Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar işyerındeyım arada kalkıyorum yuruyorum oturuyorum felan ama belimin ağrısı geçmedi((
bugun de aksam olsa hayrlsıyla dıye bakıyorum ama daha da var
ne yapsam bilemedim
Selam kizlar nasilsinixxxxxx findiklariniz tosuncuklariniz nasil biz kizimla vok iyiyiz ama gece uyandirmasi haricinde hersey cok guzelllllll kurbn olurum kendisine.....
Eeeee dogum yapan yok mu
Cok guzeller cnm gule gule gy inş karnin benmknden büyük ya biz küçük mu kaliyorz acaba neden olablir ki..Eki Görüntüle 773299 Eki Görüntüle 773300 Eki Görüntüle 773301 Eki Görüntüle 773303 Eki Görüntüle 773304 Eki Görüntüle 773302 işte benim gecelik ve pijama takımlarım. kırmızı olanı annem aldı onu evimde giyeceğim, diğerlerini hastaneye götüreceğim. elbiseli olan resmimide dün akşam çektim 35+3
Eki Görüntüle 773299 Eki Görüntüle 773300 Eki Görüntüle 773301 Eki Görüntüle 773303 Eki Görüntüle 773304 Eki Görüntüle 773302 işte benim gecelik ve pijama takımlarım. kırmızı olanı annem aldı onu evimde giyeceğim, diğerlerini hastaneye götüreceğim. elbiseli olan resmimide dün akşam çektim 35+3
Cok guzeller cnm gule gule gy inş karnin benmknden büyük ya biz küçük mu kaliyorz acaba neden olablir ki..
günaydın arkadaşlar ve minikleri
oo hepsi pek güzelmiş annenin aldığı daha güzel süslü onu götür bence hastaneye
kapalıyım ya canım hem kolları kısa hemde sabahlığı yok üstünde eve gelip duşumu alır süslenir giyerim onu diye düşündüm
Hayr cnm çok büyük deil fzigin de hc bozlmams maşallah benm karnm son zmnlarda küçüldü galiba syum da azaliyomus bu yzden merkla bakiyorm ))sadece karnım var benimde büyük mü çok? belki senin iç karnın geniştir
allahım bana neler oluyo yaaa herşeyi unutoyorum kusura bakma tatlım yaa unuutum kapalı olduğunu oda güzel olur oh misler gibi:) güle güle giy inş
Kizlar bugun doktor kontrolumuz vardi.bebegim 1700 gr ben beslenemiyom galiba doktor kilosunu az buldu galiba.32 hafta 1700 gr.siozce nasil.kan ve idrar testi sonuclarini beklyom.bugun kizimim hic ppz veresi yoktu
Eki Görüntüle 773299 Eki Görüntüle 773300 Eki Görüntüle 773301 Eki Görüntüle 773303 Eki Görüntüle 773304 Eki Görüntüle 773302 işte benim gecelik ve pijama takımlarım. kırmızı olanı annem aldı onu evimde giyeceğim, diğerlerini hastaneye götüreceğim. elbiseli olan resmimide dün akşam çektim 35+3
bugun burda niye kimse yok yaaaaa
agzımdan aldın valla bende pek sessiz buralar dicektim herkes uyuyo galiba hala
bu saatte uykumu olur bence temizlik yapiyorlar bayram haftasi ya bende simdi evi toparlayacagim biraz sen nasilcin canim nasil geciyor hamislik ben artik kucagima alacagim gunu iple cekiyorum