1 odayı süpürsem ben iptal olurum akşamları ayakta kalıpta iki tencere yemeği zor yapıyorum

X