merhaba arkadaşlar ,
uzun zamandan beri yazmamıştım. arada girip bakıyorum ama yazmaya fırsartım olmadı hiç. herkes iyidir inşallah. bu arada face grubuna da girince iyicene karıştı herşey
kim kimdir pek farkedemiyorum bi kaç kişi haricinde . aranızda facete olmayanlarda vardır muhakkak.
bugün şafak 34 oldu bizim
istanbul özlemini böyle yaşıyoz bizde
geçen hafta dr kontrolümüzü olduk herşey yolunda çok şükür kızım 2500 g olmuş . boyunu dr söylemiyor doğru ölçüm olmaz diye.
benim idrar yolları enfeksiyonumda geçti çok şükür. haftaya yine tahlil yaptırıcam ama. inanın kaşıntı ve akıntıdan kurtulamıyordum en son kullandığım ilaç çok iyi geldi. bir haftadır rahatım. hiç akıntı , kaşıntı yok
gece uykularınada veda ettim artık ağlayarak sabaha karşı uyuyorum bazen
çok agrılarım oluyo ne sağa ne sola yatamıyorum. sırt üstü zaen yatınca doğrulamıyorum kalıyorum öyle , çoook kilo aldım
bu halimizede şükürler olsun. çok uzun yazdım sizde son durumlar nasıl? bebişler iyidir inşallah
İzmirli , canım geceliklerin çok güzeller. güle güle kullan :)
canım bacak boyuna tam ölçememiştir , sonuçta düz durmuyolarki bebişlerimiz. dr önemli değil demişse canını sıkma hiç. benim dr hiç boyunu söylemiyo mesela doğru sonuç olmaz diye.
güle güle gıyının ve kirletin canım kızınla birlikte. hastane çantasını hazırlayınca insan biraz rahatlıyo evet , onuda yaparsın canım.