Bu korku bende son zamanlarda çok var, ama benim korkum aslında bakamamaktan yana değil. İşe başladıktan sonra ne olacağı konusunda, kayınvalidem bakıcak bebeğe bir aksilik çıkmaz ise, normalde kadınla aramda herhangi bir problem yoktur ama artık sanırım daha fazla incelemeye başladım onu, kadından beklentilerim arttı çünkü, hatalı bir iş yaptığını görmek istemez oldum ki normalde böyle şeyleri takmam kafama ve acaba bakabilir mi yavruma diye endişe etmeye başladım. Eskiden dikkat etmediğim şeyler şimdi daha çok gözüme batar oldu. Ne yapacağım nasıl olacak bilmiyorum. En geç bebiş 5 aylıkken işe dönmüş olurum ben. Bir yandan kreş araştırıyorum ama çok küçük bebişler kreş için, bakıcı desen tanıdık kimsem yok, kayınvalideler bizim oraya taşınacaklardı hala taşınmadılar, benim evimde sürekli kalınsında istemiyorum. Bu kaos olur benim için:) Ay sizinde başınızı şişirdim kızlar çok şey istiyorum sanki dimi
Aynı dert bende de var kayınvalideme veya anneme baktırmak istemiyorum çünkü onlar bakarsa benim evimde yatılı kalıcaklar düzenim çok bozulur gibi geliyo ben de bir bakıcı araştırcam artık inşallah düzgün birilerini bulurum ben de en fazla 7-8 aylık olana kadar bakabileceğim galiba